Timon poumba Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Παιδια αν μπορει καποιος ν κανουμε trade για να εξελιξουμε καποια pokemon ας μου στειλει
lazaroslion Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 τις εχω τερματισει ολες ποια θεωρειτε εσεις καλυτερη απο ολες ?
lazaroslion Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 η καλυτερες απο ds ειναι heartgold soulsilver με διαφορα.
optimus_crime Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αγαπημένο Pokemon Game δύσκολο να επιλέξω μιας και όταν παίζεις κάθε game για πρώτη φορά, σου γεννά ίδια συναισθήματα! (αν και η πρώτη επαφή είναι η καλύτερη.. για εμένα ήταν η Silver στο Gameboy ..) Αλλά μιας και ρώτησες για καλύτερη πιστεύω πως σε θέμα περιεχομένου κτλπ είναι η OR/AS , αν και κατατάσσω ''μισό'' σκαλί πιο κάτω την SS/HG .. Αλλά δεν μπορείς να αγνοήσεις τις παιχνιδάρες του Advance : Fire Red, Leaf Green, Ruby, Sapphire και την επικούρα Emerald η οποία ήταν 2 σε 1 ! Παιχνιδάρες όλα , τι να λέμε τώρα ..
Insomnius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Χμμμ δύσκολη απάντηση... Μπορώ να πω Pokemon Blue γιατί με αυτήν μπήκα στον κόσμο των Pokemon, μετά με ισοβαθμία σχεδόν με την blue για εμένα είναι η Pokemon Ruby. Με καμια παναγία δεν λεω οτι "ααααα η πρωτη γενια ηταν η καλυτερη και ολες οι αλλες ειναι για τα σκουπιδια" Ισα ισα, οτι μεχρι τωρα απο την 1η μεχρι την 5η γενια που επαιζα pokemon μου αρεσαν ολες οι κασετες αλλα ξεχωρισαν στην ζωη μου αυτες οι δυο.
Panikas13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ τώρα θα ξεκινήσω τις νέες x&y και sun and moon,μετά απο απουσία πολλών χρονών.
Insomnius Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ τώρα θα ξεκινήσω τις νέες x&y και sun and moon,μετά απο απουσία πολλών χρονών. εγω προσπαθω να φυλαξω λεφτα για 3ds αλλα παντα κατι μου τυχαινει και τα χαλαω σε κατι αλλο T-T
emmanuil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Έχω παίξει φουλ μέχρι τρίτη γενιά, μετά κάτι λίγα σκόρπια πράγματα. Πρόσφατα αποφάσισα να ξανά ξεκινήσω να παίζω, καλύτερη γενιά για εμένα η δεύτερη μακράν.
Grim Ripper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l7ETpcylnR4
Grim Ripper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Mewtwo Mega Stones code: M2DESCENT http://www.pokemon.com/us/pokemon-news/get-a-pair-of-mega-stones-for-mewtwo/ 2
Timon poumba Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Εχει κανενας clefairy shiny ? Και 100 lvl me ab friend guard αν εχει καπιος ας μου στειλει να μου πει τι χρειαζεται για να ανταλλαξουμε
Darkshadow12 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 https://www.facebook.com/PokemonVersionGreece/ μπείτε να δείτε τι παίζει έχει κάποια ωραία giveaways!!
Grim Ripper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Λογικά κάνεις inject τις wondercard ή έστω κάνεις clone οπότε τουλάχιστον θα ήταν καλό να το αναφέρεις. Ξέρω ότι είναι το ίδιο ακριβώς κτλ (εννοώ legit) αλλά θα ήταν καλό να το αναφέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα