Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 843
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και που λέτε ξυπνάω σήμερα από τα χαράματα μιας και το πρόγραμμα ύπνου μου είναι ότι να ναι. Στρίβω το τσιγαράκι μου, φτιάχνω και ένα ωραίο ζεστό γαλλικό και αρχίζω το κυνήγι για Umbreon & Espeon. Τα καταφέρνω πολύ γρήγορα να τα πιάσω μιας και ήμουν τυχερός τόσο στο να τα πετύχω όσο και στη μετάβαση από νύχτα σε πρωί.

Αφού μου ήρθαν τόσο βολικά τα πράγματα λέω ας δοκιμάσω την τύχη μου στο να πετύχω ένα shiny Pichu ή Pikachu ώστε να έχω στο party μου ένα ηλιοκαμένο Raichu. Αρχίζω που λέτε τη νέα μέθοδο για κυνήγι shiny όπου βρίσκεις το πόκεμον της επιλογής σου και το αναγκάζεις να φωνάζει συνέχεια βοήθεια μέχρι να το πετύχεις σε shiny μορφή. Όλα καλά και μετά από 40 και κάτι προσπάθειες το πετυχαίνω το άτιμο το Pichu σε shiny μορφή.

CeMCqKA.jpg

Και ενώ είμαι μες στην τρελή χαρά συνειδητοποιώ ότι έκανα ΤΗ γκάφα. Επειδή ήμουν τόσο τεμπέλης και δεν ήθελα να αλλάξω πόκεμον αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το ingrain στο Fomantis!!!

Όσοι δεν το ξέρουν, αφού το χρησιμοποιήσεις δεν μπορείς να αλλάξεις πόκεμον εάν δεν τα φτύσει. Μένω χωρίς Εther και Leppa Berry.  Και έτσι έγινε η μεγάλη ζημιά με αποτέλεσμα να μείνω με τη χαρά για λίγα λεπτά.

Μια καθημερινή διδακτική ιστορία από τις περιπέτειες μου στο Melemele Island ;)

Δημοσ.

Ερώτηση , umbreon / espeon που λέτε πέρνετε από την Eevee? Γιατί όταν ζητά βοήθεια η eevee έρχεται espeon

ειναι εξελιξεις απο eevee και αναλογα αν ειναι μερα η νυχτα ερχεται umbreon η espeon

εχω προβλημα ομως το party μου ειναι ευκολα ο,τι πιο gay μπορει να υπαρξει

και να σκεφτεις δε μου επετρεψα να βαλω sylveon ακομα

Δημοσ.

ειναι εξελιξεις απο eevee και αναλογα αν ειναι μερα η νυχτα ερχεται umbreon η espeon

εχω προβλημα ομως το party μου ειναι ευκολα ο,τι πιο gay μπορει να υπαρξει

και να σκεφτεις δε μου επετρεψα να βαλω sylveon ακομα

Ναι αυτο το ξερω, απλως οταν ζητα βοηθεια το eevee καπου πετυχα οτι ερχεται espeon .. Για αυτο ρωταω .. Εγω ακομη ψαχνω bagon αλλα μαλλον ειναι 1% να βρεις .. :/

Δημοσ.

Εγώ είχα βρει bagon. :P

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το πιάσω και μετά έμαθα για το 1%. :(  (θα βάλω κάνα bagon από το pkhex και μετά θα το κάνω breed :P)

Σε εμένα είχε τύχει να έρθει espeon την πρώτη φορά που πέτυχα eevee και φώναξε για βοήθεια.

Δημοσ.

Εγώ είχα βρει bagon. :P

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το πιάσω και μετά έμαθα για το 1%. :(  (θα βάλω κάνα bagon από το pkhex και μετά θα το κάνω breed :P)

Σε εμένα είχε τύχει να έρθει espeon την πρώτη φορά που πέτυχα eevee και φώναξε για βοήθεια.

Ναι αυτό λέω, και μου είπαν πως ο bagon μπορεί να καλέσει salamence? :P ΛοΛ

Μόλις βρήκα tauros .. :D

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι έγινε στο τέλος.

Γτ δεν το επιασες;

Διότι οι επιθέσεις μου έφτασαν στο 0 και δεν μπορούσα να αλλάξω πόκεμον λόγω του ingrain με αποτέλεσμα να λήξει η μάχη με ηττημένες και τις 2 πλευρές  -.-

Τελικά όμως τα κατάφερα να το ξαναπετύχω μιας και το πήρα πατριωτικά ;)

dT3Fq83.jpg

Επίσης το Espeon κάπου πήρε το μάτι μου για 5%. Όσο έψαχνα το χρυσό Pichu εκτός από το Pikachu μου εμφανίστηκε και το Happiny. Εάν θυμάμαι καλά η oval stone για να το εξελίξετε σε Chansey βρίσκεται απέναντι από το Paniola Ranch, στον μικρό κλειστό χώρο. Ο Stoutland είναι ότι πρέπει για αυτή την περίπτωση.

Δημοσ.

Όταν οι επιθέσεις φτάσουν στο 0 τότε αρχίζει το Struggle, βαράει αλλά χάνει και HP.

Άλλο pokemon μετά δεν είχες; (αρκεί το shiny pichu να έφερνε παρέα)

Δημοσ.

Σε κάθε γύρω το ingrain προσθέτει HP οπότε έζησα ένα μικρό μαρτύριο, το Struggle δεν μου έκανε σοβαρή ζημιά!!

Ανά γύρω έφερνε παρέα και σχεδόν ποτέ δεν έμενε μόνο του. Δεν είχα αγοράσει και timer ball και έφαγε ένα SR, ευτυχώς ήμουν ψύχραιμος και το πήρα χαλαρά.

Αν αυτό γινόταν χωρίς να έχει προηγηθεί το * Magby τότε ίσως και να έψαχνα για νέο 3ds :P

Δημοσ.

Ακριβώς, πάντως φάση έχει το κυνήγι shiny αρκεί βέβαια να κάνεις και κάτι άλλο παράλληλα.

Btw ενώ έχω εξερευνήσει σχεδόν και τα 3 νησιά, έχω κάνει αρκετό lvl up, breeding, shiny hunting και έφτασα πολύ γρήγορα στο 4ο. Τα trials μου φαίνονται πάρα πολύ εύκολα, ειδικά με τα Z-moves. Είναι αρκετά εύκολο μέχρι στιγμής ρε γαμώτο, μακάρι στην πορεία να δυσκολέψουν λίγο τα πράγματα.

Τελικά γίνεται rematch με trainers που ήδη έχεις νικήσει πριν το τέλος του παιχνιδιού; Από ένα γρήγορα googlαρισμα δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ.

Μην το λες σε εμένα ότι το shiny hunting θέλει να κάνεις και κάτι άλλο.

Στην AS έχω shiny Azelf / Uxie / Mesprit και Cresselia (εκτός από το dexnav/fishing chain). :P

Στο SR για shiny είναι πιο εύκολο να κάνεις κάτι άλλο παράλληλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...