Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνιδι ολοι λενε οτι ειναι πολυ ευκολο! Μονο και μονο που ξεκινας με 30.000 χρηματα και αγοραζεις pokeballs και potions από την αρχή τότε καταλαμβαίνεις .. Και το exp.share που το παιρνεις στην αρχη..

• Απαντ. 843
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνιδι ολοι λενε οτι ειναι πολυ ευκολο! Μονο και μονο που ξεκινας με 30.000 χρηματα και αγοραζεις pokeballs και potions από την αρχή τότε καταλαμβαίνεις .. Και το exp.share που το παιρνεις στην αρχη..

Και στην ORAS έπαιρνες το exp. share στην αρχή αλλά δεν έβρισκες ανά πέντε μέτρα potions, super potion κτλ. Ούτε σου έδιναν συνέχεια pokeballs.

Απ' ότι έχω καταλάβει πλέον στοχεύουν στις κατά πολύ νεώτερες γενιές. τόσο στο παιχνίδι όσο και στο anime. Και εδώ που τα λέμε λογικό είναι μιας και προσωπικά ήμουν νιάνιαρο όταν απέκτησα τη πρώτη κασέτα pokemon (Red). Ούτε save που λέει ο λόγος δεν ήξερα να κάνω :P

Ελπίζω στο μέλλον να προσθέσουν τη δυνατότητα βαθμίδων δυσκολίας, δεν νομίζω να τους είναι τόσο δύσκολο ώστε να το υλοποιήσουν.

Δημοσ.

Exp. share off και να μην σε ρωτάει να κάνεις switch pokemon όταν ο αντίπαλος θα φέρει άλλο pokemon.

Έτσι μου έχει πει ένας φίλος για να το κάνεις λίγο πιο δύσκολο.

Δεν μου αρέσει που ο χάρτης σου λέει πού να πας, :(

Δημοσ.

Exp. share off και να μην σε ρωτάει να κάνεις switch pokemon όταν ο αντίπαλος θα φέρει άλλο pokemon.

Έτσι μου έχει πει ένας φίλος για να το κάνεις λίγο πιο δύσκολο.

Δεν μου αρέσει που ο χάρτης σου λέει πού να πας, :(

Ναι και αυτο ισχύει, και να πεις πως παεις λαθος , σου λεει πως ειναι blocked o δρόμος άρα δεν έχει να χαθείς .. :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι άσχετο με τις Sun&Moon. Από τις 1/12 - 24/12 μοιράζεται το Meloetta μέσω του Nintendo Network για τις ORAS & X/Y. :P

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα και τα 2, ευχαριστώ για την πληροφορία για τον Arceus :D

Μόλις παράγγειλα κι εγώ την Pokemon Sun, αύριο μεθαύριο θα την έχω. Ελπίζω να βρω λίγο χρόνο να αρχίσω! 

Έλεγα να αγόραζα και το καινούριο 3ds (έχω το 3ds xl) αλλά η συλλεκτική έκδοση εξαντλήθηκε.. Αξίζει λέτε η αγορά αυτήν την περίοδο ? 

• Like 2
Δημοσ.

Πήρα και τα 2, ευχαριστώ για την πληροφορία για τον Arceus :D

Μόλις παράγγειλα κι εγώ την Pokemon Sun, αύριο μεθαύριο θα την έχω. Ελπίζω να βρω λίγο χρόνο να αρχίσω! 

Έλεγα να αγόραζα και το καινούριο 3ds (έχω το 3ds xl) αλλά η συλλεκτική έκδοση εξαντλήθηκε.. Αξίζει λέτε η αγορά αυτήν την περίοδο ? 

Για εσένα ή και για εμένα που έχουμε το 3DS XL άποψη μου πως δεν αξίζει, τώρα αν κάποιος δεν έχει καθόλου 3DS ναι αξίζει ..

• Like 2
Δημοσ.

Για εσένα ή και για εμένα που έχουμε το 3DS XL άποψη μου πως δεν αξίζει, τώρα αν κάποιος δεν έχει καθόλου 3DS ναι αξίζει ..

Ναι... Εκεί καταλήγω τελικά κι εγώ. Ίσως να φυλάξω τα χρήματα για κανένα παιχνιδάκι ή ό,τι άλλο. Και θα δούμε από τον νέο χρόνο τι θα γίνει με το Switch :P

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε κανις το qr code ? Γτ δεν μπορω να το σκαναρω....

Που να μην το έγραφα κιόλας ακριβώς από πάνω. -_-

Βγήκε το QR code του Magearna για την Αμερική.

Αύριο θα βγει και για την Ευρώπη απ' ότι φαίνεται.

Εκτός αν αναφέρεσαι γενικά στο QR code και όχι στο Magearna οπότε εκεί πάω πάσο.

iNACVCE.jpg

0HBWhbB.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...