Προς το περιεχόμενο

XIAOMI REDMI NOTE 2 ή κατι αλλο???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα.. Κατοχος lg g2 ηρθε η ωρα για αλλαγη τηλεφωνου και επειδη δε θελω να δωσω πανω απο 200 ευρο αποφασισα να παω σε κινεζικο.. ακουω προτασεις και εμπειριες..Μας ενδιαφερει και καλη camera.. Νομιζω η καλυτερη επιλογη ειναι σε επεξεργαστη helio x10 . προς το παρον το μονο οικονομικο ειναι της xiaomi, ισως να περιμενω λιγο??

Δημοσ.

το redmi note 2 το εχω για main χρηση και προς το παρον ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ,μπαταρια κρατα 2 μερες με την δικη μου χρηση,εχει πολυ καλο wifi και επισης σχετικα καλη εμφανιση .το προτεινω ανεπιφυλακτα

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα.. Κατοχος lg g2 ηρθε η ωρα για αλλαγη τηλεφωνου και επειδη δε θελω να δωσω πανω απο 200 ευρο αποφασισα να παω σε κινεζικο.. ακουω προτασεις και εμπειριες..Μας ενδιαφερει και καλη camera.. Νομιζω η καλυτερη επιλογη ειναι σε επεξεργαστη helio x10 . προς το παρον το μονο οικονομικο ειναι της xiaomi, ισως να περιμενω λιγο??

Mια ερωτηση αρχικα.

Το lg g2 το αλλαζεις επειδη χαλασε ή απλα θελεις λιγη αλλαγη στην ζωη σου;

Δημοσ.

το redmi note 2 το εχω για main χρηση και προς το παρον ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ,μπαταρια κρατα 2 μερες με την δικη μου χρηση,εχει πολυ καλο wifi και επισης σχετικα καλη εμφανιση .το προτεινω ανεπιφυλακτα

Απο κάμερα πως πάει? Μερα και νύχτα..

Mια ερωτηση αρχικα.

Το lg g2 το αλλαζεις επειδη χαλασε ή απλα θελεις λιγη αλλαγη στην ζωη σου;

Βασικα το βαρεθηκα.. Το έχω ένα χρονακι, βεβαια πάει πολύ καλά..

Δημοσ.

Κανεις με xiaomi ρε παιδια??? Απορω γτ δεν εχουν βγει ακομη κινητα απο αλλες εταιριες με το helio x10, σε λιγο θα βγει ο καινουριος x20..Καμια αλλη προταση??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...