vag.patrick Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 ευχαριστω. Δεν το σκεφτηκα ειναι η αληθεια.. Εν το μεταξυ , ολοι την sun εχουν παρει....
vag.patrick Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 ετσιρε κουφαλες? να ρωτησω κατι ακομα, λενε οτι σε σχεση με τις προηγουμενες σειρες ειναι αρκετα καλυτερο ή να το πω αλλιως , ειναι το πιο ολοκληρομενο ποκεμον παιχνιδι.... Και 2ον , διαφορα μεταξυ σαν και μουν ειναι μονο τα legendary η παιζει και τιποτα αλλο στην μεση?
Grim Ripper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Legendary και κάποια pokemon. π.χ Sun = Vulpix ενώ Moob = Sandshrew
Timon poumba Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια αν χρειαστει καπιος (totodile) (cyndaquil) μου το λετε
DTsuras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Απο που βλετε την anime σειρα του pokemon? Δεν με χαλαει να ειναι στα αγγλικα αλλα αν γινετε να ειναι σε καλη ποιοτητα και οργανομενα ολα τα επεισοδια
alxlightning Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Απο που βλετε την anime σειρα του pokemon? Δεν με χαλαει να ειναι στα αγγλικα αλλα αν γινετε να ειναι σε καλη ποιοτητα και οργανομενα ολα τα επεισοδια απο netflix
jeep13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχουν και στο kodi(προσθετα:exodus,animeway). υπαρχει και ειδικο προσθετο με μονο ποκεμον, τωρα το βρηκα.
Grim Ripper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Στο kissanime τα βλέπω εγώ. Έχει και dub και sub εκδόσεις. Στο dub που βλέπω τα έχει στα 720p.
Κάβουρας Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ τα βλέπω από το γνωστό λινκ στο 4chan στην κατηγορία pokemon. 720p subbed όλα στην σειρά. Έχει και οδηγό για τους νέους viewers.
Grim Ripper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Αυτά τα παίζεται σπασμένα;Τι εννοείς σπασμένα; Edit: Άστο.
coyote2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 εννω με cfw αλλά μαλλον δε θα παίζουν οι δικτυακές δυνατότες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα