spiti Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 για σκέψου όλα τα άλλα (ξεχάσαμε και την υδρόψυξη που καίει ρεύμα) δεν θέλουν καμια 100w? πόσα ποια να δώσει το τροφοδοτικό που είναι ονομαστικα 600? Μήπως αν τα βάλεις όλα κάτω τελικά του ζητάς πολλα?
artshadows Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ναι αλλα full load παιζει καλα, λεει ο ts
AETOLOFITIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 εχω μια υποψια οτι μπορει να φταιει η μητρηκη σου. αν θελεις για να εισαι σιγουρος για το τροφοδοτικο ασε μια καρτα μπες στο bios και βαλε καρφωτο ρευμα 1.280 και ρυθμισε τον multiplier ωστε να εχεις 4.0 ghz συχνοτητα. ετσι θα εισαι σαν να εχεις εναν 8350 με μικροτερη καταναλωση. αν στρωσει τοτε το τροφοδοτικο σου δεν επαρκει. αλλιως να κοιταξεις σε μητρηκη. δες και την υγεια του hdd/ssd που εχεις. κολληματα ειχα οταν ο σκληρος μου τα ειχε παιξει. 5
antisudias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 θα δειξει αυριο η μεθαυριο θα παρω ενα 750ρι δανεικο και θα το τεσταρω μ αυτο για αρχη και μετα θα τσεκαρω τον ssd μηπως εχει προβλημα
benign Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 θα δειξει αυριο η μεθαυριο θα παρω ενα 750ρι δανεικο και θα το τεσταρω μ αυτο για αρχη και μετα θα τσεκαρω τον ssd μηπως εχει προβλημα Αρκει να μην ειναι κανενα Ελαφι η Ταρανδος γιατι τοτε ρισκαρεις. 2
antisudias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Σημερα αλλαξα ραμ αλλαξα σκληρους καρτα γραφικων μια απο τις δυο δοκιμασα με αλλο τροφοδοτικο 800βατ και το pc δεν ανοιγε με τιποτα παρα μονο οι ανεμιστηρες και τα λαμπακια...στο τελος εβαλα τον παλιο μου επεξεργαστη fx4100 και ο υπλπλογιστης λειτουργει για την ωρα χωρις κανενα προβλημα.το θεμα ειναι παιζει να ειναι προβληματικος ο συγκεκριμενος η ολη η σειρα ειναι τοσο χαλια που δεν ειναι stable..τον εχει καποιος να μου πει αν εχει τα ιδια προβληματα?
AETOLOFITIS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εχεις κανει το τελευταιο bios update; στο bios μπορεις να μπεις οταν εχεις τον 9590 πανω;
antisudias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ναι εχω τα τελευταια bios μπορω να μπω ναι.απλα πολλες φορες το πισι δεν ανοιγει καν.παρα μονο οι ανεμιστηρες και τα λαμπακια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα