thanasis00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω 2 ηχεία Technics SB-CS7 (σαν αυτά εδώ) τα οποία δε χωράνε πλέον πάνω στο γραφείο μου, οπότε σκέφτομαι να πάρω βάσεις δαπέδου. Είναι λίγο μεγάλα (η βάση του ηχείου είναι 24εκ x 26εκ) Έχετε να προτείνετε κάποιες; Γενικά δε βρίσκω και πολλές να παίζουν. Από ύψος δε με ενδιαφέρει αν θα είναι σταθερό ή μεταβλητό, αρκεί να είναι γύρω τα 60-65 εκατοστά ψηλή. Μόνο αυτό έχω βρει (σε λογικά χρηματικά πλαίσια) αλλά δεν είμαι και σίγουρος. http://www.odes.gr/shop/vaseis/vaseis-gia-ixeia-rafioy/-2013-11-25-04-39-36_682/ultimate-js-ms70-temaxio-timi.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Sorry για το double post, απλά ήθελα να γράψω τι πήρα. Οι παραπάνω βάσεις τελικά αγοράστηκαν και φαίνονται αρκετά στιβαρές. Ήταν πολύ καλά συσκευασμένες και έχουν πολύ εύκολη συναρμολόγηση (παρέχεται και άλλεν κλειδί στη συσκευασία). Έχουν ελάχιστο ύψος 82εκ, και μετά είναι διακριτή η αύξηση ύψους (predefined τρύπες στον κεντρικό στύλο που κλειδώνει σε συγκεκριμένο ύψος με πύρρο) μέχρι περίπου το 1.50 μέτρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoudinio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 καλημερα φιλε. το ηχειο βιδωνει πανω στν βαση? γνκ ειναι σταθερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι το ηχείο δε βιδώνει πάνω στη βάση, απλά το ακουμπάς. Η βάση έχει κάτι λαστιχένια πατήματα, που ακουμπάει πάνω το ηχείο και μένει σταθερό, όπως στη φωτογραφία: Γενικά είναι πάρα πολύ σταθερό, όπως και η βάση ολόκληρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoudinio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 35 εχει η μια η το ζευγος? σε ευχαριστω για της πληροφοριες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 35 εχει η μια η το ζευγος? σε ευχαριστω για της πληροφοριες.. 35 έχει η μία. Αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η τιμή αφορά το τεμάχιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 35 έχει η μία. Αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η τιμή αφορά το τεμάχιο Ναι αλλα λεει πωλουνται σε ζευγος, αρα 1 τεμάχιο.... οχι 2. Ειναι παραπλανητικη η τιμη και η περιγραφη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 35 ευρώ η μία, 70 το ζεύγος και ναι πωλούνται σε ζεύγος μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα