Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 354
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυνατό το El Chapo αλλά σίγουρα πιο αργό για να βγουν τρεις σεζόν και πιο φθηνή παραγωγή που ίσως σε ορισμένα σημεία το κάνει να φαίνεται πιο ρεαλιστικό. Γενικά θα σου αρέσει πιστεύω

Δημοσ.

εγω θα ελεγα, εχοντας το τελειωσει, οτι δεν ειναι μια χαρα, ειναι επιεικως μετριο,

κακη επιλογη και του νετφλιξ και δικη μου,

και στην τελικη ενταξει πια με τις ναρκοσειρες,

οτι ηταν να δουμε το ειδαμε,

γιατι πρεπει να δω και μεξικο και γουαδελουπη και δεν ξερω κι εγω που σκατα θα πανε μετα;

ελεος πια με τα γαμωξεχειλωματα, ειπαμε να δουμε μια σειρα και φτανουν 10 σεζον!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρεις ότι δεν σε πιέζει κανεις να το δεις, επίσης λες αυτοί στο νετφλιξ να μην ξέρουν αν τους παιρνει να συνεχίσουν μια σειρά  ή όχι;

Επεξ/σία από ksessalonikios
Δημοσ.

Καλα εδω μεσα διαβαζουμε οτι να ναι. Φτανει με τις ναρκοσειρες, φτανει με το better call saul, φτανει με το ozark. Νταξει, θα βλεπουμε μονο breaking bad αφου το θες εσυ, η οτι αλλη σειρα μας προτεινεις εσυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχα σου είπα εγώ τι να δεις;

εγώ φταίω που βγάζουν όλο μλκιες;

ας έβγαζαν κάτι καλό να σου πω,

η αλήθεια είναι ότι έχει πέσει πολύ το επίπεδο, που είναι το breaking bad, που είναι σειρές σαν το το banshee, τον Dexter , person of interest κλπ, μόνο homeland, peaky blinders, Fargo, ray donovan, true detective μας έμειναν να περιμένουμε, άντε και λίγο marvel κατά τα άλλα γεμίσαμε πατάτες

Επεξ/σία από patrickdrd
Δημοσ.

Το επίπεδο εχει πέσει πραγματι κ ειδικα στο Netflix. Αλλα το Narcos ειναι σειρά που ανεβάζει το επίπεδο κ δε καταλαβαίνω τι σε κούρασε αφου μονο 3 κύκλοι εχουν παιχτεί κ ζήτημα να βρεις 2-3 μέτρια επεισόδια απο ολους τους προηγούμενους  κύκλους . Άσε που η ιστορία που θα παιχτεί στο Μεξικό ειναι γ@μ@τη .  Τουλαχιστον η αληθινή οπως τη ξέρω . Ελπίζω να την αποδώσουν το ιδιο καλά οπως και τις προηγούμενες . 

Δημοσ.

καλα τα λες, αλλα μην ξεχνας οτι θα ειναι χωρις πενια πρωτον και

δευτερον οι ιστοριες καπου επαναλαμβανονται,

τι αλλο να σου δειξουν δηλαδη;

τους κηνυγανε, φτανουν κοντα, δεν τους πιανουν,

ξανα κηνυγι κηνυγι δωστου, ωπ τους πιασαν,

ειχε κρυφη πορτα μες στην τουαλετα :lol:

Δημοσ.

Κι μένα μου άρεσε η τρίτη σαιζόν - μπορεί αν "έλειπε" ο Εσκομπάρ αλλά είχε όλα τα στοιχεία που ήθελα για τέτοιου είδους σειρά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί τόση σιγή για μια τόσο γνωστή σειρά; Γενικά εννοώ, όχι εδώ στο forum.

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.
7 hours ago, Asevastos said:

Γιατί τόση σιγή για μια τόσο γνωστή σειρά; Γενικά εννοώ, όχι εδώ στο forum.

Δεν εχει κατι να συζητησεις. Ξέρουμε με τι θα ασχοληθουν(Μεξικο- καρτελ της Γουαδαλαχαρας), ξερουμε τι θα γινει και περιμενουμε να δουμε πως θα αποδωσουν την ιστορια(ελπιζω να το κανουν εξαιρετικα οπως στις προηγουμενες σεζον).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...