Drolok Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα εχω ενα παλιο κατεβαστηρι με XP και εχω εξωτερικη κεραια για ιντερνετ.θελω να ρωτησω τι μπορω να συνδεσω στο pc ωστε να μπορω να εχω wifi στο σπιτι μου?τωρα η κεραια συνδεεται στον υπολογιστη με usb.εγω θελω να μπορω να εχω ασυρματο στο σπιτι για να μπορω να συνδεω το κινητο και το ταμπετ.υπαρχει τροπος?
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα θα σου πω ψέματα
Drolok Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 εχω εξωτερικη κεραια για να μπορω να συνδεομαι στο wifi απο το αλλο σπιτι.η κεραια συνδεεται με usb στο pc.εχω ιντερνετ αλλα μονο στο pv θελω να εχω και ασυρματο ωστε να συνδεομαι και με το κινητο.τι πρεπει να κανω?
jkoukos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλεις μια ασύρματη κάρτα δικτύου και το κατάλληλο λογισμικό. Θα πρέπει όμως να δουλεύει ταυτόχρονα ο υπολογιστής.
Drolok Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 και μεσα απο αυτην μπορω να εχω πλεων στο σπιτι wifi?εχεις να μου προτεινεις καποια γιατι εχει πολλες και δεν θελω να δινω ασκοπα λεφτα?
Drolok Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 θελω να πω οτι μπορει να μην χρειαστει να παρω μια τον 50 ευρω και να μου κανει μια τον 15.αυτο θεωρω ασοπα λεφτα...απλα οπως ειπα θελω το pc να μπορει να γινει κατι σαν ρουτερ ωστε να μπορω να μπαινω και μεσα απο το κινητο με wifi
jkoukos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχουν πολλές οικονομικές λύσεις για ασύρματη κάρτα δικτύου σε USB αντάπτορα. Βέβαια ο δρόμος που ξεκίνησες και συνεχίζεις, δεν είναι ο καλύτερος. Πήρες κάποιο φθηνό εξωτερικό ΑΡ που συνδέεται σε USB. Τώρα θέλεις επιπλέον ασύρματο αντάπτορα για την εκπομπή της σύνδεσης εσωτερικά του σπιτιού και αναγκαστικά έχοντας ανοικτό συνεχώς το PC. Θα μπορούσες να αγοράσεις ένα κανονικό ΑΡ με σύνδεση LAN έτσι ώστε να μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε εσωτερικό ΑΡ, ακόμη και κάποιο που σου έχει ξεμείνει εφεδρικό από πάροχο. Ούτε υπολογιστής ανοικτός και με περισσότερες δυνατότητες επέκτασης.
Drolok Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το έψαξα λίγο με την λύση που μου έδωσες και μου είπαν ότι δεν είναι αυτό που θέλω. Εγώ θέλω μια συσκευή ώστε να συνδέεται με το υπολογιστη και να δημιουργήσω ένα ασύρματο δίκτυο στο σπίτι με wifi
jkoukos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Διάβασες το link που έδωσα και κατάλαβες αυτό που σου είπαν; Αυτό που σου πρότειναν, τι διαφορά έχει με αυτό που έγραψα; Μια χαρά είναι όλες οι λύσεις που αναφέρονται στο link, για την δουλειά ακριβώς που θέλεις. 1
Drolok Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 δλδ με κατι τετοιο... http://www.skroutz.gr/s/310806/TP-LINK-TL-WN722N.html θα ειμαι οκ?το συνδεω στο pc διπλα απο το αλλο usb που ειαι η κεραια και μεσω καποιου προγραμματος (εχω το my wifi router) κανω δικτυο στο σαλονι?ειναι τοσο απλο ας πουμε?
jkoukos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ακριβώς τόσο απλό. Ουσιαστικά χρειάζεσαι 2 κάρτες δικτύου. Μία που θα παίρνει την σύνδεση (της έχεις) και άλλη μία που θα μοιράζει ασύρματα (π.χ. αυτή που δείχνεις). Τέλος το μόνο που χρειάζεται είναι η κατάλληλη εφαρμογή, όπως οι λύσεις του link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα