Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 843
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θες να μιλήσουμε για το dlc που λέγεται ultra sun / ultra moon; :P

Αχαχα εγω την αφησα στη μεση αλλα καποτε πρεπει να την τελειωσω .. Το μονο που μου αρεσε απο ολα αυτα ειναι που εβαλαν ολα τα legendaries μεσα ..

Δημοσ.

Και εμένα μόνο αυτό μου άρεσε, δεν πήρα καμία πάντως.

Κακά τα ψέματα ακόμα δεν έχω τελειώσει με την moon (εννοώ ούτε καν στο elite 4 ή ότι έχει δεν έχω πάει).

Δημοσ.

Και εμένα μόνο αυτό μου άρεσε, δεν πήρα καμία πάντως.

Κακά τα ψέματα ακόμα δεν έχω τελειώσει με την moon (εννοώ ούτε καν στο elite 4 ή ότι έχει δεν έχω πάει).

Εγώ πήρα και τις δύο εκδόσεις σε steelbook edition για συλλεκτικούς λόγους μιας και θα είναι τα τελευταία για το 3DS .. Την Pokemon Sun εννοείται την έχω λιώσει ..

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Link.png Site: [Φήμη]Πρώτες πληροφορίες για το Pokemon στο Switch!

Εγώ πάντως περιμένω πως και πως μια επίσημη ανακοίνωση! Ειδικά αν το πάρουν σε άλλη κλίμακα μάχης θα είναι το κάτι άλλο για εμένα!

Δημοσ.

https://www.ebay.com/itm/5X-Pokemon-HeartGold-SoulSilver-Game-Card-For-3DS-NDSI-NDS-NDSL-Lite2-US-Version/142616312581?hash=item2134983b05:m:mSlob9MRGuXjQp0WrfXjIMw

Λετε να ισχυει; θελω να παρω και τις 5 αλλα 15 δολλαρια η μια(ειδικα η HG,SS) μου φαινεται λιγο μουφα.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, DTsuras είπε

https://www.ebay.com/itm/5X-Pokemon-HeartGold-SoulSilver-Game-Card-For-3DS-NDSI-NDS-NDSL-Lite2-US-Version/142616312581?hash=item2134983b05:m:mSlob9MRGuXjQp0WrfXjIMw

Λετε να ισχυει; θελω να παρω και τις 5 αλλα 15 δολλαρια η μια(ειδικα η HG,SS) μου φαινεται λιγο μουφα.

οσο οκ θα μπορουσε να φαινεται μια αγγελια στο ιμπεη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα θα αγορασω το συγκεκριμενο 3ds στα 200€, δεν εχει νοημα να περιμενω αλλο, εξαλου ειναι 20€ κατω απο τα αλλα.

B56B0A64-9EDB-4C29-B365-4D23D106EE15.jpeg.db9945cfc3f7aee6469ac913fadbf423.jpeg

Επεξ/σία από DTsuras
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα την platinum η ποια φαινεται πως ειναι hacked επειδη βελπω 999 master ball και αλλα διαφορα.

Να κανω delete το save?απλα με κρατει επιδη εχει τα deoxys και χρυσο ho-oh

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τα Let’s Go Pikachu και Let’s Go Eevee είναι γεγονός

Τα Let’s Go Pikachu και Eevee δημιουργήθηκαν για να αλληλεπιδρούν με την πασίγνωστη εφαρμογή Pokemon Go και οι δημιουργοί εμπνεύστηκαν από την Pokemon Yellow. Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στην Kanto και έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε να “αγκαλιάσει” νέους παίκτες στον κόσμο των Pokemon. Αν και το παιχνίδι φαίνεται πανομοιότυπο με τις Sun και Moon στις DS κονσόλες της Nintendo (απλά με πολύ καλύτερα γραφικά) εδώ θα κυνηγάμε Pokemon όπως στην εφαρμογή Pokemon Go.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...