optimus_crime Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που αναφέρεις δεν είναι λόγο μπαταριών. Είναι ένα glitch όπου γίνεται σε r/s. Κατεβάζεις ένα patch μέσω emerald (και fr/lg νομίζω) και είσαι μια χαρά. http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Berry_glitch Δεν ξερω, αλλα μου εγινε μονο στη ruby και ολα τα events/burries δεν κοιλουσαν.. Τεσπα
JohnVani18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ίσως το μοναδικό καλό των emulator, δεν παίζει να χάσεις saves..
optimus_crime Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ίσως το μοναδικό καλό των emulator, δεν παίζει να χάσεις saves.. Όπως το είπες Το μοναδικό! Γιατί προσωπικά δεν βρίσκω κάποια αξία.. Μόνο στον στρατό
Grim Ripper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να κάνεις backup τα saves αν θες. Πλέον με ένα 3ds μπορείς να κάνεις backup τα saves σε παιχνίδια 3ds/ds, ενώ για gba μπορείς είτε να φτιάξεις ένα ή το πιο εύκολο ένα ds με μια flashcart. Για gb/gbc έγραψα τον τρόπο ή μπορείς να φτιάξεις συσκευή μόνος σου και έχω τα σχέδια. (αν ήταν λίγο πιο ανακυτικό βέβαια ωραία θα ήταν)
JohnVani18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Σε NDS και 3DS να το βράσω τώρα που είμαι μαντράχαλος. Πλέον παίζω μέχρι Pokemon League και τις αφήνω. Η ουσία ηταν στις παλιές, εκεί που έφαγα 300+ ώρες στην κάθε μία τους. Τώρα όμως είναι αργά, χάθηκαν τα save στης 2ης γενιάς.. Πέρα απο το οτι θέλει μηχάνημα/συσκευή για αυτή τη δουλειά, πλέον έχω αναδημιουργήσει (εν μέρη) τα save μου σε emul, οπότε δεν καίει τόσο πολύ. 1
Grim Ripper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και λέγαμε για μπαταρίες σε gen 1-2, ορίστε ένας τρόπος για να μην χαθεί το save ποτέ. (τρόπος του λέγειν) https://www.reddit.com/r/pokemon/comments/46fxaa/a_solution_to_those_pesky_batteries_in_your_old/ 1
7nisiotis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Τι μου θυμίσατε. Ωραία παιδικά χρόνια. Λιώσιμο με τη σειρά στο Σταρ και μετέπειτα το λιώσιμο στην Ruby και την Fire Red ( με την οποία είχα φάει όλο μου το καλοκαίρι προσπαθώντας να φτάσω το main pokemon list μου 100lvl ) * αύριο που θα βρω τις κασετούλες θα ποστάρω φωτογραφία. 3
optimus_crime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Here you go. Μέχρι και το card game έχω, αυτό το μαύρο catridge.. Αλλά πως τα κατάφερα και δεν πήρα την yellow! -.- Αυτή μου λείπει από τις παλιές..
JohnVani18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Την είχα δεί σε φίλο, δεν με τράβηξε.. Είπαμε να παίρνουμε Pokemon, οχι όμως και οτι υπάρχει απο Pokemon. 1
Grim Ripper Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Here you go. Να πνιγείς. Και εγώ θέλω αυτές που έχεις, Μου λείπουν οι Crystal/Ruby/Emerald/Fire Red/Leaf Green. Πέρυσι πήρα μια HeartGold + pokewalker στα 15€ από εδώ, στις αγγελίες. 2
JohnVani18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Thx βρε! Απο το NDS και μετά σταμάτησα να τις παίρνω όλες. Τώρα μου λείπουνε απο την 5η γενιά και οι δύο και τα remake απο Silver και Gold. Που θα πάει όμως, ήδη έχω στο μάτι μια Black και White 2 (να έχω και απο τις δύο ).
Grim Ripper Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάλι πέραν από τα games που ανέφερα δεν θέλω κάτι άλλο, ίσως gen 4 και την Y από gen 6. Gen 5 όχι.
alxlightning Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 επισης τα mystery dungeon είναι τελεια, ειχα παιξει ένα για ds νομιζω και μου αρεσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα