Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nope, δεν μπορώ να καταλάβω. Προσωπικά χαίρομαι και το WiiU και το 3DS.

Metroid στο NX πάει απ' οτι φαίνεται η υπόθεση, υπάρχει και σχετική συνέντευξη πάνω στο συγκεκριμένο.

Άντε οκ, δεν έχει Metroid το WiiU, ούτε στο Ν64 είχανε βγάλει, αυτό δε σημαίνει όμως πως το παρατάει.

Μα δεν λεω πως δεν τα χαιρεσαι είτε εσυ είτε και οι άλλοι.. Απλώς όταν λέω πως το παρατάει, εννοώ πως καθησυχάστηκε από τα κέρδη που βγάζει και δεν είναι η παλιά nintendo, όπως έχει κάνει και η sony ένα διάστημα και στο ps3..

EDITED

Το wii u έχει παιχνιδάρες ναι, αλλά μπορούσε να πάει και πολύ καλύτερα! Μετά από καιρό το παράτησε η nintendo, ίσως δεν το στήριξε όσο έπρεπε δεν ξέρω, μακάρι το NX να πάει ακόμη καλύτερα και να στηρίξει και το pokemon GO, γιατί αγαπάω(-με) nintendo !

Δημοσ.

H Nintendo υπέστει και ένα αρκετά μεγάλο πλήγμα (αν θέλεις) με τον θάνατο του Iwata.

Όσο να 'ναι, λογικό είναι για ένα χρονικό διάστημα να παγώσουν όλα μέχρι να γίνουν οι εσωτερικές αλλαγές.

Επίσης έχει χάσει πάρα πολλά λεφτά απο το WiiU, και φέτος είχε αρκετά μεγαλο χάσιμο για το οικονομικό έτος.

Πραγματικά δεν το βλέπω πως έχει καθησυχάσει απο κέρδη.

Η Sony με το PS3 έτρεχε και δεν έφτανε, για κλείσιμο πήγαινε και ξεπουλούσε τμήματα να τα βγάλει πέρα.

Τώρα με το PS4 έχει καβαλήσει πάρα πολύ το καλάμι, και πρέπει να τους κοπεί λίγο ο αέρας..

• Like 1
Δημοσ.

H Nintendo υπέστει και ένα αρκετά μεγάλο πλήγμα (αν θέλεις) με τον θάνατο του Iwata.

Όσο να 'ναι, λογικό είναι για ένα χρονικό διάστημα να παγώσουν όλα μέχρι να γίνουν οι εσωτερικές αλλαγές.

Επίσης έχει χάσει πάρα πολλά λεφτά απο το WiiU, και φέτος είχε αρκετά μεγαλο χάσιμο για το οικονομικό έτος.

Πραγματικά δεν το βλέπω πως έχει καθησυχάσει απο κέρδη.

Η Sony με το PS3 έτρεχε και δεν έφτανε, για κλείσιμο πήγαινε και ξεπουλούσε τμήματα να τα βγάλει πέρα.

Τώρα με το PS4 έχει καβαλήσει πάρα πολύ το καλάμι, και πρέπει να τους κοπεί λίγο ο αέρας..

Δεν το βλέπω από microsoft όμως να τους κόψουν τον αέρα.. Η microsoft τώρα πάει για microsoft exclusives σε πλατφόρμα των w10/xbox one και όχι σε xbox one exclusives.. Έχει και τα καλά του και τα κακά του αυτό.. Άλλη κουβέντα και πάλι αυτή.. Που δεν είναι της ώρας :P

• Like 1
Δημοσ.

Έχω προσέξει πως ο περισσότερος κόσμος προτιμάει την Soul Silver και όχι την Heart Gold.. Στους 10 που βλέπω, οι 9 έχουν την SS .. :P

Προτιμώ Gold/HeartGold. :P

• Like 1
Δημοσ.

Οι φώτο που σας υποσχέθηκα. 

Σαν καινούρια όλα, Δε ξέρω αλλά σαν οι κονσολίτσες χειρός και γενικά τα αντικείμενα της τότε εποχής να ήταν πιο καλοκατασκευασμένα.

Θυμάμαι με το Advance, λόγω του ότι δεν είχε φωτισμό η οθόνη έπρεπε να κάθεσαι κάτω από φως για να παίξεις και βέβαια όταν ήσουν έξω απόγευμα η βράδυ δύσκολα τα πράγματα.

Στη φώτο βλέπετε και το ανταπτοράκι για local play ( GBA ) το οποίο δε πρόλαβα να χρησιμοποιήσω. Ηταν δώρο μαζί με την Pokemon FireRed μαζί με πλήρη και πολύ καλής ποιότητας βιβλιαράκι οδηγό παιχνιδιού.

post-376588-0-91132100-1455914513_thumb.jpg

post-376588-0-45510800-1455914566_thumb.jpg

post-376588-0-06147200-1455914607_thumb.jpg

Το GBA είχε αγοραστεί 2000 ή 2001 ( πριν βγει το SP )

Το DS νομίζω το πρώτο μήνα κυκλοφορίας.

• Like 3
Δημοσ.

Το wii u έχει παιχνιδάρες ναι, αλλά μπορούσε να πάει και πολύ καλύτερα! Μετά από καιρό το παράτησε η nintendo, ίσως δεν το στήριξε όσο έπρεπε δεν ξέρω, μακάρι το NX να πάει ακόμη καλύτερα και να στηρίξει και το pokemon GO, γιατί αγαπάω(-με) nintendo !

Μέσα στο '16 περιμένουμε Star Fox Zero, νέο Zelda + Remake του Twilight Princess, Pokken και φαντάζομαι θα είναι κι άλλα, έχουμε και μια Ε3 εξάλλου.

Απο την άλλη, είχαμε Splatoon, Xenoblade Chronicles X, Mario Kart 8, Donkey Kong Tropical Freeze, Bayonetta 2, Zelda Wind Waker HD, Smash Bros, Mario 3D + 2D, Monster Hunter 3 Ultimate, Pikmin 3, Wonderful 101 και άλλα.

Γιατί λές πως το παράτησε..? :P

Το μόνο που δεν είδαμε είναι Metroid. Kι εγώ θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά όχι να λέμε πως το παράτησε. ;)

Το WiiU παίζει να έχει περισσότερα exclusives απο PS4 και ΧOne μαζί.

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα στο '16 περιμένουμε Star Fox Zero, νέο Zelda + Remake του Twilight Princess, Pokken και φαντάζομαι θα είναι κι άλλα, έχουμε και μια Ε3 εξάλλου.

Απο την άλλη, είχαμε Splatoon, Xenoblade Chronicles X, Mario Kart 8, Donkey Kong Tropical Freeze, Bayonetta 2, Zelda Wind Waker HD, Smash Bros, Mario 3D + 2D, Monster Hunter 3 Ultimate, Pikmin 3, Wonderful 101 και άλλα.

Γιατί λές πως το παράτησε..? :P

Το μόνο που δεν είδαμε είναι Metroid. Kι εγώ θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά όχι να λέμε πως το παράτησε. ;)

Το WiiU παίζει να έχει περισσότερα exclusives απο PS4 και ΧOne μαζί.

Κατι με ξινιζει ρε φιλε , δεν ξερω.. :P Ισως να μην τα πλασαρε οπως επρεπε.. Αχ αυτο το Xenoblade, το μονο παιχνιδι που βγηκε για το νεο 3DS έτσι; Κανένα άλλο νομίζω

Οι φώτο που σας υποσχέθηκα. 

Σαν καινούρια όλα, Δε ξέρω αλλά σαν οι κονσολίτσες χειρός και γενικά τα αντικείμενα της τότε εποχής να ήταν πιο καλοκατασκευασμένα.

Θυμάμαι με το Advance, λόγω του ότι δεν είχε φωτισμό η οθόνη έπρεπε να κάθεσαι κάτω από φως για να παίξεις και βέβαια όταν ήσουν έξω απόγευμα η βράδυ δύσκολα τα πράγματα.

Στη φώτο βλέπετε και το ανταπτοράκι για local play ( GBA ) το οποίο δε πρόλαβα να χρησιμοποιήσω. Ηταν δώρο μαζί με την Pokemon FireRed μαζί με πλήρη και πολύ καλής ποιότητας βιβλιαράκι οδηγό παιχνιδιού.

attachicon.gif20160219_222907.jpg

attachicon.gif20160219_222317.jpg

attachicon.gif20160219_223009.jpg

Το GBA είχε αγοραστεί 2000 ή 2001 ( πριν βγει το SP )

Το DS νομίζω το πρώτο μήνα κυκλοφορίας.

Μιλάς για το μεγάλο βιβλιαράκι έτσι; Πραγματικά πολύ ωραίο και στα ελληνικά!

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχει υποστήριξη απο third-party, συνεπώς το παίρνεις μόνο για παιχνίδια της ίδιας εταιρίας.

Για πολλούς είναι deal-breaker, για 'μένα προσωπικά καθόλου, μιας και κάθε κονσόλα την παίρνω καθαρά για τα exclusives της. :)

Το Xenoblade Chronicles αρχικά κυκλοφόρησε στο Wii και το έκαναν port στο new3DS (είπανε θα βγάλουνε κι άλλα μόνο για new3DS στην πορεία).

Το Xenoblade Chronicles Χ είναι αποκλειστικό στο WiiU.

Έκλεισα Pokemon Black επιτέλους!! :D Λογικά Τρίτη με Τετάρτη θα την έχω!!

Άντε τώρα κάποια Black2/White2 και SoulSilver ή HeartGold να κλείσει η συλλογή!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει υποστήριξη απο third-party, συνεπώς το παίρνεις μόνο για παιχνίδια της ίδιας εταιρίας.

Για πολλούς είναι deal-breaker, για 'μένα προσωπικά καθόλου, μιας και κάθε κονσόλα την παίρνω καθαρά για τα exclusives της. :)

Το Xenoblade Chronicles αρχικά κυκλοφόρησε στο Wii και το έκαναν port στο new3DS (είπανε θα βγάλουνε κι άλλα μόνο για new3DS στην πορεία).

Το Xenoblade Chronicles Χ είναι αποκλειστικό στο WiiU.

Έκλεισα Pokemon Black επιτέλους!! :D Λογικά Τρίτη με Τετάρτη θα την έχω!!

Άντε τώρα κάποια Black2/White2 και SoulSilver ή HeartGold να κλείσει η συλλογή!

Την HG θα την έπαιρνα από μαγαζί εδώ στη Κύπρο, κουτάτι μαζί με το walker, είχε τιμή 44 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.. Μου ανοίγουν την βυτρίνα που λες, το πέρνω στο χέρι μου, ανοίγω το κουτί και έλειπε το παιχνίδι.. -.- :P Μου πέρασε σαν σκέψη να το πάρω έτσι όπως είναι 10-15 ευρώ αλλά δεν τους έιπα τίποτα γμτ

Δημοσ.

Έχεις αργήσει λίγο. :P

Εγώ πάντος πήρα Mew. Υπάρχουν τρόποι.

Το είχα υπόψη μου εγώ, απλός το έβαλα για τα υπόλοιπα παιδιά..

Τρόποι υπάρχουν, μια χαρά είμαι εγώ με το GTS στην AS μου.. Πριν λίγο έδωσα cyndaquil και πήρα Mewtwo :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...