wicked_young_man Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας , δε ξερω αν το ποσταρω στη σωστη ενοτητα αλλα εχω μια ερωτηση και ψαχνω μια εστω γενικη απαντηση . Ενας φιλος μου (ναι , οχι εγω ! ) βρισκεται σε χωρα στην οποια απαγορευεται η προσβαση σε συγκεκριμενα site , μπορειτε ευκολα να καταλεβετε τι ειδους site εννοω ! Επιμενως οποια προσπαθεια και αν κανει ειναι ακαρπη . Η ερωτηση σε πρωτη φαση ειναι απλη : αν γινεται με καποιο τροπο να μπει σε τετοια site , δεδομενου οτι αυτο απαγορευται (δεν κινδυνευει με λιθοβολισμο παντως)...
corsair04 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας , δε ξερω αν το ποσταρω στη σωστη ενοτητα αλλα εχω μια ερωτηση και ψαχνω μια εστω γενικη απαντηση . Ενας φιλος μου (ναι , οχι εγω ! ) βρισκεται σε χωρα στην οποια απαγορευεται η προσβαση σε συγκεκριμενα site , μπορειτε ευκολα να καταλεβετε τι ειδους site εννοω ! Επιμενως οποια προσπαθεια και αν κανει ειναι ακαρπη . Η ερωτηση σε πρωτη φαση ειναι απλη : αν γινεται με καποιο τροπο να μπει σε τετοια site , δεδομενου οτι αυτο απαγορευται (δεν κινδυνευει με λιθοβολισμο παντως)... τι site εννοείς γιατί πολλά είναι απαγορεύσιμα και σε πολλές χώρες γίνε συγκεκριμένος υπάρχει τρόπος για πολλά.
MSSB Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας , δε ξερω αν το ποσταρω στη σωστη ενοτητα αλλα εχω μια ερωτηση και ψαχνω μια εστω γενικη απαντηση . Ενας φιλος μου (ναι , οχι εγω ! ) βρισκεται σε χωρα στην οποια απαγορευεται η προσβαση σε συγκεκριμενα site , μπορειτε ευκολα να καταλεβετε τι ειδους site εννοω ! Επιμενως οποια προσπαθεια και αν κανει ειναι ακαρπη . Η ερωτηση σε πρωτη φαση ειναι απλη : αν γινεται με καποιο τροπο να μπει σε τετοια site , δεδομενου οτι αυτο απαγορευται (δεν κινδυνευει με λιθοβολισμο παντως)... vpn. ένας free και καλός που χρησιμοποιούσα για λίγο καιρό πριν πάω σε paid είναι στο vpnbook.com ..αλλά αυτό ταιριάζει καλύτερα στην ενότητα "Internet".
wicked_young_man Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω! Εννοω site σαν του φιλου μας του σειρηνακη
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Σε μερικές χώρες σε αποκεφαλίζουν αν κανεις τέτοιες παραβιάσεις.
MSSB Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Σε μερικές χώρες σε αποκεφαλίζουν αν κανεις τέτοιες παραβιάσεις. Για να απαγορεύονται τέτοιου είδους σελίδες, μάλλον η παραπάνω χώρα θα είναι μία από αυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα