Grim Ripper Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάλι έχω την X και πήρα or/as λόγο gen 3 remake. Θέλω να πάρω crystal, emerald, fire red, leaf green. Αυτά τα λίγα. 1
optimus_crime Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Χαλάλι στο κουράγιο σου που τις μαζεύεις ακόμα όλες με όλες. Απο το NDS και μετά, προσωπικά παίρνω μόνο μία απο κάθε γενιά. Και εγώ μια από τα ίδια, μετά το DS λίγοι τίτλοι πιστεύω πως αξίζουν, heart gold/soul silver( η καλύτερη μακράν! ) και omega/alpha .. Χ&Υ δεν τις γνωρίζω για να μπορώ να τις κρίνω.. Εννοείται πως έχω όλες τις παλιές , red-blue-silver-gold-crystal και μου λείπει η yellow Εγώ πάλι έχω την X και πήρα or/as λόγο gen 3 remake. Θέλω να πάρω crystal, emerald, fire red, leaf green. Αυτά τα λίγα. Για αυτές ψάχτου στο ebay.. Υπάρχουν συχνά γύρω στα 30 ευρώ και οι 5! Ruby-Saphire-Emerald-F.Red-L.Green
Grim Ripper Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Και εγώ μια από τα ίδια, μετά το DS λίγοι τίτλοι πιστεύω πως αξίζουν, heart gold/soul silver( η καλύτερη μακράν! ) και omega/alpha .. Χ&Υ δεν τις γνωρίζω για να μπορώ να τις κρίνω.. Εννοείται πως έχω όλες τις παλιές , red-blue-silver-gold-crystal και μου λείπει η yellow Για αυτές ψάχτου στο ebay.. Υπάρχουν συχνά γύρω στα 30 ευρώ και οι 5! Ruby-Saphire-Emerald-F.Red-L.Green Έχω yellow και θέλω crystal. Μην αγχώνεσαι, ξέρω που να τις βρω. Άσε που θέλω να πάρω gen 1 - 2 σε ιαπωνικές μαζί με τα κουτιά τους (κι ας μην διαβάζω ιαπωνικά). Κάπου $130 νομίζω τα είχα βρει. Έχω καιρό να ψάξω. Βάλε και άλλα $300 (περίπου) για το celebi gba. Άσε πολλά λεφτά, άμα είχα καμιά δουλίτσα καλά θα ήταν. Για αρχή ας τελειώσω την σχολή και ας πάω για πρακτική.
optimus_crime Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Έχω yellow και θέλω crystal. Μην αγχώνεσαι, ξέρω που να τις βρω. Άσε που θέλω να πάρω gen 1 - 2 σε ιαπωνικές μαζί με τα κουτιά τους (κι ας μην διαβάζω ιαπωνικά). Κάπου $130 νομίζω τα είχα βρει. Έχω καιρό να ψάξω. Βάλε και άλλα $300 (περίπου) για το celebi gba. Άσε πολλά λεφτά, άμα είχα καμιά δουλίτσα καλά θα ήταν. Για αρχή ας τελειώσω την σχολή και ας πάω για πρακτική. Αν και τα japan versions είναι και πιο φτηνά δεν μου λένε κάτι εμένα.. Προτιμώ να δώσω τα διπλάσια χρήματα και να πάρω τις ''δικές μας''
DTsuras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Εχει κανεις καποιο link με τι σειρα pokemon? αν γινεται και μεγαγλωτισμενο
optimus_crime Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Εχει κανεις καποιο link με τι σειρα pokemon? αν γινεται και μεγαγλωτισμενο Για την 1η φίλε?
Grim Ripper Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν σε κάποια warez forums για κατέβασμα. Σεζόν 1-10, μετά τα πήρε η nova και υποτίθεται είναι παράνομο, μάλλον απλά τα κυνηγάει η nova γι'αυτό.
optimus_crime Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Site: Pokémonthe Movie 2000 is available for rent or purchase in the iTunes Store, Google Play, and Amazon Video.
alxlightning Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 εγω τα βλεπα ονλαην παντως απ το καρτουναδικο
Grim Ripper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) The first image of the cover of CoroCoro has been released through a trailer. This cover includes the first silhouette of a brand new Pokémon. This Pokémon is called Magiana (マギアナ). We'll bring images of it as soon as humanly possible so keep checking back. We'll bring more as it comesEdit @ 13:20: First image of Magiana. Its classification is Man-Made Pokémon. No type has been revealed. Posses a metalic body, text confirms it was 'made by human hands'. It was made over 500 years ago. Volcanion is chasing Magiana, only it knows Magiana's secret. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2016 από Grim Ripper
optimus_crime Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 εγω τα βλεπα ονλαην παντως απ το καρτουναδικο Και ποιός δεν τις έχει δει..
optimus_crime Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 [video=youtube] Σίγουρα θα τα τιμήσω, γιατί μου λείπουν πολύ! Και δεν ρισκάρω να τα παίξω σε gameboy λόγω της μπαταρίας για τα saves.. Υ.Γ Μην μου πείτε για emulator -.- Γιατί απλώς δεν συγκρίνονται! Μιας και θα έχει και δυνατότητα σύνδεσεις με άλλους παίχτες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα