Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα τρια επεισοδια. Α ρe netflix, α ρε netflix. Ενταξει σε επιπεδα παραγωγης, σκηνοθεσιας κτλ παραμενει κορυφαιο αλλα η ιστορια ειναι το λιγοτερο μετρια.

• Απαντ. 354
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μη ξεχνάτε, τα spoilers με το αντίστοιχο tag. :) Θα τα πιάσω και εγώ αυτές τις μέρες, ανυπομονώ!!!

Δημοσ.

Μια ερώτηση, λένε ότι με vpn μπροείς να δεις το αμερικανικό netflix αλλά ρε γμτ πως ξεπερνά τη ζήτηση στοιχείων πληρωμής Στο paypal ελέγχει τη διευθυνησ της κάρτας όπως και στην χρεωστικ΄η.

θέλω να ξεκινήσω και γω να το δω, αλλά λέω να εγγραφώ στο αμερικανικό, να τα χω ολα σε ένα 😛

Δημοσ.

Γιατί δε μπορεί κάποιος Έλληνας να έχει λογαριασμό και ξαφνικά να πάει στις ΗΠΑ για διακοπές ή μετανάστευση; Δε νομίζω να έχεις θέμα. :) 

Δημοσ.
Στις 18/11/2018 στις 12:41 ΠΜ, whoose είπε

Μια ερώτηση, λένε ότι με vpn μπροείς να δεις το αμερικανικό netflix αλλά ρε γμτ πως ξεπερνά τη ζήτηση στοιχείων πληρωμής Στο paypal ελέγχει τη διευθυνησ της κάρτας όπως και στην χρεωστικ΄η.

θέλω να ξεκινήσω και γω να το δω, αλλά λέω να εγγραφώ στο αμερικανικό, να τα χω ολα σε ένα 😛

Τα εχεις μπερδεψει λιγο...αγοραζεις κανονικα απο Ελλαδα και οταν ειναι να δεις συνδέεσαι στο αμερκανικο μεσω vpn

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δει τα πρώτα 5 επεισόδια.Γενικά ωραίο αλλά νιώθω ότι τρέχουν πολύ γρήγορα

Πότε ξεκίνησαν πότε έγιναν κολοσσός και πότε θα διαλυθούν δεν το πήρα είδηση

Επίσης με χαλάει λίγο ότι δεν υπάρχουν όπλα, σωματοφύλακες κτλ στο βαθμό που υπήρχαν στα προηγούμενα.Τόσα χρήματα και τα μεγάλα κεφάλια είναι σαν απλά βαποράκια. Στην Ομόνοια αν πας μια βόλτα ίσως παίζουν περισσότερα όπλα απο όσα έχουν αυτοί

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ.
Στις 20/11/2018 στις 2:28 ΜΜ, ObeyWario! είπε

Έχω δει τα πρώτα 5 επεισόδια.Γενικά ωραίο αλλά νιώθω ότι τρέχουν πολύ γρήγορα

Πότε ξεκίνησαν πότε έγιναν κολοσσός και πότε θα διαλυθούν δεν το πήρα είδηση

Επίσης με χαλάει λίγο ότι δεν υπάρχουν όπλα, σωματοφύλακες κτλ στο βαθμό που υπήρχαν στα προηγούμενα.Τόσα χρήματα και τα μεγάλα κεφάλια είναι σαν απλά βαποράκια. Στην Ομόνοια αν πας μια βόλτα ίσως παίζουν περισσότερα όπλα απο όσα έχουν αυτοί

Υποτίθεται ότι παίζει bribe στα πάντα και είναι πιο ασφαλείς.

Εγώ το τελείωσα χθες. Ήταν πολύ ωραίο αλλά με χάλασε λίγο το τέλος. Δημιούργησε ωραίο hype για τον δεύτερο κύκλο.

• Like 1
Δημοσ.

Οι δυο πρωτες season αψογες, εγω ξενερωσα που σκοτωσαν τον esco και στην τριτη ειδα μονο 3 επεισοδια και το παρατησα.. Παντως για τις 2 πρωτες season αξιζει πολυ καλο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/11/2018 στις 12:36 ΜΜ, Jimqtech είπε

Οι δυο πρωτες season αψογες, εγω ξενερωσα που σκοτωσαν τον esco και στην τριτη ειδα μονο 3 επεισοδια και το παρατησα.. Παντως για τις 2 πρωτες season αξιζει πολυ καλο.

Ακριβως τα ιδια κ εγω . Ομως τελικα η 3η μπορει να ειναι καλυτερη κ απο τη 2η .

Τωρα βλεπω το Mexico , Ειναι οτι καλυτερο μπορει να δει καποιος στο netflix αυτη τη στιγμη. Θα συμφωνησω με το φιλο πιο πανω ομως οτι δε μου κολανε καποια πραγματα κ κυριως οτι κυκλοφορει ο αρχιμαφιοζος παντου χωρις μπραβους .Εκτος κ αν ετσι ηταν στη πραγματικοτητα .

Δημοσ.

μαγκες αυτη η σεζον ειναι βασισμενη σε αληθινα γεγονοτα αλλα μεσα απο μια χολιγουντιανη εκδοση με υπερβολες κτλ???η ειναι οπως η πρωτη αρκετα πιο πιστη σε αληθινα γεγονοτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το narcos εχει τελειωσει, τωρα παιχτηκε το narcos mexico που ειναι αλλη, ανεξαρτητη σειρα

Επεξ/σία από patrickdrd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...