optimus_crime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Την είχα δεί σε φίλο, δεν με τράβηξε.. Είπαμε να παίρνουμε Pokemon, οχι όμως και οτι υπάρχει απο Pokemon. Για την ιστορία και μόνο την πήρα.. Βεβαίως δεν πέρνουμε ότι υπάρχει από Pokemon .. Amiibo you know? Υ.Γ Ο λόγος για εμένα που εγκατέληψε το gaming η nintendo, μιας και από τις φιγούρες της βγάζει περισσότερα.. Άλλο θέμα αυτό όμως. Εγώ πάλι πέραν από τα games που ανέφερα δεν θέλω κάτι άλλο, ίσως gen 4 και την Y από gen 6. Gen 5 όχι. Δεν νομίζω να αξίζει καμία από εδώ, μόνο όπως είπες Y&X
JohnVani18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Amiibo θέλω τον Mewtwo, απο το 2002 ακόμη που έπαιζα Smash Bros το έχω απωθημένο. Απο πού κι ως πού εγκατέλειψε το gaming η Nintendo..? 1
optimus_crime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Amiibo θέλω τον Mewtwo, απο το 2002 ακόμη που έπαιζα Smash Bros το έχω απωθημένο. Απο πού κι ως πού εγκατέλειψε το gaming η Nintendo..? Κατάλαβες τι θέλω να πω.. Δεν είναι η παλιά nintendo.. Και έπαιξε ρόλο πιστεύω οι πωλήσεις των amiibo.. Από την στιγμή που πουλάνε σαν τρελά, γιατί να μπει στον κόπο για παράδειγμα να βγάλει νέο metroid;
alxlightning Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Κατάλαβες τι θέλω να πω.. Δεν είναι η παλιά nintendo.. Και έπαιξε ρόλο πιστεύω οι πωλήσεις των amiibo.. Από την στιγμή που πουλάνε σαν τρελά, γιατί να μπει στον κόπο για παράδειγμα να βγάλει νέο metroid; πιο ευκολα λεφτα να βγαζεις οβερπραησντ φιγουρινια απ το να κανεις ντιβελοπ, ναταλεμε κι αυτα 1
optimus_crime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 πιο ευκολα λεφτα να βγαζεις οβερπραησντ φιγουρινια απ το να κανεις ντιβελοπ, ναταλεμε κι αυτα Ακριβώς.. Και μιλάμε για καθαρότατο κέρδος! 1
alxlightning Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ακριβώς.. Και μιλάμε για καθαρότατο κέρδος! καλα περιμενε να βγει και το go και εκει θα τους χαρισω με πολλη χαρα ΟΛΑ μου τα λεφτα 1
optimus_crime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 καλα περιμενε να βγει και το go και εκει θα τους χαρισω με πολλη χαρα ΟΛΑ μου τα λεφτα Ενταξει εκει οι ανθρωποι το πηγαμε πολυ μπροστα Χαλαλι εκει ολα πραγματικα! 1
Grim Ripper Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Και εγώ πάντος θα ήθελα το mewtwo amiibo παρόλο που δεν παίζω smash. Από την άλλη πάλι προτιμώ να πάρω άλλες φιγούρες/λούτρινα (pokemon και μη). 1
NickTG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δυστυχώς λείπουν αρκετά από τα παλιά που είχα αλλά είναι στο πρόγραμμα να αγοραστούν κάποια στιγμή: 4
optimus_crime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Έχω προσέξει πως ο περισσότερος κόσμος προτιμάει την Soul Silver και όχι την Heart Gold.. Στους 10 που βλέπω, οι 9 έχουν την SS ..
optimus_crime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Και έλεγα τι ξεχνάω! Αχαχαχα Και πάλι όμως δεν αλλάζει το πόρισμα μου.. Αλήθεια είναι πιστεύω, και δεν ξέρω το γιατί.. Είσαι ο 1 στους 10 εσύ 1
optimus_crime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Είναι πιο ωραίο το εξώφυλλο! Και η lugia > ho-oh
JohnVani18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Κατάλαβες τι θέλω να πω.. Δεν είναι η παλιά nintendo.. Και έπαιξε ρόλο πιστεύω οι πωλήσεις των amiibo.. Από την στιγμή που πουλάνε σαν τρελά, γιατί να μπει στον κόπο για παράδειγμα να βγάλει νέο metroid;Nope, δεν μπορώ να καταλάβω. Προσωπικά χαίρομαι και το WiiU και το 3DS. Metroid στο NX πάει απ' οτι φαίνεται η υπόθεση, υπάρχει και σχετική συνέντευξη πάνω στο συγκεκριμένο. Άντε οκ, δεν έχει Metroid το WiiU, ούτε στο Ν64 είχανε βγάλει, αυτό δε σημαίνει όμως πως το παρατάει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα