Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εταιρεία BLU, πέρα από το τεράστιο Pure XL με την οθόνη WQHD AMOLED των 6,0 ιντσών ανακοίνωσε και το Vivo Air LTE, το οποίο είναι ένα από τα λεπτότερα smartphones που έχουν κατασκευαστεί, με πάχος μόλις 5,1 χιλιοστών.

Επίσης είναι και ένα από τα ελαφρύτερα, με βάρος μόλις 97 γραμμαρίων. Ουσιαστικά πρόκειται για μία αναβαθμισμένη έκδοση του BLU Vivo Air που είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Ιανουάριο, και έτσι στην θέση του MediaTek chipset του προηγούμενου μοντέλου, εντοπίζουμε το Qualcomm Snapdragon 410 SoC, που προσφέρει τετραπύρηνο 64-bit επεξεργαστή και 4G LTE modem, σε συνδυασμό με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου.

Στην πρόσοψη, ξεχωρίζει βεβαίως η οθόνη των 4,8 ιντσών τεχνολογίας AMOLED που υποστηρίζει ανάλυση 720 x 1280 pixels. Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash.

Η συσκευή που τρέχει Android 5.0 Lollipop ενσωματώνει μπαταρία 2050mAh και θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου με τιμή $199 χωρίς συμβόλαιο.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Με εκνευρίζει που θυσιάζουν την αυτονομια για χάρη της εξωτερικής εμφανισης και το πόσο λεπτό το κάνουν.

Δημοσ.

Με εκνευρίζει που θυσιάζουν την αυτονομια για χάρη της εξωτερικής εμφανισης και το πόσο λεπτό το κάνουν.

Υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Ο κάθε χρήστης έχει τις δικές του αναγκες. Προσωπικά αδιάφορο τηλέφωνο

• Like 2
Δημοσ.

Με τόσα που βγαίνουν πλέον,θα πρέπει να παρουσιάσουν κάτι εξαιρετικό και διαφορετικό για να ξεχωρίσουν οι αναρίθμητες κινέζικες εταιρείες και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Το συγκεκριμένο,απλά άλλο ένα από το σωρό,αδιάφορο.

Δημοσ.

Αν έκαναν και αυτό που έλεγαν ότι και σε αυτό συμπεριέλαβαν το τελευταίας γενιάς hi-fi chip της texas instruments τότε η συσκευή στα λεφτά της δεν έχει αντίπαλο. 

Δημοσ.

Θα βγαλουν και σε ξυραφι στηλ με 1 mah μπαταρια τοτε θα τους παραδεχτω

Δημοσ.

Αν η παραπάνω μπαταρία σας φαίνεται χάλια , τότε η 1715ρα τους iphone 6s για παράδειγμα τι είναι?? Το ζητούμενο είναι το λογισμικό να είναι βελτιστοποιημένο στο κινητό χωρίς να ....ρουφαει την μπαταρία! Το μόνο θέμα σε τέτοια κινητά που στριμώχνουν τα πάντα σε τέτοιο πλαίσιο, είναι η πιθανή αύξηση της θερμοκρασίας σε βαριά χρήση!

Εμένα πάντως μου αρέσει και τα 94 γραμμάρια με 6ρα οθόνη είναι ότι πρέπει! Ίσως θα μπορούσαν να έβαζαν και λίγο καλύτερη κάμερα!
Ας το δούμε από κοντά και μετά κρίνουμε .. :-)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Αν η παραπάνω μπαταρία σας φαίνεται χάλια , τότε η 1715ρα τους iphone 6s για παράδειγμα τι είναι?? Το ζητούμενο είναι το λογισμικό να είναι βελτιστοποιημένο στο κινητό χωρίς να ....ρουφαει την μπαταρία! Το μόνο θέμα σε τέτοια κινητά που στριμώχνουν τα πάντα σε τέτοιο πλαίσιο, είναι η πιθανή αύξηση της θερμοκρασίας σε βαριά χρήση!

Εμένα πάντως μου αρέσει και τα 94 γραμμάρια με 6ρα οθόνη είναι ότι πρέπει! Ίσως θα μπορούσαν να έβαζαν και λίγο καλύτερη κάμερα!

Ας το δούμε από κοντά και μετά κρίνουμε .. :-)

Μάλλον μπερδεύτηκες 97 γραμμάρια 5.1 χιλιοστά πάχος για την έκδοση 4,8 ίντσες

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον πιο πάνω φίλο. Όλα έχουν να κάνουν με τον ποσό είναι optimize το software. Εγω έχω το Moto g 2nd gen που έχει πάνω κάτω τα ίδια specs και ή μπαταρία για τις ανάγκες μου είναι μια χαρά. Έχω screen on time 3,5 - 4 ώρες. Οπότε ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Δημοσ.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ την μαμακία που έκανα εγώ στην Αμερική οπου :

1. Πήγα με 3G τηλέφωνο που ΔΕΝ ήταν iPhone

2. Αποπειράθηκα να αγοράσω 4G τηλέφωνο (άσχετο που άλλος στην παρέα αγόρασε συνολικά 6 iPhone 5s&5c)

Τα δίκτυα που έχουν δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με Ευρώπη και μήν μιλήσω καν για Ιαπωνία που δεν παίζονται.

Δημοσ.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ την μαμακία που έκανα εγώ στην Αμερική οπου :

1. Πήγα με 3G τηλέφωνο που ΔΕΝ ήταν iPhone

2. Αποπειράθηκα να αγοράσω 4G τηλέφωνο (άσχετο που άλλος στην παρέα αγόρασε συνολικά 6 iPhone 5s&5c)

Τα δίκτυα που έχουν δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με Ευρώπη και μήν μιλήσω καν για Ιαπωνία που δεν παίζονται.

Ότι να ναι σχολιο

Δημοσ.

Έπρεπε με κάποιον τρόπο να γνωστοποιήσει ότι πήγε στην Αμερική!

Εγώ εχτές έφαγα κρέπα παγωτό, μπορείτε να σκασετε από την ζήλια σας τώρα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...