Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σες παιδια..θελω να ρωτησω για μια εγκατασταση ote tv κατι αλλα δεν ξερω αν το γραφω στο σωστο μερος..λοιπον πηρα αποκωδικοποιητη απο τον οτε και το πιατο το εχω βρει πεταμενο με το ματακια τη βαση και ολα πανω..εκανα μονος μου την εγκατασταση καθως αγορασα και καλωδιο,στοχευσα πιστευω σωστα με πεδιομετρο στο δορυφορο αλλα οταν πηγαινω να πιασω σημα μου βγαζει προβλημα σρη συνδεση με την κεραια..υπαρχει περιπτωση επειδη το πιατο ειναι λιγο στραβο(ελαχιστα πραγματικα)να μην παιρνει σημα..;η να φταιει τιποτα αλλο λετε..;και αν φταιει το πιατο μια φθηνη επιλογη ποια θα ηταν..;ευχαριστωωω!

Δημοσ.

Γεια σες παιδια..θελω να ρωτησω για μια εγκατασταση ote tv κατι αλλα δεν ξερω αν το γραφω στο σωστο μερος..λοιπον πηρα αποκωδικοποιητη απο τον οτε και το πιατο το εχω βρει πεταμενο με το ματακια τη βαση και ολα πανω..εκανα μονος μου την εγκατασταση καθως αγορασα και καλωδιο,στοχευσα πιστευω σωστα με πεδιομετρο στο δορυφορο αλλα οταν πηγαινω να πιασω σημα μου βγαζει προβλημα σρη συνδεση με την κεραια..υπαρχει περιπτωση επειδη το πιατο ειναι λιγο στραβο(ελαχιστα πραγματικα)να μην παιρνει σημα..;η να φταιει τιποτα αλλο λετε..;και αν φταιει το πιατο μια φθηνη επιλογη ποια θα ηταν..;ευχαριστωωω!

Δημοσ.

Για ανέβασε μια φωτο του πιάτου να το δούμε.

Το μάτι φαίνεται καλό; Ποιο είναι;

Ποιο πεδιόμετρο χρησιμοποιείς; 

Το καλώδιο είναι καινούργιο; Ρεύμα απάνω φέρνει; 

Πιάτο πάει ανάλογα με το τι θες να πιάσεις (μπορεί και με το που είσαι σε μερικές περιπτώσεις) άρα.....

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι είσαι στον σωστό δορυφόρο?

Το "πεδιόμετρο" είναι απο αυτά τα sat-finder που σφυρίζουν?  

Σφύριξε οταν έπιανες κάτι? αν ναι, μάλλον το LNB είναι ζωντανό, οπότε συμβαίνουν 2 τινά:

- Είτε έχεις στοχεύσει σε άλλον δορυφόρο (με πιθανά τον hotbird στις 13 μοίρες)

- Είτε ο δέκτης είναι DOA (το οποίο είχε συμβεί σε εμένα, καινούργιος απο το κουτί του δεν λάμβανε τίποτα).

Κανένα άλλο δέκτη έχεις να δοκιμάσεις για να δεις τι κατεβάζει?

Δημοσ.

<p>Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις!τελικα ολα κομπλε!αγορασα ενα 80αρι πιατο digital line με τρυπουλες ξερετε για τον αερα,και ενα lnb καινουριο και ολα κομπλε!μου βγαζει ισχυς σηματος 80 σταθερα και η ποιοτητα παιζει απο 40 μεχρι 100..τωρα πχ μου δειχνει 100!πριν λιγο ηταν στο 60..αλλα εικονα εχω παρα πολυ καλη..υπαρχει καποιο θεμα σε αυτο..;</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...