Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να μπω στο bios έχω δοκιμάσει πολλές φορές αλλά τπτ. όταν πατάω f12 για να διαλέξω boot συσκευή ανοίγει κανονικά αλλά όταν πατάω del να μπω στο bios τπτ. Έκανα αναβάθμιση της έκδοσης του bios αλλά πάλι τίποτα. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά σήμερα αντικατέστησα τις μνήμες μου ραμ που είχα με μία καινούρια απλώς δεν την έβαλα στο slot_1 (http://www.insomnia.gr/topic/581714-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%81%CE%B1%CE%BC/)

Όταν πατάω να μπω στο bios μου βγάζει μία μαύρη οθόνη με μία παύλα πάνω αριστερά να αναβοσβήνει ενώ κάποιες άλλες όπως φαίνεται στην εικόνα.

post-84381-0-02350900-1441897527_thumb.jpg

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δοκίμασες με το που ξεκινάει ο η/υ να πατάς επαναλαμβανόμενα το del? Η μνήμη δε πρέπει να παίζει κάποιο ρόλο αλλά καλού κακού άλλαξε slot, βάλτη στο 1 αφού λες ότι παρουσιάστηκε μετά από αυτό. Ο υπολογιστής ξεκινάει κανονικά; Τις παλιές μνήμες τις έχεις ακόμα;

Δημοσ.

Βασικά την έβαλα στο slot 1 αλλά πάλι τίποτα αρνείται να μπει στο bios ή πατήσω μία φορά ή πολλές φορές. Τις παλίες μνήμες δεν τις έχω τις πούλησα σε δύο άτομα από εδώ μέσα. Αμα δεν προσπαθήσω να μπω στο bios ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά.

Upadate: έβγαλα την μπαταρία για μερικά λεπτά και όταν άνοιξα επέλεξα τις default ρυθμίσεις του bios αλλά και πάλι δεν μπαίνει. Εξαιτίας αυτού βλέπω οτι έχασα το achi στον ssd γύρισε σε ide

Δημοσ.

Βάλε μόνο τα απαραίτητα να παίρνουν ρεύμα για να λειτουργήσει ο υπολογιστής και δοκίμασε να μπεις τότε.

Δημοσ.

Βάλε μόνο τα απαραίτητα να παίρνουν ρεύμα για να λειτουργήσει ο υπολογιστής και δοκίμασε να μπεις τότε.

Το έκανα και αυτό αλλά τπτ. Είχα πολύ καιρό να δοκιμάσω να μπω στο bios. Βασικά τους τελευταίους 2 μήνες είχα κάνει κάποιες αλλαγές από win 7 πήγα στα 10 έβγαλα την κάρτα γραφικών και χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη της μητρικής και χθες αλλαγής ραμ.

Θα κάνω φορματ να γυρίσω στα 7ρια να δω αν αλλάξει τπτ 

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει το λειτουργικό με το BIOS.

Από όταν άλλαξες τη λειτουργία για onboard κάρτα γραφικών δεν έχεις ξαναμπει στο BIOS?

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει το λειτουργικό με το BIOS.

Από όταν άλλαξες τη λειτουργία για onboard κάρτα γραφικών δεν έχεις ξαναμπει στο BIOS?

Βασικά δεν είχα μπει στο bios λες να φταίει αυτό?? έχω να μπω στο bios γύρω στους 8 μήνες που είχα κάνει ένα φορματ

Δημοσ.

Τη παλιά σου κάρτα την έχεις ακόμα; Αν την έχεις ακόμα δοκίμασε να τη βαλεις να δοκιμάσεις αν μπαίνεις. Υπάρχει μια πιθανότητα να μην υποστηρίζονται τα γραφικα του BIOS για αυτό σε ρωτάω για τις κάρτες. Από ότι είδα έχεις και IPS οθόνη. Με τι βύσμα είσαι συνδεδεμένος;

Δημοσ.

Βασικά την έχω πουλήσει σε ένα μέλος εδώ μέσα πριν 2-3 βδομάδες όπως και την ραμ τα ίδια τις προηγούμενες μέρες. Με dvi την έχω συνδέσει

Για λίγη ώρα θα είμαι εκτός θα κάνω φορματ 

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δουλεύεουν κανονικά τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο σου ε; Έχεις δοκιμάσει να μπεις με P2P πληκτρολόγιο να δεις αν μπαίνε, αν έχεις φυσικά;

Δημοσ.

Έκανα αλλαγή πληκτρολογίου αλλαγή τρόπου σύνδεσης της οθόνης ξανα έβγαλα την μπαταρία γύρισα σε παλιό bios τίποτα απολύτως δεν μπαίνει με τίποτα στο bios όταν πατάω το del

Δημοσ.

ΝΑ υποθέσω ότι έχεις δοκιμάσει και τα υπόλοιπα f μήπως και δε μπαίνει με το del. Το update  που γάρφεις πιο πάνω πως το έκανες;

Δημοσ.

ΝΑ υποθέσω ότι έχεις δοκιμάσει και τα υπόλοιπα f μήπως και δε μπαίνει με το del. Το update  που γάρφεις πιο πάνω πως το έκανες;

αν εννοείς του bios το έκανα από το tool που έχει η gigabyte. ναι τα δοκιμασα και μου βγήκαν αυτές οι επιλογές

post-84381-0-98269900-1441993906_thumb.jpg

post-84381-0-34774400-1441993952_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...