Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Sounds damn bad. Τι θα κυνηγάμε Pokemon όπως το Go? Δηλαδή σε όλα απλά θα πετάμε pokeballs? Κανένα mechanic? Καμία πολυπλοκότητα? Δε θέλω να το πιστέψω αυτό
Comic maniak Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Στις 31/5/2018 στις 10:04 ΠΜ, GeorgeMan είπε Sounds damn bad. Τι θα κυνηγάμε Pokemon όπως το Go? Δηλαδή σε όλα απλά θα πετάμε pokeballs? Κανένα mechanic? Καμία πολυπλοκότητα? Δε θέλω να το πιστέψω αυτό Θα δουμε πώς θα ειναι.Συμφωνω παντως με την αποψη σου.
Copythestar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα στην παρεαα!!! Παιζει κανένας pokemon lets go??
Grim Ripper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ας το βάλουμε και εδώ. Αύριο στις 4 ώρα Ελλάδος θα έχουμε ένα νέο pokemon direct, η διάρκεια του θα είναι περίπου 7 λεπτά. Στην εικόνα πάντως έχουν βάλει 3 pokeballs οπότε ίσως αυτό να δηλώνει τα starters οπότε ίσως νέο gen. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Grim Ripper 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 12 hours ago, Grim Ripper said: Ας το βάλουμε και εδώ. Αύριο στις 4 ώρα Ελλάδος θα έχουμε ένα νέο pokemon direct, η διάρκεια του θα είναι περίπου 7 λεπτά. Στην εικόνα πάντως έχουν βάλει 3 pokeballs οπότε ίσως αυτό να δηλώνει τα starters οπότε ίσως νέο gen. Αυτό έλειψε να μην ανακοινώσουν νέο main game
Edel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Ας το βάλουμε και εδώ. Αύριο στις 4 ώρα Ελλάδος θα έχουμε ένα νέο pokemon direct, η διάρκεια του θα είναι περίπου 7 λεπτά. Στην εικόνα πάντως έχουν βάλει 3 pokeballs οπότε ίσως αυτό να δηλώνει τα starters οπότε ίσως νέο gen. Tou Switch ίσως? Είναι παιχνίδι που το περιμένουμε 15 χρόνια, pokemon game στη τηλεόραση!
Grim Ripper Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Edel είπε Tou Switch ίσως? Είναι παιχνίδι που το περιμένουμε 15 χρόνια, pokemon game στη τηλεόραση! Πού αλλού θεωρείς ότι θα το βγάλουν αν όχι στο switch; 😛
Edel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Ξέρω γω! Μη κάνανε καμιά λαλακία και βγάζανε κι άλλο στο 3ds
Grim Ripper Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Edel είπε Ξέρω γω! Μη κάνανε καμιά λαλακία και βγάζανε κι άλλο στο 3ds Μπα, αποκλείεται πλέον κάποιο core-game να βγει στο 3ds. Το 3ds σιγά σιγά πλησιάζει το τέλος του.
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Ελπιζω το frame rate να μην ειναι τοσο αθλιο οσο δειχνει στο παραπανω αν και δεν ειναι τελικο οπως λενε και μαλλον παει για γιορτες και αυτο αλα smash bros. Κατα τα αλλα κεντρικο Pokemon παιχνιδι ειναι και θα τιμηθει μιας και εχω να παιξω pokemon σε κονσολα(δεν ξερω αν βγηκε καποιο αλλο αντιστοιχο)απο εποχη Gamecube στο Colosseum. 1
Masamune Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 5 hours ago, Fulgore said: Κατα τα αλλα κεντρικο Pokemon παιχνιδι ειναι και θα τιμηθει μιας και εχω να παιξω pokemon σε κονσολα(δεν ξερω αν βγηκε καποιο αλλο αντιστοιχο)απο εποχη Gamecube στο Colosseum. Είχε βγει το XD Gale of Darkness κι αυτό στο Gamecube στο ίδιο στυλ με το Colosseum με τα "δαιμονισμένα" Shadow pokemon, και μετά στο Wii το Battle Revolution το οποίο όμως ήταν σαν τα Pokemon Stadium. Μετέφερες τα pokemon από το DS αν ήθελες, κι έκανες μόνο μάχες. Από το 3DS με τις X/Y και μετά που τα μοντέλα ήταν 3D δεν είχε κάποιο νόημα για αυτούς να βγάλουν πάλι παιχνίδι σε οικιακή κονσόλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα