Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. Θα ήθελα να μεταφέρω internet από ένα κτίριο σε ένα άλλο...

Το καλώδιο ethernet που χρειαζόμαστε για καλύψουμε την απόσταση είναι 80 μέτρων.

Τι τύπου καλώδιο ethernet χρειαζομαι (CAT5, CAT6 ή CAT7)? Τι μπορείτε να προτείνετε ώστε να έχουμε τη βέλτιστη απόδοση? 

P.S. Κάτι άλλο εκτός από καλώδιο ethernet θα μπορουσαμε να χρησιμοποιήσουμε?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Διαβάζοντας βρήκα το καλώσιο CAT5e υπάρχουν μεγάλες διαφορές με το CAT6?

Μεγάλες ταχύτητες δεν έχω οπότε αποκλύω το CAT7. 

P.S. Υπάρχει καλώδιο ethernet θηλυκό και αρσενικό?

Δημοσ.

παρεμφερες ερωτηση καπως...για να μην ανοιγω αλλο θεμα!

σε οικια  διαμερισματος απο χωλ(εδω ειναι το router) σε αλλο δωματιο και με αποσταση τοιχο τοιχο καρφωμα με προκακια του καλωδιου ethernet τι τυπο ethernet να εχω? ωστε να εχω οσο το δυνατον λιγοτερη απωλεια ταχυτητας και οτιδηποτε αλλων παραγοντων ? ( εχω 24αρα asdl2+ οτε)

εχω βαλει προς το πυργο pc ενα καλωδιο ethernet που ειναι καμιά...30αρια μετρα...περισσευει μπολικο...πειραζει?

Σ.Σ ξεχασα να αναφερω οτι η αποσταση καλωδιου που χρειαζεται ειναι 11-13 m (εχω  cat5e)

(εχω  17αρα ταχυτητα )

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Διαβάζοντας βρήκα το καλώσιο CAT5e υπάρχουν μεγάλες διαφορές με το CAT6?

Τι εννοείς με το θυληκό η αρσενικό; Βύσμα ;

σε οικια  διαμερισματος απο χωλ(εδω ειναι το router) σε αλλο δωματιο και με αποσταση τοιχο τοιχο καρφωμα με προκακια του καλωδιου ethernet τι τυπο ethernet να εχω? ωστε να εχω οσο το δυνατον λιγοτερη απωλεια ταχυτητας και οτιδηποτε αλλων παραγοντων ? ( εχω 24αρα asdl2+ οτε)

εχω βαλει προς το πυργο pc ενα καλωδιο ethernet που ειναι καμιά...30αρια μετρα...περισσευει μπολικο...πειραζει?

Σ.Σ ξεχασα να αναφερω οτι η αποσταση καλωδιου που χρειαζεται ειναι 11-13 m (εχω  cat5e)

(εχω  17αρα ταχυτητα )

ΚΑλό θα ήταν να ανοίξεις ένα άλλο θέμα γιατί εδώ προσπαθούμε να απαντήσουμε σε άλλο θέμα και θα γίνουμε αχταρμάς.

Δημοσ.

Οχι,ενα ειναι το βυσμα.

(εχω  17αρα ταχυτητα )

Πιστεύω ελαχιστοτατη(μην πω ανυπαρκτη) θα ειναι η διαφορα αν φερεις το καλωδιο οριακα στο μεγεθος που χρειαζεσαι.

Και μαλιστα στο ping,οχι στο bandwidth.

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει πάλι κάτι τέτοιο,πρέπει να προμηθευτώ και μια πρέσσα ethernet και τζακάκι ώστε να πάρω μια κουλούρα ethernet 100 μέτρων και να το φτιάξω;

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει πάλι κάτι τέτοιο,πρέπει να προμηθευτώ και μια πρέσσα ethernet και τζακάκι ώστε να πάρω μια κουλούρα ethernet 100 μέτρων και να το φτιάξω;

Yeap.

Kαι τα 2 που αναφέρεις,θα σου χρειαστουν,εφόσον αποφασισες να το κανεις μονος σου.

Αν ειναι πρωτη φορα που το κανεις,προσοχη με τα καλωδια,να μπουνε στην σωστη υποδοχη του ακροδεκτη που πρεπει το καθενα.

Υπαρχουν πολλοι οδηγοι στο ιντερνετ,θα τους βρεις ευκολα με γκουκλαρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...