Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μου πειτε αν ξερεται η ποσο πιστευετε οτι  θα ειναι περιπου η αρχικη του τιμη στην ελλαδα οταν ερθει. Μιλαω για την εκδωση των 16gb καθως λογικα η εκδοση των 64 gb θα ειναι 100 ευρω πανω απο αυτην.

Στο σκρουτζ θα εχει απο την αρχη διαφορα η τιμη σε σχεση με καταστηματα wind-cosmote?

Eυχαριστω εκ των προτερων.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κανεις δεν ξέρει θα δούμε. 

Σκεφτομαι μηπως οπως περυσι που αν θυμαμαι καλα ξεκινησε στα  780 περιπου στο σκρουτζ... Πωω ειναι μπολικα.. :P

Δημοσ.

Ναι αλλα μετα το καλοκαιρι εχει παψει να ισχυει η λογικη του υπολογισμου με βαση τις προηγουμενες τιμες.

Και αυτο γιατι εχουμε χοντρο θεμα με εισαγωγες και αρα αυξηση τιμων .

http://www.skroutz.gr/s/5307730/Apple-iPhone-6-16GB.html?from=catspan

πατα πχ εξελιξη τιμων στο skroutz και δες απο ποσο ξεκινησε το 6ρι. Απο 780ευρω φθηνοτερη τιμη παρακαλω και για να πεσει σε σημερινες τιμες των 600ευρω επρεπε να περασουν 6 μηνες....

Επισης και καποιοι που πανε και πουλανε τα iphone 6 500ευρω για να πανε στα επομενα ειναι για πολλα γελια,ειδικα αν σκεφτεις οτι θα πρεπει να σκασουμε πανω απο το 50% για να παρουνε το 6s.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλα μετα το καλοκαιρι εχει παψει να ισχυει η λογικη του υπολογισμου με βαση τις προηγουμενες τιμες.

Και αυτο γιατι εχουμε χοντρο θεμα με εισαγωγες και αρα αυξηση τιμων .

http://www.skroutz.gr/s/5307730/Apple-iPhone-6-16GB.html?from=catspan

πατα πχ εξελιξη τιμων στο skroutz και δες απο ποσο ξεκινησε το 6ρι. Απο 780ευρω φθηνοτερη τιμη παρακαλω και για να πεσει σε σημερινες τιμες των 600ευρω επρεπε να περασουν 6 μηνες....

Επισης και καποιοι που πανε και πουλανε τα iphone 6 500ευρω για να πανε στα επομενα ειναι για πολλα γελια,ειδικα αν σκεφτεις οτι θα πρεπει να σκασουμε πανω απο το 50% για να παρουνε το 6s.

Τουλαχιστον αρχησανε να πεφτουν παλι οι τιμες σιγα σιγα στο σκρουτζ. 

Βασικα δεν ξερω γιατι αλλα θεωρω μια καλη αναβαθμιση το 6s απο το 6.

Σαν χρηστης 5s με ψηνει πολυ η αλλαγη αλλα αντε να δουμε ποσο θα κυκλοφορησει...

Εσυ εχεις το i phone 6 ?(αν θυμαμαι καλα)

Δημοσ.

Τουλαχιστον αρχησανε να πεφτουν παλι οι τιμες σιγα σιγα στο σκρουτζ. 

Βασικα δεν ξερω γιατι αλλα θεωρω μια καλη αναβαθμιση το 6s απο το 6.

Σαν χρηστης 5s με ψηνει πολυ η αλλαγη αλλα αντε να δουμε ποσο θα κυκλοφορησει...

Εσυ εχεις το i phone 6 ?(αν θυμαμαι καλα)

Γελανε και οι πετρες ομως με το παραπανω που γραφεις.

Καλη αναβαθμιση χωρις να ξερεις τον λογο???

Ναι το 6ρι εχω.

Βασικα ουτε απο το 5s δεν θεωρειται καλη αναβαθμιση κυριως λογω της διαφορας τιμης του.

• Like 3
Δημοσ.

Γελανε και οι πετρες ομως με το παραπανω που γραφεις.

Καλη αναβαθμιση χωρις να ξερεις τον λογο???

Ναι το 6ρι εχω.

Βασικα ουτε απο το 5s δεν θεωρειται καλη αναβαθμιση κυριως λογω της διαφορας τιμης του.

Μετα Fulgore μου λες οτι δεν εχω δικιο οταν τους τρολλαρω...

Μονος σου του το ειπες.

• Like 1
Δημοσ.

Μετα Fulgore μου λες οτι δεν εχω δικιο οταν τους τρολλαρω...

Μονος σου του το ειπες.

Και καλα κανεις αν ειναι τετοιου ειδους περιπτωσεις στο ειχα πει και πιο παλια :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με κατάλαβες . Δεν ενοοω να πουλήσεις το 6 και να πάρεις το 6s. Ενοοω οτι για τα s που ειναι παντα παρόμοια με το απλό φέτος εχει αρκετα μεγαλη  διαφορά

Καταλάβατε και οι 2 λάθος

Απο το 5s που εχω καλή αναβάθμιση ειναι . Για την τιμή βέβαια εχεις ενα δίκιο

Υ.Γ. Μπορει να εκφράστηκα λάθος ....

Περιμενα παντως μικρότερη διαφορά απο το 6 στο 6s

Voldemort με το μα κοροϊδεύεις εμενα δεν ανεβαίνεις στα μάτια κανενός... Και προσωπικά troll are όσο θες αδιάφορο μου περνάει παρόλο που δεν κατάλαβες τι ενοοω. (Βεβαια φταίω και εγω σε αυτο αλλα οκ)

Και καλα κανεις αν ειναι τετοιου ειδους περιπτωσεις στο ειχα πει και πιο παλια :P

Ποιατσηκες απο μια κουβεντα που ειπα και εβγαλες και τι περιπτωση ειμαι.... Να πας για ψυχολογος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν με κατάλαβες . Δεν ενοοω να πουλήσεις το 6 και να πάρεις το 6s. Ενοοω οτι για τα s που ειναι παντα παρόμοια με το απλό φέτος εχει αρκετα μεγαλη  διαφορά

Καταλάβατε και οι 2 λάθος

Απο το 5s που εχω καλή αναβάθμιση ειναι . Για την τιμή βέβαια εχεις ενα δίκιο

Υ.Γ. Μπορει να εκφράστηκα λάθος ....

Περιμενα παντως μικρότερη διαφορά απο το 6 στο 6s

Voldemort με το μα κοροϊδεύεις εμενα δεν ανεβαίνεις στα μάτια κανενός... Και προσωπικά troll are όσο θες αδιάφορο μου περνάει παρόλο που δεν κατάλαβες τι ενοοω. (Βεβαια φταίω και εγω σε αυτο αλλα οκ)

2 ατομα δεν νομιζω να καταλαβανε τοσο λαθος ιδιαιτερα οταν μιλαμε και λεμε πραγματα εδω μεσα πολυ καιρο.

Εχεις μπει και εσυ στο τρυπακι της αναβαθμισης καθε εκδοσης με αυτα που λες και μαλιστα οταν εχεις παρει το 5s το εχεις ανεβασει τοσες φορες.

Το 6 το εχεις μεγαλοποιησει και φτανεις να λες για το 6s...

[Βασικα δεν ξερω γιατι αλλα θεωρω μια καλη αναβαθμιση το 6s απο το 6.]

Kαι στο 7 τα ιδια θα λες και θα ειμαι παλι εδω. :-D

Εκει μετα ερχεται και η αναφορα στο τρολλαρισμα διοτι αν διαβαζες τι λενε οι της apple θα καταλαβαινες οτι,ΟΤΙ ΛΕΝΕ κανουν ακριβως το αντιθετο.

Οποτε ναι...μπορει να φταις και εσυ οπως λες.

Ενα μεγαλο θεμα εξ'αυτων ηταν που σας λεγαμε οτι λογω ΜΝΗΜΗΣ,BEND,ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΛΠ

Θα τρεχουν ολοι να πουλησουν τα 6αρια και τα 5αρια ΟΤΑΝ εσεις μας λετε υπερβολικους και haters λεγοντας οτι τα Iphones δουλευουν και με 1 ραμ,ΔΕΝ λυγιζουν,η καμερα ειναι "τρομερη" και δεν μετρανε τα MP κ.ο.κ...

Οποτε...μπειτε στο club των android fans που κατηγορειται και απολαυστε το ταξιδι ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ βασει των λεγομενων σου τα Iphones ειναι για τα μπαζα και για ΟYΤΕ εναν χρονο οταν πολλοι android χρηστες τα καρατανε 3-4 χρονια!!!

Ξερεις ποιον παραδεχομαι απο χρηστες iphones.

Τα ατομα που λενε οτι λενε και τιμουν τα λογια τους.

Εχω φιλαρακι που εχει ΑΚΟΜΗ το 4s ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ το φιλα ως κορη οφθαλμου διοτι ειναι σταθερος στις "αρχες" του Jobs.

Δυστυχως σημερα ολοι και η πλειοψηφια μπηκατε στο club της αναβαθμισης καθε μοντελου που συμφωνα με τα λεγομενα σας ή το hw ειναι για τα μπαζα και ελειπεστατο ή το λειτουργικο φτωχο ή και τα 2! :-D

To χρημα ειναι γλυκο και αν η apple δεν το ηθελε θα εβγαζε μοντελο στο σουπερ ντουπερ ios καθε 3 χρονια.

Αυτα.

Επεξ/σία από voldemort
  • Like 1
Δημοσ.

Πρωτον πιο πανω εκανα ξεκαθαρο τι ενοουσα. δευτερον ποτε εκθιασα το 6?

Τριτων ναι αν μπορουσα θα αλλαζα μοντελο ανα 6μηνο.(δυστυχως δεν μπορω να διαθετω χρηματα συνεχεια).

Το τι να κανουν καποιοι της apple  και αν κανουν το αντιθετο δεν με απασχολει. Σε εμενα γιατι το λες απορρω.

Παμε να στα πω εγω οπως τα βλεπω.

1)Οτι και να λες το 1gb ram η ηταν αρκετο μεχρι το ios 8.4.1. Tι θα χρειαζεται το ios 9 δεν ξερω. Ψεματα δεν εχω λογο να σου πω....

2)Δεν εχω ποτε αναφερει κατι περι λυγισματος. Προφανως σε καποιες συσκευες υπηρχε θεμα ποιος ειπε το αντιθετο?

3)Καμερα. τα mp μετρανε ναι αλλα δεν ειναι το μονο. Προφανως το i phone 5s(αυτο εχω τι να κανουμε) εχει καλυτερη καμερα απο καποιες με 13 η και παραπανω mp. Οποτε ναι παιζουν ρολο αλλα δεν ειναι τα μονα. Ειδα και το htc m9 τι φωτογραφιες βγαζει...

Τσεραρε το ειναι μπολικα mp.

Ναι πχ το s6 η το lg g4 εχει καλυτερη καμερα απο i phone 6.

Ρε θα μας τρελανεις ειπα εγω οτι ειναι για τα μπαζα? Επειδη απλα θα γουσταρα να αλλαξω το 5s με το 6s????????????? Ημουν και εγω χρηστης android  ειχα lg g2 1μισι χρονο και μου αρεσε ..(δεν θα το αλλαζα αν δεν χαλαγε).

Και για να τελειωνουμε επειδη εδω σε εμενα μιλας οχι γενικα.

Τα 2 λειτουγικα ειναι διαφορετικα. Δεν ξερω πιο ειναι πιο καλο.

Ξερω οτι ο καθενας παιρνει οτι τον βολευει και ξερω οτι και στα δυο κατι χανεις κατι κερδιζεις...

Τουλαχιστον να καταλαβεις οτι πρεπει να μιλας διαφορετικα σσε καθε ατομο που διαφωνειτε για κατι

Δημοσ.

Ο λογος που βγαλανε τις οποιες ανακοινωσεις για το 6s ειναι για να εχει λογο υπαρξης στην αγορα εναντι του 6ριου που με μειωμενη τιμη παραμενει παρα πολυ καλο κινητο.

Οσο για το 5s που εχεις πες μου που ακριβως σε χαλαει πχ και δεν μπορεις να περιμενεις για το 7.

Σε πληροφορω οτι οπως υπαρχει μεγαλη μεριδα κοσμου που γουσταρει τα phablet λογω της μεγαλης οθονης(βλεπε καλυτερα τις ταινιες,αρχεια,βιβλια,youtube,mail κλπ)λογω ακριβως της μεγαλυτερης οθονης,ετσι υπαρχει και μεγαλη μεριδα που θελει μικρα σε ιντσες κινητα λογω φορητοτητας/χρησης με το ενα χερι κλπ

Στο δευτερο λοιπον ανοικουν τα Iphone 5/5s/6/6s αλλα και σε Android τα πολυ σωστα(απο πλευρας λογικης σε σχεση με ανταγωνισμο)Z compact της Sony.

Και στο παραπανω που γραφεις για ποιο λογο να παω σε ψυχολογο???

Εβαλε καλυτερη καμερα/selfie και καλυτερο επεξεργαστη(και απο οτι φενεται και Ram).Αν σε ενδιεφεραν εξ αρχης αυτα θα πηγαινες στις προτασεις Android που ειναι και φθηνοτερες ή σε Lumia 930 με τα μισα και βαλε χρηματα.

Αρα ναι για οποιον εχει 5s και Iphone 6(στο τελευταιο γελανε και οι πετρες να δωσεις 50% χρηματα για να παρεις το 6s)ναι παραμενει μια κακη αγορα(εκτως αν θες την μεγαλυτερη οθονη απο το 5s ή για selfie)

Εβαλε 2gb ram στο 6s και τι εγινε???Θα σταματησει να υποστηριζει ολα τα αλλα κινητα απο 5 και μετα(γιατι χλομο το βλεπω να παρει το Ios 10 και 4s και εν μερη λογικο).

Αυτο ειναι το μεγαλο καλο που εχουν τα κινητα της Apple και ο βασικος λογος που τα προτιμησα εναντι των Android.Μεγαλη υποστηριξη απο την εταιρια και βολικοτητα(προφανως βγαζω το Plus για μενα καθως σε τετοιες ιντσες προτιμαω Android προσωπικα).

Αν θες να πας σε Iphone 6s με γεια σου με χαρα σου,απλα να υπολογιζεις ποσο θα κανει τις πρωτες μερες στην Ελλαδα,ειδικα δε αν σκεφτεσαι για το 64ρι μοντελο.

Για μενα παντως προσωπικα θα σου προτεινα να εμενες με το πολυ καλο 5s μεχρι και το 7ρι αν δεν μπορεις να περιμενεις.Αλλωστε ακομα και αν το 7ρι ειναι για τα μπαζα και το μεγαλωσουν πχ και αλλο κλπ θα πεσει σε τιμη το 6s αρα και παλι κερδισμενος θα εισαι.

Και κλασσικο παραδειγμα ειναι και η μειωση τιμων που λενε για το 6ρι κατα 100ευρω.

Αν δεις σε τιμες σκρουτζ(μετα την ανακοινωση)το 6ρι ακομα εχει την τιμη που ειχε πριν 6 μηνες.

2 ατομα δεν νομιζω να καταλαβανε τοσο λαθος ιδιαιτερα οταν μιλαμε και λεμε πραγματα εδω μεσα πολυ καιρο.

Εχεις μπει και εσυ στο τρυπακι της αναβαθμισης καθε εκδοσης με αυτα που λες και μαλιστα οταν εχεις παρει το 5s το εχεις ανεβασει τοσες φορες.

Το 6 το εχεις μεγαλοποιησει και φτανεις να λες για το 6s...

[Βασικα δεν ξερω γιατι αλλα θεωρω μια καλη αναβαθμιση το 6s απο το 6.]

Kαι στο 7 τα ιδια θα λες και θα ειμαι παλι εδω. :-D

Εκει μετα ερχεται και η αναφορα στο τρολλαρισμα διοτι αν διαβαζες τι λενε οι της apple θα καταλαβαινες οτι,ΟΤΙ ΛΕΝΕ κανουν ακριβως το αντιθετο.

Οποτε ναι...μπορει να φταις και εσυ οπως λες.

Ενα μεγαλο θεμα εξ'αυτων ηταν που σας λεγαμε οτι λογω ΜΝΗΜΗΣ,BEND,ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΛΠ

Θα τρεχουν ολοι να πουλησουν τα 6αρια και τα 5αρια ΟΤΑΝ εσεις μας λετε υπερβολικους και haters λεγοντας οτι τα Iphones δουλευουν και με 1 ραμ,ΔΕΝ λυγιζουν,η καμερα ειναι "τρομερη" και δεν μετρανε τα MP κ.ο.κ...

Οποτε...μπειτε στο club των android fans που κατηγορειται και απολαυστε το ταξιδι ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ βασει των λεγομενων σου τα Iphones ειναι για τα μπαζα και για ΟYΤΕ εναν χρονο οταν πολλοι android χρηστες τα καρατανε 3-4 χρονια!!!

Ξερεις ποιον παραδεχομαι απο χρηστες iphones.

Τα ατομα που λενε οτι λενε και τιμουν τα λογια τους.

Εχω φιλαρακι που εχει ΑΚΟΜΗ το 4s ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ το φιλα ως κορη οφθαλμου διοτι ειναι σταθερος στις "αρχες" του Jobs.

Δυστυχως σημερα ολοι και η πλειοψηφια μπηκατε στο club της αναβαθμισης καθε μοντελου που συμφωνα με τα λεγομενα σας ή το hw ειναι για τα μπαζα και ελειπεστατο ή το λειτουργικο φτωχο ή και τα 2! :-D

To χρημα ειναι γλυκο και αν η apple δεν το ηθελε θα εβγαζε μοντελο στο σουπερ ντουπερ ios καθε 3 χρονια.

Αυτα.

Εγω προσωπικα σου ειπα τι με χαλαει στο Android,και γιατι προτιμαω το iphone(τουλαχιστον μεχρι τωρα)

Δεν μου αρεσει το ολο θεμα που γινεται με το ποιο κινητο θα παρει την επομενη αναβαθμιση/ποτε κλπ(βλεπε με το Note 3 και το ποιες χωρες θα βγει,αλλα και στο S4 ή στο Nexus που με το Lollipop σε πολυ κοσμο επεσε σε επιδοσεις και μιλαμε για κινητα σχεδον 2 χρονων)

Και επισης δεν μπορω κινητα πανω απο 5ιντσες(ακομα και το M8 που ειχα με τα μεγαλα bezels πανω κατω και τα ηχεια μου εμοιαζε πολυ μεγαλο)

Γιαυτο δεν με εχεις δει πχ εμενα προσωπικα να σου αναφερω περι επιδοσεων/καμερας κλπ :P

Αλλωστε και για παιχνιδια που λενε πολλοι,το pc και τις κονσολες δεν τα αλλαζω με τιποτα(εκτως του Hearthstone που το θεωρω ισως οτι καλυτερο εχει βγει σε κινητα/tablets και μπραβο στην εταιρια που το εβγαλε και σε Android και σε Ios).

Πρωτον πιο πανω εκανα ξεκαθαρο τι ενοουσα. δευτερον ποτε εκθιασα το 6?

Τριτων ναι αν μπορουσα θα αλλαζα μοντελο ανα 6μηνο.(δυστυχως δεν μπορω να διαθετω χρηματα συνεχεια).

Το τι να κανουν καποιοι της apple  και αν κανουν το αντιθετο δεν με απασχολει. Σε εμενα γιατι το λες απορρω.

Παμε να στα πω εγω οπως τα βλεπω.

1)Οτι και να λες το 1gb ram η ηταν αρκετο μεχρι το ios 8.4.1. Tι θα χρειαζεται το ios 9 δεν ξερω. Ψεματα δεν εχω λογο να σου πω....

2)Δεν εχω ποτε αναφερει κατι περι λυγισματος. Προφανως σε καποιες συσκευες υπηρχε θεμα ποιος ειπε το αντιθετο?

3)Καμερα. τα mp μετρανε ναι αλλα δεν ειναι το μονο. Προφανως το i phone 5s(αυτο εχω τι να κανουμε) εχει καλυτερη καμερα απο καποιες με 13 η και παραπανω mp. Οποτε ναι παιζουν ρολο αλλα δεν ειναι τα μονα. Ειδα και το htc m9 τι φωτογραφιες βγαζει...

Τσεραρε το ειναι μπολικα mp.

Ναι πχ το s6 η το lg g4 εχει καλυτερη καμερα απο i phone 6.

Ρε θα μας τρελανεις ειπα εγω οτι ειναι για τα μπαζα? Επειδη απλα θα γουσταρα να αλλαξω το 5s με το 6s????????????? Ημουν και εγω χρηστης android  ειχα lg g2 1μισι χρονο και μου αρεσε ..(δεν θα το αλλαζα αν δεν χαλαγε).

Και για να τελειωνουμε επειδη εδω σε εμενα μιλας οχι γενικα.

Τα 2 λειτουγικα ειναι διαφορετικα. Δεν ξερω πιο ειναι πιο καλο.

Ξερω οτι ο καθενας παιρνει οτι τον βολευει και ξερω οτι και στα δυο κατι χανεις κατι κερδιζεις...

Τουλαχιστον να καταλαβεις οτι πρεπει να μιλας διαφορετικα σσε καθε ατομο που διαφωνειτε για κατι

Ασχετη ερωτηση αλλα γιατι πηγες απο το γνωστο και καλο G2 στο 5s???(το ρωταω κυριως λογω οθονης)

Δημοσ.

Ο λογος που βγαλανε τις οποιες ανακοινωσεις για το 6s ειναι για να εχει λογο υπαρξης στην αγορα εναντι του 6ριου που με μειωμενη τιμη παραμενει παρα πολυ καλο κινητο.

Οσο για το 5s που εχεις πες μου που ακριβως σε χαλαει πχ και δεν μπορεις να περιμενεις για το 7.

Σε πληροφορω οτι οπως υπαρχει μεγαλη μεριδα κοσμου που γουσταρει τα phablet λογω της μεγαλης οθονης(βλεπε καλυτερα τις ταινιες,αρχεια,βιβλια,youtube,mail κλπ)λογω ακριβως της μεγαλυτερης οθονης,ετσι υπαρχει και μεγαλη μεριδα που θελει μικρα σε ιντσες κινητα λογω φορητοτητας/χρησης με το ενα χερι κλπ

Στο δευτερο λοιπον ανοικουν τα Iphone 5/5s/6/6s αλλα και σε Android τα πολυ σωστα(απο πλευρας λογικης σε σχεση με ανταγωνισμο)Z compact της Sony.

Και στο παραπανω που γραφεις για ποιο λογο να παω σε ψυχολογο???

Εβαλε καλυτερη καμερα/selfie και καλυτερο επεξεργαστη(και απο οτι φενεται και Ram).Αν σε ενδιεφεραν εξ αρχης αυτα θα πηγαινες στις προτασεις Android που ειναι και φθηνοτερες ή σε Lumia 930 με τα μισα και βαλε χρηματα.

Αρα ναι για οποιον εχει 5s και Iphone 6(στο τελευταιο γελανε και οι πετρες να δωσεις 50% χρηματα για να παρεις το 6s)ναι παραμενει μια κακη αγορα(εκτως αν θες την μεγαλυτερη οθονη απο το 5s ή για selfie)

Εβαλε 2gb ram στο 6s και τι εγινε???Θα σταματησει να υποστηριζει ολα τα αλλα κινητα απο 5 και μετα(γιατι χλομο το βλεπω να παρει το Ios 10 και 4s και εν μερη λογικο).

Αυτο ειναι το μεγαλο καλο που εχουν τα κινητα της Apple και ο βασικος λογος που τα προτιμησα εναντι των Android.Μεγαλη υποστηριξη απο την εταιρια και βολικοτητα(προφανως βγαζω το Plus για μενα καθως σε τετοιες ιντσες προτιμαω Android προσωπικα).

Αν θες να πας σε Iphone 6s με γεια σου με χαρα σου,απλα να υπολογιζεις ποσο θα κανει τις πρωτες μερες στην Ελλαδα,ειδικα δε αν σκεφτεσαι για το 64ρι μοντελο.

Για μενα παντως προσωπικα θα σου προτεινα να εμενες με το πολυ καλο 5s μεχρι και το 7ρι αν δεν μπορεις να περιμενεις.Αλλωστε ακομα και αν το 7ρι ειναι για τα μπαζα και το μεγαλωσουν πχ και αλλο κλπ θα πεσει σε τιμη το 6s αρα και παλι κερδισμενος θα εισαι.

Και κλασσικο παραδειγμα ειναι και η μειωση τιμων που λενε για το 6ρι κατα 100ευρω.

Αν δεις σε τιμες σκρουτζ(μετα την ανακοινωση)το 6ρι ακομα εχει την τιμη που ειχε πριν 6 μηνες.

Εγω προσωπικα σου ειπα τι με χαλαει στο Android,και γιατι προτιμαω το iphone(τουλαχιστον μεχρι τωρα)

Δεν μου αρεσει το ολο θεμα που γινεται με το ποιο κινητο θα παρει την επομενη αναβαθμιση/ποτε κλπ(βλεπε με το Note 3 και το ποιες χωρες θα βγει,αλλα και στο S4 ή στο Nexus που με το Lollipop σε πολυ κοσμο επεσε σε επιδοσεις και μιλαμε για κινητα σχεδον 2 χρονων)

Και επισης δεν μπορω κινητα πανω απο 5ιντσες(ακομα και το M8 που ειχα με τα μεγαλα bezels πανω κατω και τα ηχεια μου εμοιαζε πολυ μεγαλο)

Γιαυτο δεν με εχεις δει πχ εμενα προσωπικα να σου αναφερω περι επιδοσεων/καμερας κλπ :P

Αλλωστε και για παιχνιδια που λενε πολλοι,το pc και τις κονσολες δεν τα αλλαζω με τιποτα(εκτως του Hearthstone που το θεωρω ισως οτι καλυτερο εχει βγει σε κινητα/tablets και μπραβο στην εταιρια που το εβγαλε και σε Android και σε Ios).

Ασχετη ερωτηση αλλα γιατι πηγες απο το γνωστο και καλο G2 στο 5s???(το ρωταω κυριως λογω οθονης)

Πωωω φανταζεσαι να το μεγαλωσουν παραπανω ...... Θα ηταν τραγικο αν και ευελπιστω να μην γινει διοτι βγαζουν τα plus.

Προσωπικα θεωρω τις 5 ιντες το μεγαλυτερο που θα επαιρνα στο μελλον.

Στο i phone 5s πηγα επειδη μου αρεσε παρα πολυ σαν κινητο ηθελα να δοκιμασω το ios. Ειχα παλια i phone 4 αλλα για λιγο καιρο.

Επισης επειδη το lg g2 εκανε βουτια στην θαλασσα :P

Εχεις δικιο οτι καλυτερα να περιμενω για το 7..... Θα δειξει αναλογα τα οικονομικα.

Δεν φανταζεσαι ποσο συμφωνω μαζι σου σε αυτο που λες για την υποστηριξη.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι ποσο θα πιασει σαν κινηση το 6plus. Γιατι αντικειμενικα το 5c δεν ηταν και το καλυτερο που εχει βγαλει η εταιρια(για μενα μακραν το χειροτερο κινητο,αν και ειχε μια λογικη στο γρηγορο price drop).

Και να πω επισης οτι και με τις ιντσες που ακουγονται πολλα που η Apple μεγαλωσε τα κινητα της διαφωνω τελειως.

Γιατι???Γιατι πολυ απλα η εταιρια βγαζει οτι ζηταει ο κοσμος της/πελατες. Αφου ο κοσμος ζητησε μεγαλυτερο κινητο(λογω και του ποσο διαδεδομενα ειναι πλεον τα Smartphones απο οτι παλια επι εποχες Iphone 4)αρα λογικο και αναμενομενο να βγαλει μεγαλυτερο κινητο(αν και το περιμενα στις 4.5ιντσες το 6ρι και οχι στις 4.7)οπως επισης και του Plus για τους λατρεις των μεγαλων οθονων.

Ειναι και κατι που με χαλασε τα Android οτι εκτων των Z compact οπως αναφερω οι αλλες εταιριες σου(βλεπε Samsung)σου λενε ή 5.1ιντσες ή 5.5/5.7/6.0.

Και το S6 edge που λατρευω πχ δεν καταλαβαινω τον λογο υπαρξης του Edge plus. Τι 5.2 τι 5.7 σιγα την τρελη διαφορα που εχουν μεταξυ τους. Σημαντικη διαφορα ειχε πχ το Nexus 5 με το Nexus 6 αλλα και το Nexus 6 ηταν τρελη γκαφα για τους περισσοτερους να στο βγαλουν μονο σε 6ρι Phablet.

Γιατι και το Iphone 6 plus οταν πρωτο βγηκε απο οτι ειχα δει,ειχε αρκετα θεματα με εφαρμογες/σελιδες στο internet λογω της οθονης/αναλυσης του.

Δημοσ.

Mε αυτα που λετε πρεπει να φτιαξουμε μια βαση εκ ατομων και να βαλουμε αυτοματο συστημα να απαντα.

Και σε ρωτω...

Αφου τα Iphones ειναι κινηταρες που δεν κολλανε τα mp δεν εχουν σημασια,εχουν υποστηριξη και ολα τα συναφη... γιατι θα το αλλαζες καθε 6μηνο;

Αντε εμεις εχουμε βαρυ Lagdroid(ετσι λεει η πλειοψηφια),ψοφιες καμερες,κινητα που χαλανε διαρκως,κακη ποιοτητα,4πυρηνα που πρεπει να γινουν 20πυρηνα,τα 3 ραμ να γινουν 12 κ.ο.κ...

Που εγκειται η διαφορα των μεν απο τους δε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...