Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραφεις αρκετα πραγματα που δεν ισχυουν δυστηχως.

Πρωτα απο ολα λες να σου προτεινουμε Ultrawide 29ρι Monitor για τωρα,και οτι του χρονου θα πας σε 4k . Στεκει δηλαδη αυτο???Γιατι να μην παρεις εξ αρχης ενα αξιολογο 4κmonitor???

Επισης απο την απαντηση που εχεις δωσει στο Overclock για καρτα γραφικων,κατι μου λεει οτι μαλλον δεν θα ασχοληθεις σχεδον καθολου γενικα με αυτο.

Αρα απο την στιγμη που σκεφτεσαι για 4k gaming θα πρεπει να γινουν αναλογες προτασεις και σε οθονη αλλα και σε καρτα γραφικων. Δηλαδη για καρτα γραφικων μιλαμε τουλαχιστον για 980ti,ειδικα για Fps παιχνιδια και σε οθονη 600 με 700ευρω για καποιο αξιολογο Monitor.

Να δουμε μετα ποσα χρηματα περισσευουν για τα υπολοιπα κομματια που λενε μερικοι για 5820k :)

Επειδή ξέρω ποσο κοστίζει ενα αξιόλογο 4κ μόνιτορ και δεν θέλω να υπερβω το budget φέτος προτιμώ να έχω ενα μόνιτορ 1440p η ultrawide και του χρονου ν δώσω χρήματα για το 4k

Όσο για το oc όπως είπα και σε προηγούμενο comment είναι το πρωτο desktop μου και επειδή είναι ακριβώς δεν προκειται ναι γίνει oc τώρα στην αρχή μέχρι να αρχίσω να βαριεμαι και να θέλω να παίξω μαζί του (επειδή ξέρω τον εαυτό μου)

Αν σε παίρνει οικονομικά δες για κουτί το ΝΖΧΤ 440 http://www.skroutz.gr/s/4992532/NZXT-H440.html?keyphrase=NZXT+440

Είναι πολύ ωραίο θα το λάβω υπόψιν μου.

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς από εξωτερικό για την οθόνη; Σε "gaming oriented" να κοιτάξεις αν θες να κάνεις καλύτερη αγορά.Και μια 34'' 21:9 είναι στις επιλογές σου.

δυστυχώς όχι δεν μπορω να κάνω αγορά απο εξωτερικό λογο του capital control. Εκτός αν υπάρχει άλλος τροπος

Να διευκρινισω οτι για τώρα ενα μόνιτορ περίπου στα 500€ είναι αρκετό του χρονου θα πάρω ενα 4κ.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Επειδη και εγώ το σκεφτομαι με παρομοιο budget.Η επιλογη μιας tri-x fury και freesync Asus οθονη απο το alternate.de δεν ειναι προτιμοτερο απο 980 ti και U2515H?1100 ε και οι 2 υλοποιησεις...

Δημοσ.

Επειδή ξέρω ποσο κοστίζει ενα αξιόλογο 4κ μόνιτορ και δεν θέλω να υπερβω το budget φέτος προτιμώ να έχω ενα μόνιτορ 1440p η ultrawide και του χρονου ν δώσω χρήματα για το 4k

Όσο για το oc όπως είπα και σε προηγούμενο comment είναι το πρωτο desktop μου και επειδή είναι ακριβώς δεν προκειται ναι γίνει oc τώρα στην αρχή μέχρι να αρχίσω να βαριεμαι και να θέλω να παίξω μαζί του (επειδή ξέρω τον εαυτό μου)

Είναι πολύ ωραίο θα το λάβω υπόψιν μου.

δυστυχώς όχι δεν μπορω να κάνω αγορά απο εξωτερικό λογο του capital control. Εκτός αν υπάρχει άλλος τροπος

Να διευκρινισω οτι για τώρα ενα μόνιτορ περίπου στα 500€ είναι αρκετό του χρονου θα πάρω ενα 4κ.

Μα δεν ειναι αυτη λογικη να παρεις πχ τωρα ενα monitor κατω του 4k με τοσα χρηματα και σε ενα χρονο να το αλλαξεις για 4κ,ειδικα μιας και το αναφερεις εξαρχης οτι θα αλλαξεις συντομα(και δεν λειτουργω με το παραλογο γιαυτο και τα παραπανω που γραφω)

Επισης στο σχολιο για το Overclock εννοουσα οτι δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα χρηματα για υδροψυξη αν μπορει να κανει την δουλεια της και μια καλη αεροψυξη των 35-45ευρω.

Εαν λοιπον αλλαξεις του χρονου για 4κ(και μιας και δεν βγαινει και τιποτα πραγματικα αξιολογο για φετος εκτως του Fallout 4),αρα θα προτεινα να εκανες του χρονου την ολη αγορα με αναλογη καρτα/monitor και Budget.

Ειναι τελειως λαθος η ιδεα να σκασεις πχ 400ευρω για Monitor τωρα και καρτα γραφικων αλλα του χρονου να πας σε 4κ.

Αγορασε του χρονου και το 4κ monitor που θες,και τις τοτε επιλογες αγορας απο πλευρας Cpu/mobo/ram αλλα και καρτας γραφικων που θα εχουν βγει και τα νεα προιοντα αλλα και θα εχουν αλλαξει οι τιμες.

Τελος να σου πω οτι αν θες να παιξεις κυριως Fps παιχνιδια(βλεπε Doom 2016 κλπ)σε 4k με αναλογες βεβαια ρυθμισεις και frames θα θες την καλυτερη δυνατη λυση/επιλογη σε καρτα γραφικων κυριως.

• Like 2
Δημοσ.

Μ'αρεσει που τα 4κ monitor γινονται "φυστικια" σιγα,σιγα,

Ε ρε κλαμα που θα πεσει .. 

Τι 4κ αυτο ειναι θεωρειται πλεον ''παλιο''. Παμε σε 5k τωρα http://www.insomnia.gr/topic/581939-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-5k-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-philips/:P

Και ολα αυτα για να θαυμαζουμε τα υπεροχα console ports που μας σερβιρουν(FF XIII με κλειδωμενη αναλυση στις αρχες και 30fps,Batman Arkam Knight,Final Fantasy Type Zero 30fps κλπ)

Εδω και σε Monitor εβλεπα πιο παλια και προτεινανε τις φθηνες Dell των 400ευρω με 30HZ μονο και μονο λογω χαμηλης τιμης,οπως βλεπω πχ παραπανω την Samsung που προτεινει ενας συμφορουμιτης.

Για να μην σχολιασω τιποτα για το FutureProof pc που τοσο διαβαζουμε,ειδικα οταν προκειται δε και για 4κ.

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα την Asus MG279Q με μια Fury X.Θα υχαριστηθείς gaming.Οτιδήποτε χειρότερο θα είναι μεγάλος συμβιβασμός και λάθος κατά τη γνώμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...