haHa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα το ξεκινησα για να μαθω την πιθανη τιμη του κινητου. Προφανως αν δεν με ενοιαζε να το αγορασω δεν θα το ανοιγα. Και ναι σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του στο μελλον. Τωρα γιατι το περιπλεκεις στο μυλαο σου δνε ξερω....Νομιζω αυτο που εγραψα οταν ανοξα το θεμα ειναι ξεκαθαρο. Για την ΤΙΜΗ Για το απλο iPhone 6s(οχι το μεγαλύτερο plus) η τιμή πιστεύω θα ειναι στα 780€ για την ουσιαστικά αβολη/αχρηστη χωρητικότητα των 16gb και 910€ για την χωρητικότητα των 64gb.
SaFiS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Οι τιμές ανακοινώθηκαν και είναι αυξημένες φέτος στην Ευρώπη, λόγω ισχυρότερης τιμής του δολλαρίου... Αγγλία: iPhone 6s 16GB: 539£64GB: 619£ 128GB: 699£ iPhone 6s Plus 16GB: 619£64GB: 699£ 128GB: 789£ Γερμανία: iPhone 6s 16GB: 739€64GB: 849€ 128GB: 959€ iPhone 6s Plus 16GB: 849€64GB: 959€ 128GB: 1069€ Γαλλία +10€ στις τιμές της Γερμανίας. Στην χώρα μας και με την κατάσταση που επικρατεί τα βλέπω να ξεκινάνε απο το 800άρι... 2
voldemort Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μα αν ειδες το θεμα το ξεκινησα για να εχω στο μυαλο μου ενα ποσο αν τελικα προχωρησω στην αγορα του 6s. Μπορει να το κανω αλλα αν το αποφασησω θα γινει μετα τα τελη νοεμβρη. Και ναι συμφωνα με το ποσο τα κραταω τα κινητα η λογικη αλλαγη για εινα ειναι αν 2 μοντελα. Καλα προφανως και χαιρομαι που θα παρει το 4s ios 9 και σε αυτο το κοματι βγαζω το καπελο στην APPLE. Εγω περιπλεκω τα πραγματα; Διαβαζετε τον εαυτο σας ή απλα λετε για να πειτε;Μην το παιρνεις προσωπικα οτι λεω απλα διαπιστωνω στο 100% αυτο που κραζετε ολοι οι της apple οτι το ios ειναι σουπερ ντουπερ και δεν χρειαζεται παραπανω μνημη και θα το παρει και το 4s και ολες τις μπαρουφες κυριολεκτικα που προσωπικα εγω τις διαβαζω και γελω(και οχι που μου την βγηκε κι ο αλλος να μας πει οτι τον διασκεδαζουμε κιολας )χωρις να κανει την πιο απλη ερωτηση αν πρωτα με διασκεδαζετε εσεις. Θα παρει το 4s το ios 9(και κατι τρεχει στα γυφτικα) οταν ολοι πουλατε τα iphone 6 και 5s και 5(ενω ολος ως δια μαγειας θα κρατατε το 4s) γιατι θεωρειτε αναβαθμιση το 6s ενω κανετε ολοκληρο θεμα οτι οι android χρηστες ειναι θυματα του μαρκετινγκ και τρεχουν να παρουν τα 12πυρηνα και με 6-8-12 ραμ...! Οχι απλα διασκεδαζω...εχω κοπει στο γελιο. Αφου κρατας ρε masma ενα κινητο 1.5 2 χρονια ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ IOS στα προηγουμενα μοντελα; Που ειναι η ανωτεροτητα του 1 ραμ και οτι τα Mp δεν μετρανε και θα εχει καποιος μια συσκευη για 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ! Aφου δεν κρατατε μοντελο iphone ΟΥΤΕ στο 1/3 αυτου του χρονου τα υπολοιπα γιατι τα λετε; Για να αγοραζουν τις παπατζες τα κοροιδα με 400+ ευρω 3ετιας; Καταλαβαινεις τωρα την λογικη μου σκεψη και οτι μεχρι τωρα σερνετε στους "haters" η πλειοψηφια κανει ακριβως ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; Αντε εμεις ειμαστε θυματα του μαρκετινγκ. Οι της apple τι ειναι; Οσο δε για την τιμη που λες ακομη δεν ηρθε Ελλαδα.Τι θελεις να μαθεις;800-900-1000 standard!Γνωστη η apple... Αφου μαλιστα το θελεις για μελλοντικα το βλεπεις τοτε...Μελλοντικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις