jim_p Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Για να μην κανω hijack κανενα αλλο θεμα παρομοιου ενδιαφεροντος, ποσταρω εδω. http://9gag.com/gag/aZNKneX Δεν ξερω για σας, εγω πηγα απο τα πρωτα βηματα, κατευθειαν στο τελος :/
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους. Ο μικρος πηρε νεο κινητο, ενα σαπιο lenovo a2010, που ομως παιρνει το κανονικο fb (το επισημανε αυτο ) και μου γυρισε το y530. Εντελως συμπτωματικα, αυτες τις μερες ειχα κατεβασει μια custom rom βασισμενη σε cm 11, καθως και μια μαμα rom b519 (νεοτερη απο οτιδηποτε), τσεχικη, ολα απο το θεμα στο xda. Ξεκινησα να βαλω την cm, η οποια συμφωνα με τις οδηγιες του τυπου μπαινει με - εγκατασταση της cwm στο κινητο απο πριν (εγινε, με το fastboot flash) - μεταφορα της cm 11 και των gapps στην καρτα μνημης - επανεκκινηση στην cwm - εγκατασταση με install from sd card Και εδω ειναι που κολλαω. Λεει πως δεν μπορει να κανει mount την sd. Την εβγαλα, την ξαναφορμαρα, ξανακανα τη διαδικασια απο την αρχη αλλα τιποτα. Ουτε με sideloading (adb sideload) γινεται κατι, σταματαει η διαδικασια στο ~70%... Γιατι? Με την μαμα recovery την βλεπει κανονικα, βλεπει και τα αρχεια, αλλα δεν μπορει να τα εγκαταστησει. Με βαρια καρδια, περασα την b519, η οποια δεν εχει κανενα απο τα bugs που λεω παραπανω για την b509, αλλα εχει ενα σημαντικοτατο θεμα. Δεν μπορει να γινει root με το towelroot. Δοκιμασα με το kingroot, αν και φοβομουν μην κολλησω παλι τιποτα το pc, και ευτυχως εγινε κανονικα. Πεταξα τη σαβουρα, οχι ολη, μιας και το swype δεν βγαινει ουτε με βουντου, και πλεον το στηνω απο την αρχη Επισης, το maps.me μπαινει κανονικα Δεν εχω βρει ακομα sim να δοκιμασω κλησεις κλπ, αλλα θα το κανω συντομα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2015 από jim_p
jim_p Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Για να μην σπαμαρω το θεμα των εφαρμογων με ασχετες ερωτησεις, χαλαω το θεμα μου εδω για κατι αποριες που εχω. Πρεπει παλι να κανω "φιλανθρωπιες" και να δωσω για λιγο καιρο το y530 σε μια φιλη. Αρκει απλα να σβησω το δικο μου λογαριασμο και να βαλει αυτη τον δικο της? Οι εφαρμογες που εινια ηδη εγκατεστημενες θα ενημερωνονται κανονικα απο το store μετα? Δεν θελω να του κανω επαναφορα γιατι μετα παλι θα πρεπει να κανω απο την αρχη ολα τα παραπανω...
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Προσθετεις τον δικο της, αφαιρεις τον δικο σου( αν υπαρχει μονο ενας δεν διαγραφεται) και σβηνεις τις επαφες σου ΜΟΝΟ απο την συσκευη... Οι εφαρμογες ναι, θα ενημερωνονται κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα