Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!
η αδερφη μου εγκατεστησε στο λαπτοπ της τα windows 10 και ενω δουλευαν κανονικα και χωρις προβληματα για αρκετο καιρο ξαφνικα σταματησε να δουλευει η γραμμη εργασιων (δεν ανοιγει η εναρξη, δεν μπορει να δει τα διαθεσιμα wifi κ.α.). Εψαξα στο γοογλε να βρω πως φτιαχνετε και βρηκα αυτο το σιτε http://www.kickiteasy.com/taskbar-start-menu-cortana-issues/δοκιμασα και τους δυο τροπους αλλα και παλι τιποτα!! ξερει κανεις τι μπορει να φταιει??

ΥΓ

1. δεν πιστευω οτι εχει σχεση αλλα αυτο το προβλημα ξεκινησε οταν της αλλαξα την ραμ, ξανα εβαλα μετα αυτην που ειχε αλλα και παλι υπηρχε το ιδιο προβλημα

2. αναβαθμισεις εχουν γινει ολες κανονικα και δεν εχει διορθωθει το προβλημα ακομα

3. εχω σκεφτει να κανω ενα φορματ στο λαπτοπ αλλα αυτο ειναι η τελευταια επιλογη μιας και δεν ειναι τοσο ευκολο αφου η αδερφη μου λογω δουλεια το χρησιμοποιει συνεχεια

ευχαριστω εκ των προτερων  :-D

Δημοσ.

Δε φταις εσύ αλλά η αδερφή σου (που αναβάθμισε σε 10άρια lol)

Αυτό που αντιμετωπίζεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα bugs της ms. Οι λύσεις που είδες είναι και οι προτεινόμενες.

Την πρώτη φορά που μου το έβγαλε κι εμένα διορθώθηκε με την 1η λύση. Τις επόμενες φορές (ω ναι, μου το έκανε τουλάχιστον 4 φορές μέχρι τώρα) ήθελε άλλα κόλπα. Την 2η και την 3η φορά έστρωσε με επανεκκίνηση ενώ την 4η έπρεπε να μπω σε ασφαλή λειτουργία και μετά πάλι επανεκκίνηση για να στρώσει.

Δημοσ.

την 4η φορα απλα μπηκες σε ασφαλη λειτουργια και μετα εκανες επανεκιννηση χωρις να κανεις τιποτα αλλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...