Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ μια από τα ίδια, στο δεύτερο νησί, farming, breeding (για ανταλλαγή με pkmn από moon) και σκέφτομαι σοβαρά τι να κάνω με το Torracat μιας και το δεύτερο νησί έχει πάρα πολύ καλά πόκεμον της φωτιάς.

Εντωμεταξύ μετά από τόσα χρόνια ασχολίας και πάρα πολλές ώρες πρώτη φορά βρήκα και έπιασα wild shiny pkmn (Magby με magmarizer παρακαλώ). Μόνο μέσω breeding τα είχα καταφέρει.

Δημοσ.

Ξεκίνησα και εγω την Sun.Παω αργά καθώς ψάχνω τα πάντα!Ειμαι στο πρώτο νησί λίγο πριν το πρώτο trial...

Το καλό ειναι ότι έχω πιάσει σχεδόν όλα τα pokemon της περιοχής Εκτός απο τον pikatsu (γαμωτο) και με 3 wonder trades μου έτυχαν όλα τα starters ποκεμον.

Μια παρατήρηση μόνο:Μου φαίνεται ή έχουν δυσκολέψει το πιάσιμο των Pokémon??Για παράδειγμα έπρεπε να χρησιμοποιήσω ultraball για ποκεμον level 7-8!

Μέχρι στιγμής έχω 16 ωρες παιχνιδιού και ασχολούμαι κ με το Festival plaza το οποίο το έχω επίπεδο 11 αυτη την στιγμή

Δημοσ.

Ξεκίνησα και εγω την Sun.Παω αργά καθώς ψάχνω τα πάντα!Ειμαι στο πρώτο νησί λίγο πριν το πρώτο trial...

Το καλό ειναι ότι έχω πιάσει σχεδόν όλα τα pokemon της περιοχής Εκτός απο τον pikatsu (γαμωτο) και με 3 wonder trades μου έτυχαν όλα τα starters ποκεμον.

Μια παρατήρηση μόνο:Μου φαίνεται ή έχουν δυσκολέψει το πιάσιμο των Pokémon??Για παράδειγμα έπρεπε να χρησιμοποιήσω ultraball για ποκεμον level 7-8!

Μέχρι στιγμής έχω 16 ωρες παιχνιδιού και ασχολούμαι κ με το Festival plaza το οποίο το έχω επίπεδο 11 αυτη την στιγμή

Το smeargle έχει πολύ μικρό catch rate.

Δημοσ.

Παιδιά έχει ειπωθεί καμιά σοβαρή διαφορά στις Sun/Moon αναφορικά με τίποτα άλλα θρυλικά ; Πχ στις ORAS η μία είχε Lugia και η άλλη Ho oh. Πιθανότατα να υπάρχει κι εδώ, αλλά δε μπορώ να βρω κάτι. 

Δημοσ.

Ωραία λίστα, κάτι τέτοιο έψαχνα!! Δεν βλέπω όμως άλλα legendary στην λίστα. Να υποθέσω ότι δεν υπάρχουν ;

Δημοσ.

Μόνο μερικά ήταν κοινά. Άλλα ήταν exclusive ( Dialga - Lugia και άλλα που ξεχνάω)! Γι αυτό και ρώτησα μήπως κανείς ξέρει ποια έκδοση έχει τι όσον αφορά legendary :P

Δημοσ.

Τα exclusive είναι ότι πόκεμον είδες στη σχετική λίστα, τα υπόλοιπα είναι κοινά. Δεν ξέρω λεπτομέρειες μιας και δεν έχω κάτσει να διαβάσω σχεδόν τίποτα για τις νέες κασέτες μιας και θέλω να το βιώσω από πρώτο χέρι.

Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως όταν τα wild πόκεμον καλούν σε βοήθεια πολλές φορές έρχονται πόκεμον που πολύ δύσκολα τα πετυχαίνεις μόνα τους, πχ  έχω πετύχει Gyarados lvl 11 και Kangaskhan.

Το Gyarados δεν νομίζω να το βρεις μόνο του σε τόσο χαμηλό επίπεδο, για το Kangaskhan δεν γνωρίζω αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση όταν το κάλεσε το Cubone (λόγω του glitch σε red, blue, yellow :P)

Δημοσ.

Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως όταν τα wild πόκεμον καλούν σε βοήθεια πολλές φορές έρχονται πόκεμον που πολύ δύσκολα τα πετυχαίνεις μόνα τους, πχ  έχω πετύχει Gyarados lvl 11 και Kangaskhan.

Το Gyarados δεν νομίζω να το βρεις μόνο του σε τόσο χαμηλό επίπεδο, για το Kangaskhan δεν γνωρίζω αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση όταν το κάλεσε το Cubone (λόγω του glitch σε red, blue, yellow :P)

Εμένα ένα eevee μου έφερε Espeon με την πρώτη, δυστυχώς αρσενικό αλλά δεν πειράζει.

Άντε να βρω Umbreon τώρα. :P

Ξέρω πάντως ότι τα bagon μπορούν να φέρουν salamence, έτσι μου έχει πει ένας φίλος μου.

Δημοσ.

Επίσης να ξέρετε ότι με το adrenaline orb ανεβαίνουν οι πιθανότητες για κάλεσμα βοήθειας.

Έχει σημασία το φύλο στο Eevee, Espeon κτλ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...