Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την είχα δεί σε φίλο, δεν με τράβηξε..

Είπαμε να παίρνουμε Pokemon, οχι όμως και οτι υπάρχει απο Pokemon. :P

Για την ιστορία και μόνο την πήρα.. :P Βεβαίως δεν πέρνουμε ότι υπάρχει από Pokemon .. Amiibo you know? :P

Υ.Γ

Ο λόγος για εμένα που εγκατέληψε το gaming η nintendo, μιας και από τις φιγούρες της βγάζει περισσότερα.. Άλλο θέμα αυτό όμως.

Εγώ πάλι πέραν από τα games που ανέφερα δεν θέλω κάτι άλλο, ίσως gen 4 και την Y από gen 6. Gen 5 όχι.

Δεν νομίζω να αξίζει καμία από εδώ, μόνο όπως είπες Y&X

• Απαντ. 843
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Amiibo θέλω τον Mewtwo, απο το 2002 ακόμη που έπαιζα Smash Bros το έχω απωθημένο.

Απο πού κι ως πού εγκατέλειψε το gaming η Nintendo..? :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Amiibo θέλω τον Mewtwo, απο το 2002 ακόμη που έπαιζα Smash Bros το έχω απωθημένο.

Απο πού κι ως πού εγκατέλειψε το gaming η Nintendo..? :huh:

Κατάλαβες τι θέλω να πω..  :P  Δεν είναι η παλιά nintendo.. Και έπαιξε ρόλο πιστεύω οι πωλήσεις των amiibo.. Από την στιγμή που πουλάνε σαν τρελά, γιατί να μπει στον κόπο για παράδειγμα να βγάλει νέο metroid;

Δημοσ.

Κατάλαβες τι θέλω να πω..   :P  Δεν είναι η παλιά nintendo.. Και έπαιξε ρόλο πιστεύω οι πωλήσεις των amiibo.. Από την στιγμή που πουλάνε σαν τρελά, γιατί να μπει στον κόπο για παράδειγμα να βγάλει νέο metroid;

πιο ευκολα λεφτα να βγαζεις οβερπραησντ φιγουρινια απ το να κανεις ντιβελοπ, ναταλεμε κι αυτα

• Like 1
Δημοσ.

πιο ευκολα λεφτα να βγαζεις οβερπραησντ φιγουρινια απ το να κανεις ντιβελοπ, ναταλεμε κι αυτα

Ακριβώς.. Και μιλάμε για καθαρότατο κέρδος!

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς.. Και μιλάμε για καθαρότατο κέρδος!

καλα περιμενε να βγει και το go και εκει θα τους χαρισω με πολλη χαρα ΟΛΑ μου τα λεφτα

• Like 1
Δημοσ.

καλα περιμενε να βγει και το go και εκει θα τους χαρισω με πολλη χαρα ΟΛΑ μου τα λεφτα

Ενταξει εκει οι ανθρωποι το πηγαμε πολυ μπροστα :P Χαλαλι εκει ολα πραγματικα!

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ πάντος θα ήθελα το mewtwo amiibo παρόλο που δεν παίζω smash.

Από την άλλη πάλι προτιμώ να πάρω άλλες φιγούρες/λούτρινα (pokemon και μη).

• Like 1
Δημοσ.

Και έλεγα τι ξεχνάω! :P

Αχαχαχα :P Και πάλι όμως δεν αλλάζει το πόρισμα μου.. Αλήθεια είναι πιστεύω, και δεν ξέρω το γιατί.. Είσαι ο 1 στους 10 εσύ :P

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβες τι θέλω να πω..   :P  Δεν είναι η παλιά nintendo.. Και έπαιξε ρόλο πιστεύω οι πωλήσεις των amiibo.. Από την στιγμή που πουλάνε σαν τρελά, γιατί να μπει στον κόπο για παράδειγμα να βγάλει νέο metroid;

Nope, δεν μπορώ να καταλάβω. Προσωπικά χαίρομαι και το WiiU και το 3DS.

Metroid στο NX πάει απ' οτι φαίνεται η υπόθεση, υπάρχει και σχετική συνέντευξη πάνω στο συγκεκριμένο.

Άντε οκ, δεν έχει Metroid το WiiU, ούτε στο Ν64 είχανε βγάλει, αυτό δε σημαίνει όμως πως το παρατάει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...