Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω τον εξωτερικο wd my passport ultra 500gb,και εντελως ξαφνικα,ενω πηγα να τον συνδεσω για να παρω κατι φωτογραφιες,δεν εμφανιζεται στο pc..Αναβει κανονικα το λαμπακι και γυρναει κανονικα,αλλα δε τον εμφανιζει απο καμια θυρω usb...Ενας φιλος μου τεχνικος τον ειδε και μου λεει οτι τα κακαρωσε..

Δε με πειραζει και τοσο,γιατι ειναι εντος εγγυησης..Το προβλημα μου ειναι οτι μεσα στο δισκο εχω ολα τα αρχεια/φωτο/βιντεο και θελω να ξερω αν μπορω καπως να τα ανακτησω...Επισης στη συσκευασια του δισκου γραφει''cloud backup,auto backup κτλl''...Αυτο σημαινει πως με καπιο τροπο μπορω να παρω τα αρχεια μου πισω?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δύσκολο να τα πάρεις πίσω.

Δυστυχώς και εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με αντίστοιχο σκληρό δίσκο της WD που τα κακάρωσε στο 6μηνο..Προβληματική παρτίδα; Με στεναχώρησε/εκνεύρισε που έχασα διάφορα πράγματα γιατί θεωρητικά ήταν το backup μου..

Παρόλαυτα υπάρχουν διάφορα προγράμματα που ίσως καταφέρουν να κάνουν κάτι. Τσέκαρε και από το προγραμματάκι των windows "Διαχείριση Υπολογιστή", εκεί που λέει "Αποθήκευση-->Διαχείριση δίσκων" να δεις αν τουλάχιστον τον βλέπει.

Δημοσ.

Μπα φιλρακι δε βλεπει τιποτα,να φανταστεις τον εχω 1 χρονο κ κατι,και ζητημα να εχει δουλεψει 5 ωρες...Και εγω ειχα βασιστει σε αυτον για backup...

Δημοσ.

Τα κακάρωσε ειναι εύκολη διάγνωση που δεν μπορεί να γίνει με το μάτι , σε τετοιες περιπτώσεις συνήθως φταίει η θήκη που ειναι ο δίσκος μεσα οποτε βγάλε τον απο την θήκη και βάλε τον σαν εσωτερικό σε καποιο pc να δεις αν παίζει , επίσης δες την υγεία του με το hdsentinel

Δημοσ.

Τα κακάρωσε ειναι εύκολη διάγνωση που δεν μπορεί να γίνει με το μάτι , σε τετοιες περιπτώσεις συνήθως φταίει η θήκη που ειναι ο δίσκος μεσα οποτε βγάλε τον απο την θήκη και βάλε τον σαν εσωτερικό σε καποιο pc να δεις αν παίζει , επίσης δες την υγεία του με το hdsentinel

Δε χανεται η εγγυηση αν τον ανοιξω?Τελευταια φορα που τον χρησιμοποιησα ηταν στο 100% υγεια και επιδοση..

Δημοσ.

Αν ειναι ακόμα σε εγγύηση ναι χάνεται αλλα σε αυτην την περίπτωση πήγαινε τον για έλεγχο και αντικατάσταση αλλιώς άνοιξε την θήκη οπως σου ειπε , και 100 % να ειναι δεν λέει τίποτα σε περίπτωση που φταίει η θήκη

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι ο συγκεκριμενος δισκος εχει τον controller απο SATA σε USB πανω στην πλακετα του δισκου.Αρα αν εχει χαλασει ο controller δεν μπορεις να παρεις τα αρχεια του δισκου και ο δισκος ειναι για πεταμα.

• Like 2
Δημοσ.

Eτσι οπως τα λεει ο terrorist ειναι,ειναι πανω στη πλακετα ο controller.Τον πηγα σημερα στο eshop και υπαρχει μια πιθανοτητα να σωθουν τα αρχεια..Οσο για το δισκο,μαλλον θα γινει αντικατασταση..Θα ενημερωσω μολις εχω νεοτερα..

Δημοσ.

Ειναι οι εξυπναδες που κανει η Wd με τους συγκεκριμενους δισκους.Ενσωματωνει τον controller πανω στην πλακετα, και αν χαλασει πετας και τον δισκο.Δεν εχει καμια δυνατοτητα να σωσεις τα αρχεια.Θα τον εβγαζες απο την θηκη, θα εχανες την εγγυηση και δουλεια δεν θα εκανες.Αυτο ηθελα να προλαβω.Ευχομαι να σωσεις τα αρχεια.

Δημοσ.

Εμενα με στεναχωρει οτι οποιοσδηποτε καταφερει και τον ανοιξει,θα εχει προσβαση στα αρχεια/φωτο/βιντεο μου.Αυτο ηθελα να αποφυγω.Αλλα δε μπορεσα.Καλυτερα να μη μπορεσει να τα ανοιξει,να μου στειλουν καινουριο,και ας τα χασω..Τα περισσοτερα ειχα προλαβει και τα εγραψα σε dvd...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Για να μην ανοίγω νέο θέμα γράφω εδω μιας και εχω παρόμοιο πρόβλημα.

Έχω τον εξωτερικό: WD Elements 1TB και μέσα απο οτι βλέπω υπάρχει η ένας Caviar Green δίσκος.

Τον εχω αρκετά χρόνια και είναι σχεδόν γεμάτος οπότε είπα να πάρω κάποια πράγματα απο μέσα σε περίπτωση που τα κακαρώσει να προλάβω οτι μπορώ.

Τον δίσκο τον συνδέω σε ενα macbook που εχω, τον αναγνωρίζει κανονικά αλλα κάποια αρχεία πχ δεν μπορώ να τα ανακτήσω ( για την ακρίβεια ήθελα να τραβήξω όλες μου τις φώτο και τα βίντεο γιατί αυτά είναι που με καίνε και θέλω να εχω back up) και κάποιες φωτο πχ είναι σαν να έχουν καταστραφεί και δεν εχω πρόσβαση, αν πάω να της προβάλω κολλάει το σύμπαν και μετά απο ώρα μου λέει ότι είναι κατεστραμμένο αρχείο και δεν έχω πρόσβαση.

Με τα πολλά δοκίμασα να τον συνδέσω σε ενα Windows σταθερό σύστημα σαν εξωτερικό και εχω παρόμοιο θέμα με τον φίλο patriot21,

βασικά τον αναγνωρίζει αλλα όχι ακριβώς, πχ στους δίσκους τον έχει με απλό εικονίδιο (χωρίς να δείχνει την μπάρα μεγέθους) και αν πάω να τον ανοίξω, αφού φορτώνει για πολύ ώρα, μου λέει οτι πρέπει να το κάνω φορμάτ για να το χρησιμοποιήσω.

Δοκίμασα να τον συνδέσω σαν εσωτερικό, αλλα κατά το boot κολλάει στο Windows Logo.

Έχετε καμία ιδέα τι παίζει; 

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...