Rabican Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ , τι στο καλό θα δείξουν την δεύτερη σεζόν. based on wikipedia, ο Εσκομπαρ πεθανε τελος του 1993... σε καποιες φωτο απο το φορτηγο φαινονται ημερομηνιες του 1992.. δηλαδη εχει να εξιστορησει events ενος ετους χοντρικα, τη στιγμη που σε μια ολακερη σεζον εξιστορησε ολη του τη ζωη εχω την απορια παντως, αφοτου εφαγε τους 2 τυπαδες στη φυλακη, ποιος τρεχει τη μπιζνα τωρα.. ξαδερφος, πατσο, οτσοα δεν υπαρχουν.. so?? ποιος τρεχει τα εργαστηρια κλπ;;; εξαιρετικη σειρα παντως. πολυ καλες ερμηνειες και πολυ καλογυρισμενο.. σκηνοθεσια, φωτογραφια, μουσικη.. ολα προσεγμενα.. 2
Haris San Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω πιστευω οτι φετος ειναι στις 4 καλυτερες σειρες. Η μονη σειρα που ειναι ανωτερη ειναι το game of thrones. Το house of cards ηταν απλα καλο. Το true detective πατος. Το daredevil ηταν αρκετα καλο μπορω να πω...Το mr robot καλο αλλα κουραστικο σε μερικα σημεια οπως εχει ειπωθει πολλες φορες.. Η μονη σειρα που ισως να ειναι στο επιπεδο της ειναι το fargo αν ειναι καλη η σεζον και δεν παει σαν τον true detective... 3
Skylined Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πάντως όσο καλό και αν είναι, που είναι καλοφτιαγμένο δηλαδή, από ένα σημείο και μετά βλέπεις τα ίδια σε επανάληψη. Ίδιοι χαρακτήρες να συμπεριφέρονται με το ίδιο τρόπο. Στα πρώτα πέντε επεισόδια (για να μην πω στα τρία πρώτα) πήρα όλη την ουσία της σειράς. Με τη δεύτερη σεζόν πιθανόν το παρατραβάνε, θα το κάνουν σαπουνόπερα 1
totalius Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μόλις τελείωσα 1ο κύκλο που βλέπεται πραγματικά χωρίς ανάσα.Φοβερη σειρα σε ´ολα της.Ειδικα οι ερμηνείες 2
alex_000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Τρομερός πρώτος κύκλος. Από τις σειρές που πρέπει να δούν όλοι. 2
arisg90 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Φοβερη σειρα,τρομερες ερμηνειες,εξαιρετικο σεναριο,καταιγιστικη δραση.10 επεισοδια αψογα,δεν βαριεσαι ουτε δευτερολεπτο.100 φορες καλυτερο απο το True Detective.
epp Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εχω δει τα πρωτα 4 επεισοδια. Must watch και ιδιαιτερα ρεαλιστικο (καθισα διαβασα την ιστορια του εσκομπαρ) Ευχαριστη εκπληξη σε συγκριση με την χαμηλη ποιοτητα του true detective.
rupak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Από τις καλύτερες σειρές που είδα τελευταία! (Αυτό και το peaky blinders) Ο Moura τρομερός στον ρόλο του βαρώνου όπως και οι υπόλοιπες ερμηνείες αξιομνημόνευτες. Πολύ προσεγμένη σειρά σε όλα της.
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Υποψήφιο για χρυσή σφαίρα το Narcos στη κατηγορία "Best Television Series, Drama". Και ο Wagner Moura υποψήφιος στη κατηγορία "Best Performance By an Actor in a Television Series, Drama"
Voodooman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Είμαι στο τρίτο επεισόδιο και η σειρά είναι από τις πιο καλές crime/drama που μπορεί να δει κανείς . Φυσικά ο Moura είναι εκπληκτικός στο ρόλο του, φυσικά το καστ, η σκηνοθεσία, η μουσική και όλα τα production values είναι κορυφαία, αλλά το κύριο προσόν της σειράς για εμένα είναι ότι δίνει μασημένη τροφή-με την καλή έννοια. Παίρνει τον θεατή από το χεράκι και του εξηγεί τα πάντα, χωρίς να αφήνει κανένα υπονοούμενο, χωρίς να προσπαθεί να τον μπερδέψει μέσα στο λαβύρινθο των γεγονότων που παρουσιάζει. Έχει ένα στυλ μεταξύ σειράς και ντοκιμαντέρ και σε κανένα σημείο ως τώρα δεν μου έχει δείξει ότι προσπαθεί να το "παίξει έξυπνη" και να μου δημιουργήσει σύγχυση. Η αφήγησή του βρίσκεται για εμένα στο αντίθετο άκρο από το The Wire (το οποίο και παράτησα), όλα φανερά, όλα με επεξηγήσεις, όλα βατά. Ίσως να φταίνε και τα ίδια τα γεγονότα που παρουσιάζει, είναι τόσο έντονα, πυκνά και από μόνα τους εντυπωσιακά, που δεν χρειάζονται κανένα σεναριακό τρικ για να γίνουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα και εθιστικά. Οι πολύ απαιτητικοί τηλεθεατές (και οι οπαδοί των The Wire/True detective) θα το βρουν ίσως υπερβολικά απλοποιημένο αφηγηματικά, ακατέργαστο και mainstream, αλλά το προτιμώ έτσι. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2015 από Voodooman 1
fasttam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Για μένα ( ...πολύ απαιτητικός και οπαδός του wire (το true detective δεν μπορεί να μπει στην ίδια παράγραφο με το wire)) ήταν η καλύτερη φετινή σειρά στο είδος της. Πολύ καλές ερμηνείες, καλός ρυθμός, καλά γυρίσματα, με μόνη ένσταση το ότι η σειρά έπρεπε να τελειώσει στο τελευταίο επεισόδιο. Τώρα πάνε για ξεχείλωμα της επιτυχίας.
Sellers Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Πολύ καλές ερμηνείες, καλός ρυθμός, καλά γυρίσματα, με μόνη ένσταση το ότι η σειρά έπρεπε να τελειώσει στο τελευταίο επεισόδιο. Τώρα πάνε για ξεχείλωμα της επιτυχίας. Αφου ομως εχει κι αλλα να δωσει η ζωη του Εσκομπαρ.. Και εγω δεν ηξερα, αλλα διαβασα στην wiki τι γινεται μετα την απόδραση απο τις φυλακές και εχει πολυ πραμα.. Δεν θα χωρουσαν ολα αυτα σε μια σεζον, δεδομενου του οτι η πρωτη δεν πλατιασε ουτε μια στιγμη. 1
patrickdrd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 τον ειδαμε και στο tropa de elite τον Wagner Moura, αν και δεν εμοιαζε με τον narcos, πιο αδυνατος, πιο μικρος, αλλα το ιδιο καλος, αψογος εντωμεταξυ: Ο θησαυρός του Πάμπλο Εσκομπάρ; Μυστηριώδες χρηματοκιβώτιο σε έπαυλη του βαρώνου των ναρκωτικών http://www.huffingtonpost.gr/2016/01/26/escobar-thisayros_n_9081210.html
vrwmiaris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κάτι ήξερε και δεν τα έβαζε στις τράπεζες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα