Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 843
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και θα τα τιμήσω αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω. :(

Αν μπορούσα θα τα έπαιρνα όλα.

Βγήκαν και οι επίσημες τιμές τίποτα; Αν είναι καλές και fair, ίσως να τσιμπήσω την yellow σίγουρα και είτε blue είτε red

Δημοσ.

10€ περίπου. Κάπου εκεί κοστίζουν και οι ιαπωνικές.

Να δω πως θα πάρουμε το mew εδώ. :|   (πέραν του inject που λογικά θα μπορώ να κάνω :P )

• Like 1
Δημοσ.

10€ περίπου. Κάπου εκεί κοστίζουν και οι ιαπωνικές.

Να δω πως θα πάρουμε το mew εδώ. :|   (πέραν του inject που λογικά θα μπορώ να κάνω :P )

10 ευρώ; Μια χαρά! Yellow και Red/Blue! 

Δημοσ.

Μάλλον για yellow με βλέπω ώστε να πάρω όλα τα starters. :P

Btw μπορώ να κάνω backup το save από τα gb/gbc games.

Αυτό έχω αλλά το πήρα πιο φθηνά.

http://www.amazon.co.uk/Datel-Mega-Memory/dp/B00004UBM5/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1455731877&sr=8-13&keywords=mega+memory

Έχω και μια gb/gbc flashcart όπου κάνω restore το save και το περνάω στο pc..

• Like 1
Δημοσ.

Η 2η γενιά έχει θέμα με το save και τη μπαταρία.

Προσωπικά και οι τρείς κασέτες μου πρώτης γενιάς λειτουργούνε και αποθηκεύουνε κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Η 2η γενιά έχει θέμα με το save και τη μπαταρία.

Προσωπικά και οι τρείς κασέτες μου πρώτης γενιάς λειτουργούνε και αποθηκεύουνε κανονικά.

Και τις πρώτης έχουν θέμα. Στην δεύτερη γενιά τελειώνουν γρηγορότερα μιας και λειτουργούν και για το ρολόι. (ίσως είναι και μικρότερες, δεν θυμάμαι)

Δημοσ.

Και τις πρώτης έχουν θέμα. Στην δεύτερη γενιά τελειώνουν γρηγορότερα μιας και λειτουργούν και για το ρολόι.

Όντως έχω Blue/Red και τα saves τους τρέχουν κανονικά ενώ Crystal/Silver/Gold τίποτα

Δημοσ.

Και τις πρώτης έχουν θέμα. Στην δεύτερη γενιά τελειώνουν γρηγορότερα μιας και λειτουργούν και για το ρολόι. (ίσως είναι και μικρότερες, δεν θυμάμαι)

Σχεδόν 20 χρόνια έχω τις κασέτες, δεν έχουνε κανένα πρόβλημα.
Δημοσ.

Σχεδόν 20 χρόνια έχω τις κασέτες, δεν έχουνε κανένα πρόβλημα.

Δεν αντιλέγω απλά συμβαίνει σε όλα τα gb/gbc παιχνίδια.

Η μπαταρία υπάρχει εκεί για να κρατάει τα saves, σκέψου το σαν να μην κλείνει η κασέτα.

Στα gba παιχνίδια αυτό άλλαξε, η μπαταρία (σε όσα έχουν) δεν είναι για το save. Στα pokemon είναι για το ρολόι και τα day events (berries, tide in shoal cave).

Δημοσ.

Η μπαταρία υπάρχει εκεί για να κρατάει τα saves, σκέψου το σαν να μην κλείνει η κασέτα.

Στα gba παιχνίδια αυτό άλλαξε, η μπαταρία (σε όσα έχουν) δεν είναι για το save. Στα pokemon είναι για το ρολόι και τα day events (berries, tide in shoal cave).

Πόσο σπαστικό ! Το έπαθα στην ruby , η sapphire και η emerald δεν μου έκανε ποτε προβλημα ομως

Δημοσ.

I know. :)
Δημοσ.

Πόσο σπαστικό ! Το έπαθα στην ruby , η sapphire και η emerald δεν μου έκανε ποτε προβλημα ομως

Αυτό που αναφέρεις δεν είναι λόγο μπαταριών. :P

Είναι ένα glitch όπου γίνεται σε r/s. Κατεβάζεις ένα patch μέσω emerald (και fr/lg νομίζω) και είσαι μια χαρά.

http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Berry_glitch

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...