Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα να δεις εγω στο σπιτι εχω φτιαξει με 2 ζευγη π.χ το πρασινο/πρασινο ασπρο και πορτοκαλι/πορτοκαλι ασπρο και παιζει πολυ καλα και το δυκτιο και η ταχυτητα 

θελει 3 ζευγη για το ιντερνετ και για το δικτυο, συνολο 6 καλωδια,

Κοιτα να δεις εγω στο σπιτι εχω φτιαξει με 2 ζευγη π.χ το πρασινο/πρασινο ασπρο και πορτοκαλι/πορτοκαλι ασπρο και παιζει πολυ καλα και το δυκτιο και η ταχυτητα.Αν εχεις ενα καλωδιο λαν για πεταμα τσεκαρε το κοβωντας το μπλε/μπλε ασπρο και καφε/καφε ασπρο

Δημοσ.

Και το dsl απο πιο καλωδιο θα ερχεται? Θελει αλλο ενα. Εγω δε λεω πως δε γινεται αυτο που λες με το δικτυο, το κατοσταρι θελει 2 ζευγη αλλα θες και το dsl να σου ερχεται.

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Αυτό με τα 4 καλώδια είναι ενδιαφέρον. Η τηλεφωνική σύνδεση νομίζω χρησιμοποιεί 2 καλώδια, τα κεντρικά. Δηλαδή το καλώδιο απ'το ρουτερ που πάει στην εξωτερική γραμμή έχει μόνο δύο καλώδια, σωστά; 

Αν είναι σωστό, τότε (αν έχει έξτρα καλώδια) τα 2 έξτρα μπορούν αν δρομολογηθούν απ'το ρούτερ στο κάτω διαμέρισμα; Βέβαια το utp θέλει πολλά καλώδια, εεε;;;  :cry:

Δημοσ.

Αν τα 2 διαμερίσματα συνδέονται με τον κατανεμητή της οικοδομής μέσω UTP καλωδίου, γίνεται δουλειά.

Για δίκτυο χρειάζεσαι τουλάχιστον 2 ζεύγη (4 καλώδια) και άλλο ένα (2 καλώδια) για την τηλεφωνική γραμμή (που θα έχει και το DSL σήμα.

Αν δεν υπάρχει UTP καλώδιο, αλλά το απλό ραζίμ (μπλε-κόκκινο), ξεχνάς οποιοδήποτε δίκτυο ακόμη και 3 ζεύγη να υπάρχουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...