ChumpsChoice Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά, δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο '' μερος '' αλλα πραγματικα θελω την βοηθεια σας. Κατεβαζα κατι drivers απο το site της hp καθως το laptop ειναι hp ( το οποιο το κανω σχεδον καθε δυο εβδομαδες εδω και μερικους μηνες ) για το laptop μου το οποιο εχει windows 8.1 και ξαφνικα, ετσι οπως εκανα restart και update μου εβγαλε μια προειδοποιηση γραφωντας error κτλ. Ο υπολογιστης ομως εκλεισε και ετσι οπως ανοιγε στο σημειο που λεει '' Παρακαλω περιμενετε '' κτλ, εβγαλε μια μπλε οθονη και αρχισε να αναβοσβηνει η οθονη ολη την ωρα χωρις να σταματησει καθολου. Παταω τα πληκτρα f1-f12 και βλεπω πως βγαζει τις ρυθμισεις στην μπλε οθονη αλλα δεν μου βγαζει ουτε χρηστες, ουτε επιφανεια εργασιας ουτε τιποτα. Εκανα τερματισμο λειτουργιας απο το κουμπακι απενεργοποιησης/ενεργοποιησης ( πιστευοντας πως ισως βοηθησει ) αλλα δεν εγινε τιποτα, παλι τα ιδια. Ξερετε μηπως τι μπορω να κανω ; Για παραδειγμα κατι με το bios ; Αλλα και αυτο στα windows 8 + το κανεις αν εισαι ηδη συνδεδεμενος εκτος αν υπαρχει καποια αλλη πατεντα με συνδυασμο πληκτρων. Ευχαριστω πολυ για την υπομονη. Βοηθειστε με !
giannis87kk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Γραψε μου το error code που σου βγαζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα