Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες. Για αρχη να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι χαρης το Insomnia/Forum και τη ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΑΣ εχω λυσει πολλα προβληματα. 

Για ακομα μια φορα λοιπον ζηταω ΒΟΗΗΗΗΗΘΕΙΑ...!!

Πριν 1 χρονο περιπου αγορασα εναν Kingston V300 120gb. Τον τοποθετησα πανω σε ενα 775 που ειχα και οταν εκανα εγκατασταση τα Windows 7 απο usb προς το τελειωμα κολλαγε και μου πεταγε μπλε οθονη. Δεν εδωσα και πολυ σημασια γιατι ελεγα οτι δεν κανω κατι καλα. Με τα πολλα βρηκα ενα προγραμμα, εκανα Clone τον δισκο και δουλευε κανονικα. 

Τωρα εφτιαξα ενα 1150... Βαζω παλι τα Windows 7 απο usb και στην ολοκληρωση ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ. Αφου λοιπον το προσπαθησα 3-4 φορες, (σε επιλογες και AHCI και IDE) δεν αντεξα αλλο και,  τον ξανα κανω Clone και παλι μια χαρα. Δουλευει ρολοι.

Επισης οταν η επιλογη ειναι IDE δουλευει. Αν τον βαλω σε ACHI παλι δεν BOOTαρει... παλι ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ. 

Το συστημα μου ειναι: 

Intel G3258

Asus Z97 Pro Gamer

Kingston Hyper x Fury 2x4gb 1866

Υ.Γ.

1-> Καποιος μου ειπε οτι αυτοι οι δισκοι εχουν βγει ελλατωματικοι. Ισχυει κατι τετοιο..?? 

2-> Μου ειπε επισης οτι μπορει να ειναι και προβλημα απο τη ΜΗΤΡΙΚΗ..!!! 

3-> Δοκιμασα να τον Formatαρω και σε αλλο pc αλλα τιποτα.. ΤΡΕΛΟ ΑΚΥΡΟ ΛΕΜΕ,,!! :whistle:

Για πειτε..!! Τι κανω..??

Δημοσ.

Εφόσον με clone σου δουλεύαν πάντα τοτε η ειχαν πρόβλημα τα συγκεκριμένα windows ή απλα δεν είχες κανει σωστά την μεταφορά του iso στο usb stick και για αυτο δεν σου έκανε σωστά την εγκατάσταση , απο εκει και πέρα σε ahci λογικό ειναι να μην δουλέψει γιατι θέλει μια διαδικασία πρώτα την οποία θα βρείς εδώ Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista

• Like 1
Δημοσ.

Με το ιδιο usb και με τα ιδια windows εχω κανει πανω απο 30-40 format χωρις να αντιμετωπισω κανενα προβλημα.

3) Στην συνέχεια μπαίνουμε στην σελίδα του κατασκευαστή της μητρικής μας και βρίσκουμε το μοντέλο που βρήκαμε απο το βήμα 2, πηγαίνουμε στους drivers και βρίσκουμε για το λειτουργικό μας τους οδηγόυς για τον controller της μητρικής μας η αλλιως τους SATA/AHCI drivers.

Αυτοι οι drivers δεν υπαρχουν μεσα στο cd που ειχε η μητρικη..??

• Moderators
Δημοσ.

Άμα κάνεις format και στο bios έχει επιλογή ide και μετά το format το αλλάξεις σε achi λογικό να έχεις μπλε οθόνες, την αλλαγή αυτή θα την κάνεις πριν ξεκινήσεις το format, υπάρχει μια πατέντα για να το κάνεις αφού περάσεις λειτουργικό αλλά δεν το δοκίμασα πότε προσωπικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...