drAlexis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 με προτιμηση στο LG λογω χρηματων αλλα αν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα αυτων των δυο μπορει και να το σκεφτω
panos- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Από προσωπικη εμπειρία (πλέον κάτοχος j5) προτίμησε το γιατί έχει 1,5 gb ram και πολύ καλή κάμερα.
voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Από προσωπικη εμπειρία (πλέον κάτοχος j5) προτίμησε το γιατί έχει 1,5 gb ram και πολύ καλή κάμερα.Αστειευομαι φυσικα...Πρεπει το j5 να τρωει πολυ LAG ετσι; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2015 από voldemort
george200-13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω εχω το lg g4c και μπορω πω οτι ειναι αρκετα καλο κινητο γι τα λευτα του. Εαν εισαι μετριος χρηστης σαν και μενα και δεν εχεις τοσο ττομερες απαιτησεις απο το κινητο τσιμπατο. Προσωπικα με την απλη χρηση που του κανω εγω ( λιγο φβ απο την εφαρμογη, instagram, viber, youtube και περιηγηση στο ιντερνετ δεν μου κανει λαγκαρισματα. Εννοειται οτι δεν τα κανω ολα αυτα ταυτοχρονα. Η μπαταρια αρκετα καλη. Μου βγαζει μιαμιση μερα χωρις παιχνιδια αλλα με συνεχη περιηγηση στο ιντερνετ. Την καμερα δεν την εχω χρησιμοποιηση σε αυτο το κινητο αλλα ουτε στα προηγουμενα κινητα μ οποτε δν μπορω να σου πω. Εαν και δεν υπαρχει εχω διαβασει τιποτα πιστευω οτι θα παρει αναβαθμιση το android 6 καθως ειναι κινητο του 2015. Εαν κανω λαθος διαψευστεμε. Samsung κινητο δεν ειχα ποτε μιυ αλλα λεγονται πολλα οτι εχει πολλες αχρηστες εφαρμογες και οτι σου τρωει πολυ μνημη. Δεν ξερω κατα πισο ισχυει βεβαια στο συγκεκριμενο κινητο. Αυτα απο εμενα. Ελπιζω να βοηθησα
ParhsG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Θα αγοραζα το j5 . Παει αρκετα καλα εχει 5.1 και παραπανω μπαταρια και μνημη απο το g4c.Αλλιως το νεο μοτο g οταν βγει η καλη εκδοση... Αλλιως σε κινα μερια για τουμπανο χαρακτηριστικα με οποια προβληματα
Zapee995 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ανάμεσα στα 2,j5 λόγο καλύτερης κάμερας, ελαφρώς μεγαλύτερης μπαταρίας και λόγω του ότι είναι πολύ καλύτερο σχεδιαστικά, πιο λεπτό κλπ. Από την αλλξάλλη, όπως είπε ο parhsg, περίμενε να δούμε το moto g 3rd Gen με τα 2 GB ram.
panos- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, πάει μια χαρά. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα μέχρι στιγμης.
voldemort Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, πάει μια χαρά. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα μέχρι στιγμης. Σε ενα ξεχωριστο τοπικ κανε μια παρουσιαση οχι υποχρεωτικα βιντεο κλπ περιγραφοντας αρνητικα και θετικα,μπαταρια κ.α ωστε να ξερουμε να το προτεινουμε ή οχι.
panos- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι κάποια στιγμή θα το κάνω. Σε κανένα μήνα για να δω πως πάει λίγο αργότερα και θα το κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα