killmelater Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στη παρεα.. Κατοχος lg g2 ηρθε η ωρα για αλλαγη τηλεφωνου και επειδη δε θελω να δωσω πανω απο 200 ευρο αποφασισα να παω σε κινεζικο.. ακουω προτασεις και εμπειριες..Μας ενδιαφερει και καλη camera.. Νομιζω η καλυτερη επιλογη ειναι σε επεξεργαστη helio x10 . προς το παρον το μονο οικονομικο ειναι της xiaomi, ισως να περιμενω λιγο??
forgotten Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 το redmi note 2 το εχω για main χρηση και προς το παρον ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ,μπαταρια κρατα 2 μερες με την δικη μου χρηση,εχει πολυ καλο wifi και επισης σχετικα καλη εμφανιση .το προτεινω ανεπιφυλακτα
voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στη παρεα.. Κατοχος lg g2 ηρθε η ωρα για αλλαγη τηλεφωνου και επειδη δε θελω να δωσω πανω απο 200 ευρο αποφασισα να παω σε κινεζικο.. ακουω προτασεις και εμπειριες..Μας ενδιαφερει και καλη camera.. Νομιζω η καλυτερη επιλογη ειναι σε επεξεργαστη helio x10 . προς το παρον το μονο οικονομικο ειναι της xiaomi, ισως να περιμενω λιγο?? Mια ερωτηση αρχικα. Το lg g2 το αλλαζεις επειδη χαλασε ή απλα θελεις λιγη αλλαγη στην ζωη σου;
Tracer27 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 κι εγώ προς τα εκεί πάω. περιμένω να αρθούν τα capital βέβαια
SpirosKerkyra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αντέχει φίλε μου ακόμα το lg g2, προσωπικά το έχω από δεκεμβρη 2013 και είναι εργαλείο, most rootable smartphone που έχω δει.
killmelater Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 το redmi note 2 το εχω για main χρηση και προς το παρον ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ,μπαταρια κρατα 2 μερες με την δικη μου χρηση,εχει πολυ καλο wifi και επισης σχετικα καλη εμφανιση .το προτεινω ανεπιφυλακτα Απο κάμερα πως πάει? Μερα και νύχτα.. Mια ερωτηση αρχικα. Το lg g2 το αλλαζεις επειδη χαλασε ή απλα θελεις λιγη αλλαγη στην ζωη σου; Βασικα το βαρεθηκα.. Το έχω ένα χρονακι, βεβαια πάει πολύ καλά..
killmelater Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Κανεις με xiaomi ρε παιδια??? Απορω γτ δεν εχουν βγει ακομη κινητα απο αλλες εταιριες με το helio x10, σε λιγο θα βγει ο καινουριος x20..Καμια αλλη προταση??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????..
killmelater Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.fastcardtech.com/goods.php?id=15115127 euro ειναι δυνατον να βγαινει τοσο φτηνο??
KwstasXt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.fastcardtech.com/goods.php?id=15115127 euro ειναι δυνατον να βγαινει τοσο φτηνο?? Το site που παραθετεις δεν μου ειναι γνωστο.Προτιμησε vickmall που ειναι αξιοπιστο.
newsformobiles Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το site που παραθετεις δεν μου ειναι γνωστο.Προτιμησε vickmall που ειναι αξιοπιστο.Γνωστό είναι....αξιόπιστο πολύ δεν είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα