optimus_crime Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Για να μην κλαίτε σιγουρευτείτε όταν θα νικήσετε την elite4 στην SuMo να έχετε μαζί σας πολλές pokeball. Επίσης το game δεν κάνει save για τα event που κρατάνε κάνα μισάωρο εφόσον νικήσεις Δύσκολο έχει exp σαν την B/W 32+ ώρες έκανα το πρώτο playthrough. Βεβαια άργησα πολύ γιατί τα πιάνω όλα. Δεν έπρεπε να το πεις, δεν θέλαμε να το μάθουμε αυτό φίλε μου! :/ Δεν είναι καθόλου δύσκολο μιας και στα subs μου έχω σε 2 ώρες 13 video walkthrough από τον ίδιο youtuber !! Υ.Γ Έχει κανείς shiny snorunt?
Κάβουρας Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Speedruner γνωστός τώρα που βλέπω στις 6 ώρες είναι εκεί που εγώ ήμουνα στις 20+ κατάντια γέρασα. Με eviolite scyther κάνω Καριέρα 1
optimus_crime Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Speedruner γνωστός τώρα που βλέπω στις 6 ώρες είναι εκεί που εγώ ήμουνα στις 20+ κατάντια γέρασα. Με eviolite scyther κάνω Καριέρα Εγω σου ειπα 13ο βιντεο και 40 λεπτα το ενα ! Δεν αξιζει ρε φιλε! Εγώ Καριέρα κάνω με Kangaskhan και Hexorus(max EVs) .. αλλά θελω ένα shiny glalie !
Grim Ripper Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Σχετικά με αυτό που είπε ο συμφορουμίτης για μετά το elite 4. Just saying αλλά μην το κάνετε όσοι είστε competitive players. Καλύτερα να νικήσετε το legendary/ότι_είναι και να το παλέψετε αργότερα ώστε να κάνετε Soft Reset για nature/IVs. Έχει κανείς ιδέα πού θα βρω την 2η ταινία (αυτή με το lugia) στα ελληνικά; Την είχα βρει κάποτε αλλά ήταν σε parts και δεν γουστάρω. :/
optimus_crime Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Σχετικά με αυτό που είπε ο συμφορουμίτης για μετά το elite 4. Just saying αλλά μην το κάνετε όσοι είστε competitive players. Καλύτερα να νικήσετε το legendary/ότι_είναι και να το παλέψετε αργότερα ώστε να κάνετε Soft Reset για nature/IVs. Έχει κανείς ιδέα πού θα βρω την 2η ταινία (αυτή με το lugia) στα ελληνικά; Την είχα βρει κάποτε αλλά ήταν σε parts και δεν γουστάρω. :/ Εδώ είσαι Εγώ ακόμη την έχω σε κασέτα για video player! https://www.youtube.com/watch?v=7G9c_8uQv4o 2
Κάβουρας Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά competitive είναι τα legendary αν πιάσεις nature που μπορείς με synchronize easy. Έτσι κι αλλιώς έχουν βάλει να ανεβάζεις τα iv οποτε είμαστε κομπλέ.
Grim Ripper Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ναι ρε παιδί μου δεν λέω αλλά δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα σου κάτσει το σωστό nature, θα σου είναι και πιο εύκολο για nature και να έχει καλύτερα IVs ώστε να μην ξοδέψεις περισσότερο χρόνο απ' όσο χρειάζεται για να τα ανεβάσεις.
Κάβουρας Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 πάντως αυτό με τα Iv που έκαναν δίνει πολύ καλά hidden power
Dreyar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει με τη συμπλήρωση του national pokedex (oras) και έχει βέβαια ελεύθερο χρόνο ας μου στείλει ένα πμ ώστε να μην το σπαμάρουμε το νήμα. Κυκλοφόρησε τελικά νωρίτερα η Sun/Moon (εννοώ σε συγκεκριμένες χώρες) ή όσα βίντεο έχουν κατακλύσει το youtube είναι απο .cia;
JohnVani18 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αμερική κυκλοφόρησε επίσημα, σήμερα. 23 σε εμάς. 1
optimus_crime Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εγώ που πως τα κατάφερα Τετάρτη(23/11) έρχεται Pokemon Sun και Sony VR στο σπίτι;
Grim Ripper Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Στη Γαλλία κυκλοφόρησαν οι Sun/Moon πάντως σήμερα.
ethuria Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα Στο σκρουτζ δείχνει το ποκεμον sun & moon διαθέσιμο στον Κωτσόβολο, αλλά αν μπείς στο site λέει για προπαραγγελία.. Ξέρει κανείς κάτι? παίζει να το έχουν φέρει νωρίτερα στα καταστήματα?
Grim Ripper Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Όχι δεν το έχουν φέρει ακόμα. Στην Ευρώπη έχω ακούσει μόνο για την Γαλλία να τις έχει διαθέσει νωρίτερα.
optimus_crime Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Να πω πως μερικοι απο public στην Ελλαδα εχω διαβασει πως το εχουν παρει απο τα χθες .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα