technology_guy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν φτάνουν τα 2gb ram για office, mails browsing, ταινιες ακόμα και λίγο photoshop? Το μεγάλο + των windows tablets είναι ακριβώς αυτό, το λειτουργικό... Τελευταία φορά που κοίταξα η MLS έχει κινέζικες συσκευές... Όχι φίλε μου τα 2 γίγα ραμ δεν φτάνουν γι' αυτά αν θες να κρατήσεις την συσκευή σου 2 χρόνια. Επίσης η mls εδρεύει στην Ελλάδα αλλά τα προϊόντα της (όπως και ΟΛΩΝ των εταιριών) φτιάχνονται στην Κίνα. Καλύτερα να σιωπούμε όταν έχουμε λανθασμένες γνώσεις...
MIXOStsi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχεις windows tablet? Τα 2GB φτάνουν .&- Δεν βλέπω να είπα κάτι λάθος... Εσύ είπες " κι αγνοούμε τις ελληνικές αξιόλογες συσκευές" Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2015 από MIXOStsi
technology_guy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχουν περάσει αρκετά windows tablets από τα χέρια μου όπως το surface pro 3 το yoga κ.α. και καταλαβαίνω πως ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ λογισμικό τα 2 γίγα δεν φτάνουν. Είτε αυτό είναι ios είτε είναι windows, android, ubuntu, linux. Το γεγονός πως φτιάχνονται στην Κίνα δεν σημαίνει πως δεν είναι Ελληνικές. Όπως επίσης τα iphone επειδή φτιάχνονται στην Κίνα δεν σημαίνει πως είναι Κινέζικα. Αν γυρίσεις οποιαδήποτε συσκευή από πίσω θα δεις ένα μικρό καθαρό "Made In China" Η άποψή μου είναι να στηρίζουμε και τις ελληνικές εταιρίες λιγάκι και να μην περιμένουμε να δουλέψουν από άλλους λαούς. Α κάτι που μόλις διαπίστωσα είναι πως πίσω από το mls τάμπλετ μου γράφει "Σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα-------Συναρμολογείται στην Κίνα" Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2015 από technology_guy
MIXOStsi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για την ακρίβεια οι συσκευές της MLS μέχρι τώρα ήταν rebranded κινέζικες. Δηλαδή φτιάχτηκαν από κινέζικα χέρια για κινέζικες εταιρίες, τις πήρε η MLS και έβαλε τα γράμματά της πάνω και το bloatware της... Για τελευταία φορά, τα 2GB είναι αρκετά για βασική χρήση γραφείου... ΥΓ: Κάτσε ρε θα μας τρελάνεις !? Εδώ εσύ του πρότεινες MLS με 1GB RAM και μου λες ότι δεν φτάνουν τα 2? Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2015 από MIXOStsi
technology_guy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτσε ρε θα μας τρελάνεις !? Εδώ εσύ του πρότεινες MLS με 1GB RAM και μου λες ότι δεν φτάνουν τα 2? Σωστή παρατήρηση... Από τον παρορμητισμό μου και το πείσμα μου να δείξω πως και οι ελληνικές συσκευές είναι αξιόλογες παρέληψα αυτό.
MIXOStsi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κι ούτε ότι έχουμε αξιόλογη ελληνική συσκευή απέδειξες...
unforgiven Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι συμβατό με όλους τους καινούριους εκτυπωτές (πάνω δηλαδή από το 2012) και εκτυπώνει εύκολα. Απλά χρειάζεται έναν driver από το App Store Είσαι σίγουρος πως τυπώνει σε όλους τους σύγχρονους εκτυπωτές; Γιατί εγώ είμαι σίγουρος πως δεν τυπώνει. Μάλιστα και αυτό και το Android είναι πολύ στριφνό. Μόνο τα Windows tablets δουλεύουν με όλους τους εκτυπωτές.
adi32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Για χρηση μονο emails και σερφαρισμα 10αρι με τεραστια μπαταρια + 3g ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα