kasdimit Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, μπορει καποιος να μου πει αν υπάρχει τροπος να ανοιξω γραμμη εντολων απο το bios;
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέσα από το bios όχι,αν εννοείς να ξεκινάει γραμμή εντολών αντί για windows αυτό γίνεται.
kasdimit Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπάθησα να εγκαταστησω win 7, και μου εβγαλε μπλε οθονη με μηνυμα error code 0xc0000034. Έκτοτε δεν μπορω να κανω τιποτα. .Οταν ανοιγει με παει στην ιδια μπλε οθονη. Βρηκα στην microsoft πως πρεπει να καταχωρησω καποιες εντολές σε dos. Υπάρχει τροπος να ανοιξω γραμμη εντολών, αφου δεν ανοιγουν τα widows; Ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε αυτό που λέει η microsoft,εκκίνηση από το dvd τον windows και επισκευή. Αντί για επισκευή έχει και επιλογή για γραμμή εντολών για να βάλει ότι εντολή θες. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-update/error-code-0xc0000034-in-windows-8-boot/15e63631-1f94-473f-83a8-8d7af48a83f7?auth=1 ethod 1: Booting to Recovery Environment with Windows 8 installation media. Please follow the steps given below. Insert the Windows 8 installation DVD in the DVD ROM and restart your computer. a) After you boot your computer using Windows 8 DVD or System Repair Disc, a black screen appears with gray text "Press any key to boot from CD or DVD". Press any key. b ) Select the correct time and Keyboard type. c) Click Repair your computer in the lower left corner. d) Select Troubleshoot from Choose an option screen. e) Click Advanced options in Troubleshoot screen. f) Click Automatic Repair from Advanced Options screen. g) Next, choose the operating system by clicking on its button. h) Windows 8 will look for problems on hard drive(s) and verify that all required files are intact.
kasdimit Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τα Windows 7 τα εχω σε usb. Μπορω να το κανω με καποιον τροπο:
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τα Windows 7 τα εχω σε usb. Μπορω να το κανω με καποιον τροπο:Αν ξεκινάει ο Η/Υ σου από το usb τότε ναι το ίδιο πράμα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα