Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιμενω να σχολασω να παω να παρω moon για μενα και sun για το αγορι μου χιχιχιχι
ευτυχως τα βρηκαμε σε αυτα χωρις πολλα πολλα

βεβαια το οτι ηθελε απο μονος του τη sun με κανει να σκεφτομαι αν ειμαι σιγουρος οτι θελω να ειμαι με αυτον τον ανθρωπο
θα δουμε

• Like 2
  • Απαντ. 843
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, εμείς εδώ τα είχαμε στο public αυτά.

Δυστυχώς μόνο στις απλές εκδόσεις και όχι στα steelbook.

Εγώ πάντως το πήρα από το console club, steelbook edition (fan edition γράφει :P )

Δημοσ.

Το παρέλαβα και εγώ το παιχνίδι (Sun) σήμερα το μεσημέρι. Πάρα πολύ γρήγορα μιας και είμαι επαρχία (από Console Club το πήρα και εγώ). Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες και ο ενθουσιασμός στο κόκκινο.

Ένα μικρό tip από μένα μιας και κοιτάω λίγο μακροπρόθεσμα :P

Όταν θελήσετε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα μπείτε στο Wonder Trade και μοιράστε κανά κοινό πόκεμον. Αργά ή γρήγορα θα πετύχετε σίγουρα κάποιο αρχικό από Japan μεριά. Μέσα σε 10 λεπτά είχα και τα τρία αρχικά. Προσωπικά δεν θα τα χρησιμοποιήσω μιας και το παιχνίδι είναι αρκετά εύκολο, αλλά στο μέλλον θα σας χρειαστούν είτε για το Pokedex είτε για πιθανές ανταλλαγές.

Καλή μας απόλαυση!!!

και όποιος θέλει ας με κάνει add, το FC μου είναι 0662 - 7579 - 7933

Δημοσ.

30 λεπτά σχεδόν παιχνιδιού και μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι ότι πιο ολοκληρωμένο έχουμε δει σε Pokemon Video Game .. Απίστευτο 3D για τέτοιου είδους παιχνιδιού.

Δημοσ.
Ξανάρχισα σήμερα μετά από 7 μέρες περίπου. Μόλις είχα αρχίσει το post-game και δεν θυμάμαι που πήγαινα. οποιος ξέρει ας με πει.

επίσης F.C 3282-6825-0713  για κάνα gengar machamp golem 

Δημοσ.

Ναι αλλά πρώτα μετράει το μάτι .. Εγώ πήρα κάμποσα pokemon τώρα στην Moon και τα περισσότερα δεν τα κάνω level up επειδή δεν μου αρέσουν :P Έχω slowpoke και magnemite,abra για βασικά πέρα του starter pokemon για να σου δώσω να καταλάβεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...