giwrgosmessi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα,θα μπορουσατε να μου προτεινατε μια καμερα με 800-700 ευρω κατα προτιμιση nikon με τον φακο κιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Οι 50 απαντήσεις στο FB δεν σου έφταναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 D7100 με 18-105/18-140. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Οι 50 απαντήσεις στο FB δεν σου έφταναν; Εισαι θεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 @topos ειδα το portfolio σου και θέλω να σε ρωτησω έχεις βρει άκρη να πουλήσεις τις φωτογραφίες σου; Εχω και γω μια συλλογή από στυλιζαρισμένα κάδρα με urban λεπτομέρειες και σκεφτόμουν να ...προωθήσω το έργο μου αλλά δεν ξέρω πώς. Τα flickr κλπ. δεν είναι ο τρόπος. Θέλω να βρω κάποιον ονλάιν χώρο για πώληση ή μεσάζοντα που αγοράζει και τυπώνει σε κάρτες πχ. Αν ξές κάτι πες μου. Σορρυ παίδες για το σπαμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα