Grim Ripper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Και θα τα τιμήσω αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω. Αν μπορούσα θα τα έπαιρνα όλα. 1
optimus_crime Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Και θα τα τιμήσω αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω. Αν μπορούσα θα τα έπαιρνα όλα. Βγήκαν και οι επίσημες τιμές τίποτα; Αν είναι καλές και fair, ίσως να τσιμπήσω την yellow σίγουρα και είτε blue είτε red
Grim Ripper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 10€ περίπου. Κάπου εκεί κοστίζουν και οι ιαπωνικές. Να δω πως θα πάρουμε το mew εδώ. :| (πέραν του inject που λογικά θα μπορώ να κάνω ) 1
optimus_crime Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 10€ περίπου. Κάπου εκεί κοστίζουν και οι ιαπωνικές. Να δω πως θα πάρουμε το mew εδώ. :| (πέραν του inject που λογικά θα μπορώ να κάνω ) 10 ευρώ; Μια χαρά! Yellow και Red/Blue!
Grim Ripper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον για yellow με βλέπω ώστε να πάρω όλα τα starters. Btw μπορώ να κάνω backup το save από τα gb/gbc games. Αυτό έχω αλλά το πήρα πιο φθηνά. http://www.amazon.co.uk/Datel-Mega-Memory/dp/B00004UBM5/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1455731877&sr=8-13&keywords=mega+memory Έχω και μια gb/gbc flashcart όπου κάνω restore το save και το περνάω στο pc.. 1
JohnVani18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Η 2η γενιά έχει θέμα με το save και τη μπαταρία. Προσωπικά και οι τρείς κασέτες μου πρώτης γενιάς λειτουργούνε και αποθηκεύουνε κανονικά. 1
Grim Ripper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Η 2η γενιά έχει θέμα με το save και τη μπαταρία. Προσωπικά και οι τρείς κασέτες μου πρώτης γενιάς λειτουργούνε και αποθηκεύουνε κανονικά. Και τις πρώτης έχουν θέμα. Στην δεύτερη γενιά τελειώνουν γρηγορότερα μιας και λειτουργούν και για το ρολόι. (ίσως είναι και μικρότερες, δεν θυμάμαι)
optimus_crime Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Και τις πρώτης έχουν θέμα. Στην δεύτερη γενιά τελειώνουν γρηγορότερα μιας και λειτουργούν και για το ρολόι. Όντως έχω Blue/Red και τα saves τους τρέχουν κανονικά ενώ Crystal/Silver/Gold τίποτα
JohnVani18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Και τις πρώτης έχουν θέμα. Στην δεύτερη γενιά τελειώνουν γρηγορότερα μιας και λειτουργούν και για το ρολόι. (ίσως είναι και μικρότερες, δεν θυμάμαι)Σχεδόν 20 χρόνια έχω τις κασέτες, δεν έχουνε κανένα πρόβλημα.
Grim Ripper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Στους πιο πολλούς έτσι είναι. Και σε εμένα. Η silver μου βέβαια είχε θέμα με την μπαταρία όπου τελείωσε πολύ γρήγορα.
optimus_crime Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Όπως και να 'χει, επιστρέφουν στο 2DS/3DS και πιστεύω αξίζουν..
Grim Ripper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Σχεδόν 20 χρόνια έχω τις κασέτες, δεν έχουνε κανένα πρόβλημα. Δεν αντιλέγω απλά συμβαίνει σε όλα τα gb/gbc παιχνίδια. Η μπαταρία υπάρχει εκεί για να κρατάει τα saves, σκέψου το σαν να μην κλείνει η κασέτα. Στα gba παιχνίδια αυτό άλλαξε, η μπαταρία (σε όσα έχουν) δεν είναι για το save. Στα pokemon είναι για το ρολόι και τα day events (berries, tide in shoal cave).
optimus_crime Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν αντιλέγω απλά συμβαίνει σε όλα τα gb/gbc παιχνίδια. Η μπαταρία υπάρχει εκεί για να κρατάει τα saves, σκέψου το σαν να μην κλείνει η κασέτα. Στα gba παιχνίδια αυτό άλλαξε, η μπαταρία (σε όσα έχουν) δεν είναι για το save. Στα pokemon είναι για το ρολόι και τα day events (berries, tide in shoal cave). Πόσο σπαστικό ! Το έπαθα στην ruby , η sapphire και η emerald δεν μου έκανε ποτε προβλημα ομως
JohnVani18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν αντιλέγω απλά συμβαίνει σε όλα τα gb/gbc παιχνίδια. Η μπαταρία υπάρχει εκεί για να κρατάει τα saves, σκέψου το σαν να μην κλείνει η κασέτα. Στα gba παιχνίδια αυτό άλλαξε, η μπαταρία (σε όσα έχουν) δεν είναι για το save. Στα pokemon είναι για το ρολόι και τα day events (berries, tide in shoal cave). I know.
Grim Ripper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Πόσο σπαστικό ! Το έπαθα στην ruby , η sapphire και η emerald δεν μου έκανε ποτε προβλημα ομως Αυτό που αναφέρεις δεν είναι λόγο μπαταριών. Είναι ένα glitch όπου γίνεται σε r/s. Κατεβάζεις ένα patch μέσω emerald (και fr/lg νομίζω) και είσαι μια χαρά. http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Berry_glitch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα