Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και την προηγούμενη σεζόν τη σκυλοβαρέθηκα, αυτή φέτος μου αρέσει αρκετά. Έχω βρει αρκετό ενδιαφέρον στα πρώτα 4 επεισόδια που έχω δει.

• Απαντ. 354
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ντιπ χαμπάρι δεν πήρα. Άσε που νόμιζα ότι δεν θα βγει καν νέα σαιζόν. Σχεδόν τίποτα δεν θυμάμαι όμως από τις προηγούμενες και μάλλον θα είμαι εκτός κλίματος αν την ξεκινήσω. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, liakinen είπε

Ντιπ χαμπάρι δεν πήρα. Άσε που νόμιζα ότι δεν θα βγει καν νέα σαιζόν. Σχεδόν τίποτα δεν θυμάμαι όμως από τις προηγούμενες και μάλλον θα είμαι εκτός κλίματος αν την ξεκινήσω. 

Τα ίδια και εγώ... Λίγο είδα πρώτο επεισόδιο... Με πήρε ύπνος. 

Ελ Τσαπο και μόνο 

• Sad 1
Δημοσ.

και εχω ειχα την εντυπωση οτι δεν θα βγει αλλη σεζον. ετσι δεν ειχαν πει? γιατι βλεπω και δεν ειμαι ο μονος που το νομιζε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekboy είπε

και εχω ειχα την εντυπωση οτι δεν θα βγει αλλη σεζον. ετσι δεν ειχαν πει? γιατι βλεπω και δεν ειμαι ο μονος που το νομιζε

Ούτε διαφήμιση ούτε τίποτα. Καθόλου προμο για τη τρίτη σεζόν 

Δημοσ.

Είδα ξανά πριν 10 ημέρες τη δεύτερη σεζόν και τα έχω όλα φρέσκα. Ελπίζω και αυτή η σεζόν να είναι στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες. Θα την ξεκινήσω από μεθαύριο.

• Like 1
Δημοσ.

Xτες πάντως που είδα το 1ο της 3ης seazon έμεινα ικανοποιημένος, ούτε κοιλιά έκανε και η ιστορία έχει ενδιαφέρουσα εξέλιξη ......

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, subnigur0th είπε

Το είδα και εγώ, μου άρεσε πιο πολλή από τη προηγούμενη σεζόν, υποθέτω η επόμενη θα είναι με τον El Chapo μόνο.

Δε θα έχει επόμενη!

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, totalius είπε

Σοβαρά υπαρχει τέτοια περίπτωση ;

Σίγουρο είναι, έχει ανακοινωθεί ότι αυτή ήταν η τελευταία.

• Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...