Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το ui δεν ξερω.

Για launcher βαλε το Nova.

Για το swype βαλε το Go Keyboard.

Και για τα μηνυματα αν θες το Go Sms pro.

Για την μπαταρια και να μην τρεχουν στο παρασκηνιο οι εφαρμογες το Greenify.

Αντε σου ειπα μερικα και εγω.... :-)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σκοπος δνε ειναι να βαλω ακομα μια εφαρμογη για πληκτρολογιο αλλα να βγαλω το swype. Απο τη μανα του το εχει ενεργο και παντα το αλλαζω σε google keyboard γιατι δεν παλευεται. Αλλα δεν βγαινει το !@#$%^&*. Τσεκαρισμενο με 4 uninstallers, 3 που ειχα πριν συν αυτον που προτεινες! Το εχω κανει απενεργοποιηση και πλεον βλεπω μονο ενα πληκτρολογιο στις ρυθμισεις, το google keyboard.

Το nova και το greenify τα εβαλα ηδη.

Α και η huawei με εχει κλασει τελειως. Ακομα δεν εχει ερθει το unlock code.

Δημοσ.

Δεν μπορω να βαλω το maps.me επειδη βγαζει σφαλμα 492. Οπως λεω και στο αλλο θεμα, εκανα οτιδηποτε προτεινεται στο ιντερνετ, ακομα και τον καθαρισμο της dalvik cache που θελει custom recovery, αλλα δεν φτιαχτηκε.

Επισης παρατηρω πως δεν εχω... φακελους μεσα στη μνημη του κινητου. Οταν παω να κατεβασω κατι απο οποιαδηποτε εφαρμογη, αποτυγχανει. Και οταν παω να τραβηξω μια φωτο πχ, λεει πως δεν υπαρχει αρκετος χωρος. Μηπως ειναι κατι που εχει να κανει με τα δικαιωματα? Και αν ναι, πως το φτιαχνω?

Να υπενθυμισω οτι ειναι android 4.3, οποτε σιγουρα ΔΕΝ ειναι το γνωστο προβλημα της 4.4 με τις εφαρμογες που δεν μπορουν να γραψουν στην καρτα λογω περιορισμου ασφαλειας απο το ιδιο το λειτουργικο.

Δημοσ.

Πως θα με βοηθησει το sd maid? Το εβαλα και καθαρισε κατι αρχεια και τερμα. Αυτο μονο μπορει να κανει? Το es explorer το ειχα ηδη. Να κανω ενα φακελο download στο κινητο?

Δημοσ.

Με πιασανε οι μαστοριες απογευματιατικα.

Βρηκα στοκ rom με το update Β504 και την περασα. Οταν ξαναξεκινησα τον κινητο, ητανε ακριβως οπως πριν (launcher + ρυθμισεις + εφαρμογες + rooted) αλλα ειχε και τις εφαρμογες τις google εγκατεστημενες. Και το ακομα χειροτερο ειναι πως δεν φαινοταν στον root uninstaller για να τις βγαλω! Μπορουσα βεβαια να τις απεγκαταστησω κανοντας drag n drop απο τον nova launcer και ετσι τις εβγαλα. Πριν προχωρισω παρακατω ανοιξα τον es explorer και ειδα πως ειχε φακελους κανονικα. Δοκιμασα να κανω νεο φακελο/αρχειο και με εφτυσε!

Μετα τα πηρα, μπηκα σε recovery mode και εκανα clean cache και factory reset για να το ξαναστησω απο την αρχη. Περιμενα να ενημερωσει ολη τη σαβουρα της google, ξαναγινα root, εβαλα τον uninstaller και τα πεταξα ολα. Μετα πηγα να ξαναβαλω το maps.me απο το store, αλλα παλι 492! Ανοιγω τον es explorer, παλι τα ιδια, αλλα αυτη τη φορα με αφησε να κανω αρχειο και φακελο στην sd. Οποτε πως θα βαλω να πηγαινουν τα παντα (αρχεια, φωτο απο την καμερα κλπ)στην sd?

Δημοσ.

Με πιασανε οι μαστοριες απογευματιατικα.

Βρηκα στοκ rom με το update Β504 και την περασα. Οταν ξαναξεκινησα τον κινητο, ητανε ακριβως οπως πριν (launcher + ρυθμισεις + εφαρμογες + rooted) αλλα ειχε και τις εφαρμογες τις google εγκατεστημενες. Και το ακομα χειροτερο ειναι πως δεν φαινοταν στον root uninstaller για να τις βγαλω! Μπορουσα βεβαια να τις απεγκαταστησω κανοντας drag n drop απο τον nova launcer και ετσι τις εβγαλα. Πριν προχωρισω παρακατω ανοιξα τον es explorer και ειδα πως ειχε φακελους κανονικα. Δοκιμασα να κανω νεο φακελο/αρχειο και με εφτυσε!

Μετα τα πηρα, μπηκα σε recovery mode και εκανα clean cache και factory reset για να το ξαναστησω απο την αρχη. Περιμενα να ενημερωσει ολη τη σαβουρα της google, ξαναγινα root, εβαλα τον uninstaller και τα πεταξα ολα. Μετα πηγα να ξαναβαλω το maps.me απο το store, αλλα παλι 492! Ανοιγω τον es explorer, παλι τα ιδια, αλλα αυτη τη φορα με αφησε να κανω αρχειο και φακελο στην sd. Οποτε πως θα βαλω να πηγαινουν τα παντα (αρχεια, φωτο απο την καμερα κλπ)στην sd?

Απο την καμερα θα πας στις ρυθμισεις να δεις που αποθηκευοντε η φωτο.

Νομιζω εχει στο κινητο και sd.

Εκτος αφου σε επιασε η μαστορια :-) κανε και το link2sd.

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης εχω βρει 2 αισχρα bugs στο firmware b509

- Δεν κανει τιποτα αν πατησεις το γραναζακι των ρυθμισεων πανω απο το... "notification center" (νια, ορος παρμενος απο το wp που εχω)

- Δεν κλειδωνει! Πατας το κουμπι για ξεκλειδωμα και σε βγαζει εκει που ησουν, ακομα και αν εχεις ορισει μοτιβο ή πιν ή το απλο ξεκλειδωμα με τον κυκλο!

Και συχνα πυκνα λεει η ταδε εφαρμογη δεν αποκρινεται και με πεταει. Οταν πχ ανοιξα το store να βαλω τις 7-8 εφαρμογες που ειχα, εβγαλε 7-8 φορες 
"το store δεν ανταποκρινεται". Στρωνει μονο με επανεκκινηση.

Θα το εκανα downgrade αλλα στο γερμανικο φορουμ λεει πως δεν γινεται "ενημερωση προς τα πισω"! Δεν καιγομαι να βαλω πολλες ακομα εφαρμογες για να ψαχτω με το link2sd, ειναι και η καρτα 4αρα class, οποτε καταλαβαινεις.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που σου βγαζει οτι δεν ανταποκρινεται η ταδε εφαρμογη πρεπει να ξαναπερασης την rom απο την αρχει γιατι η εχει προβλημα η δεν εχει καποια αρχεια μεσα.

Με αποτελεσμα να μην τα βρισκει.

Εγω λεω οτι ειναι προβληματικη.

Αφου βλεπεις οτι δεν καθεται καμια τι το παιδευεις....

Το xda δεν ελεγε μονο για δυο?

Η αυτη που ειχες (4.3 Β188).

Βαλε την 4.3 Β189!!

Δημοσ.

Μα απο την αρχη την περασα! Το συνδεσα στο pc, το γυρισα σε bootloader mode με το adb και με το fastboot εστειλα τα 3 μαμα images στο κινητο. Μετα εκκινηση στο recovery και wipe τα παντα (τη 2η φορα, την 1η εκανα μονο την cache).

Το xda ελεγε για 2 roms τριτων. Μια βασισμενη στο μαμα B515 και μια βασισμενη στο cm 11. Το τι εγινε με αυτες το ειπα παραπανω. Η rom που λεω τωρα ειναι μαμα, της huawei δηλαδη, αλλα B504 (οχι B509 που ειπα χτες) και EU, οχι ελληνικη δηλαδη. Στο ιδιο θεμα αναφερεται πως μετα την αναβαθμηση απο παλιοτερη rom δεν υπαρχει γυρισμος.

http://www.android-hilfe.de/thema/firmware-b504-y530-u00-eu-retail-version.584205/

Θα κατεβαζα την μαμα ελληνικη που ειναι B184 αλλα εχει απελπιστικο αργο download. ~800MB με 80kb/s θελουν σχεδον δυομιση ωρες!

Anyway, δεν εχουν σημασια αυτα προς το παρον. Χτες ειχε ενα ατυχημα το κινητο του αδερφου μου. Οπως πηγε να βγει απο το αυτοκινητο του, του επεσε το κινητο στο δρομο και... το πατησε το λεωφορειο που ερχοταν λιγο πιο πισω! :D

Απλα κρατησε την sd και τη sim του, εβαλε τον δικο του λογαριασμο χωρις να βγαλει τον δικο μου, συγχρονισε τις επαφες και το πηρε. Θα το κρατησει μεχρι να παρει καινουριο :(

Παει τοση ενδοξη πορεια στο quizdom!

Δημοσ.

Μετα απο ~12 ωρες χρησης, βρεθηκε ενα ακομα απαραδεκτο bug της B504. Απορριπτει καθε εισερχομενη κληση!

Αν δεν το ειπα παραπανω, το λεω τωρα. Τα adb και fastboot ειναι εργαλειαρες! Ξαναφλασαρα την B189 με τον τροπο που λεει το γερμανικο φορουμ και τωρα δουλευει τελεια! Εκανα ρουτ, εβγαλα τη σαβουρα και τωρα το μονο θεμα που εχω ειναι το πως θα ΞΑΝΑβαλω το facebook (οχι το lite, το κανονικο ζητησε ο αδεφος μου) μιας και λεει πως δεν ειναι διαθεσιμο για τη συσκευη μου!

Το maps.me τα γνωστα, error 492 ακομα και με φρεσκοστημενο κινητο, χωρις root.

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν του αρεσει απο τον browser, ουτε απο το lite. Επισης, εβαλε αμεσως messenger, viber και skype :P

⊙︿⊙

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...