Zaknafein Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Θα το τιμήσω σίγουρα, οι πρώτες 2 ήταν απλά epic, moar Peña plx! 2
Vapir Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 προσωπικά σκοτίστηκα που δεν θα έχει Pablo , η σειρά μου άρεσε για την ποιότητα και τη θεματολογία της (cartel , drugs etc) και όχι μόνο και μόνο για ένα πρόσωπο. Τώρα όποιος χαλιέται .. ε έχει και την επιλογή να μην το δει 1
Fotis13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 23GB αργούν να κατέβουν... Αν δεν κανω λαθος ο πρωτος μηνας ειναι δωρεαν στο netflix γιατι δεν κανεις account εκει να τα δεις στο μπαμ? 1
costacurta Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Την είδε κανείς.? Ξέρω χάνει λόγο Πάμπλο, στέκεται όμως και έτσι.???
vrwmiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν κανω λαθος ο πρωτος μηνας ειναι δωρεαν στο netflix γιατι δεν κανεις account εκει να τα δεις στο μπαμ? Μήπως είναι σε 4κ ρε συ
Vapir Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Την είδε κανείς.? Ξέρω χάνει λόγο Πάμπλο, στέκεται όμως και έτσι.??? είδα τα 2 πρώτα και καραγούσταρα
CaptainChris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα και εγώ τα δύο πρώτα, δεν έχει τη δράση που είχαν οι προηγούμενες σεζόν αλλά είναι πολύ καλό. Highlight τα τελευταία πέντε λεπτά από το πρώτο επεισόδιο θα πάθεις πλάκα! 1
michael92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν κανω λαθος ο πρωτος μηνας ειναι δωρεαν στο netflix γιατι δεν κανεις account εκει να τα δεις στο μπαμ? Archiving mania.
Heybro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν κανω λαθος ο πρωτος μηνας ειναι δωρεαν στο netflix γιατι δεν κανεις account εκει να τα δεις στο μπαμ? Σε Samsung h6400 που έχει Netflix θα παίζουν κανονικά ελληνικοί υπότιτλοι? Αν πχ αρχίσω τον δωρεάν μήνα δω σε 5 μέρες το narcos και ξανά κλείσω το account μπορώ να το ξανά ενεργοποιήσω για τις υπόλοιπες 25 μέρες?
vrwmiaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, χθες έκανα λογαριασμό για δοκιμή.μια χαρά όλα.Δεν βρήκα βέβαια σε τι ανάλυση το δείχνει όμως
papoys1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Στο netflix υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι;;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα