soteras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτα να δεις εγω στο σπιτι εχω φτιαξει με 2 ζευγη π.χ το πρασινο/πρασινο ασπρο και πορτοκαλι/πορτοκαλι ασπρο και παιζει πολυ καλα και το δυκτιο και η ταχυτητα θελει 3 ζευγη για το ιντερνετ και για το δικτυο, συνολο 6 καλωδια, Κοιτα να δεις εγω στο σπιτι εχω φτιαξει με 2 ζευγη π.χ το πρασινο/πρασινο ασπρο και πορτοκαλι/πορτοκαλι ασπρο και παιζει πολυ καλα και το δυκτιο και η ταχυτητα.Αν εχεις ενα καλωδιο λαν για πεταμα τσεκαρε το κοβωντας το μπλε/μπλε ασπρο και καφε/καφε ασπρο
rfc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Και το dsl απο πιο καλωδιο θα ερχεται? Θελει αλλο ενα. Εγω δε λεω πως δε γινεται αυτο που λες με το δικτυο, το κατοσταρι θελει 2 ζευγη αλλα θες και το dsl να σου ερχεται.
Mpiftekis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Αυτό με τα 4 καλώδια είναι ενδιαφέρον. Η τηλεφωνική σύνδεση νομίζω χρησιμοποιεί 2 καλώδια, τα κεντρικά. Δηλαδή το καλώδιο απ'το ρουτερ που πάει στην εξωτερική γραμμή έχει μόνο δύο καλώδια, σωστά; Αν είναι σωστό, τότε (αν έχει έξτρα καλώδια) τα 2 έξτρα μπορούν αν δρομολογηθούν απ'το ρούτερ στο κάτω διαμέρισμα; Βέβαια το utp θέλει πολλά καλώδια, εεε;;;
jkoukos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν τα 2 διαμερίσματα συνδέονται με τον κατανεμητή της οικοδομής μέσω UTP καλωδίου, γίνεται δουλειά. Για δίκτυο χρειάζεσαι τουλάχιστον 2 ζεύγη (4 καλώδια) και άλλο ένα (2 καλώδια) για την τηλεφωνική γραμμή (που θα έχει και το DSL σήμα. Αν δεν υπάρχει UTP καλώδιο, αλλά το απλό ραζίμ (μπλε-κόκκινο), ξεχνάς οποιοδήποτε δίκτυο ακόμη και 3 ζεύγη να υπάρχουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα