optimus_crime Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πέρα από χωρίς υπερβολές 10 νέα pokemon forms , δεν γνωρίζω τίποτα άλλο για το παιχνίδι και ούτε θέλω! Θα τα μάθω όλα όταν πάρω το παιχνίδι στα χέρια μου, ότι κάναμε δλδ όταν είμασταν πιτσιρίκια, αλλιώς pokemon δεν λέει ..
Grim Ripper Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πέρα από χωρίς υπερβολές 10 νέα pokemon forms , δεν γνωρίζω τίποτα άλλο για το παιχνίδι και ούτε θέλω! Θα τα μάθω όλα όταν πάρω το παιχνίδι στα χέρια μου, ότι κάναμε δλδ όταν είμασταν πιτσιρίκια, αλλιώς pokemon δεν λέει .. Εγώ πάλι δεν ξέρω καθόλου από pokemon και χαρακτήρες και έτσι ήθελα. Ξέρω όμως κάποια features που έχουν αλλάξει/βάλει. Α και nerfαραν κάποια pokemon.
optimus_crime Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάλι δεν ξέρω καθόλου από pokemon και χαρακτήρες και έτσι ήθελα. Ξέρω όμως κάποια features που έχουν αλλάξει/βάλει. Α και nerfαραν κάποια pokemon. Εννοείτε πως μου ξέφυγαν και τα είδα, ναι μερικά features έτυχε να δω αλλά μιλάω για λεπτομέρειες,ανακοινώσεις και trailers, τίποτα! 1
JohnVani18 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Θα σου την πέσουμε όλοι μαζί να σου κλέψουμε τα Legendary..
Grim Ripper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Το genesect μπορείτε όλοι σας να το πάρετε αρκεί να έχετε pc με wifi (π.χ laptop) Κατεβάστε αυτά τα 2 αρχεία. http://mrnbayoh.tumblr.com/downloads Βάλτε τα καλύτερα στο C:\ μαζί με το cmd/ (το κάνουμε για ευκολία) Έπειτα ξεκινάμε το cmd με διακιώματα διαχειριστή και γράφουμε: nbahomepass.exe base256.txt false 300 30 Βασικά αυτό γράφω εγώ. Είχα κάνει κάποτε ένα guide στο LegendaryPokemon.net αλλά δυστυχώ σβήστηκε μαζί με το forum. :/ Οι εικόνες του οδηγού είναι αυτές. http://imgur.com/a/PUaZP Για το genesect επιλέξτε το FNAC Belgium, πατήστε 1, όχι ολόκληρο το όνομα. Στο 3ds θα σας βγάλει την επιλογή του Nintendo Zone, ανοίξτε το και θα δείτε κάτι για το genesect, αφού το πατήσετε θα σας βγάλει τον κωδικό. Στην touchscreen μπορείτε να βάλετε το e-mail σας ώστε να σας σταλθεί εκεί ο κωδικός (δεν το έχω δοκιμάσει) Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργήσει αμέσως και να χρειαστούν κάποια έξτρα βήματα. (τα τρέχουμε ΜΙΑ μόνο φορά, πριν από την προηγούμενη εντολή) Ανοίγουμε το cmd με δικαιώματα διαχειριστή και τρέχουμε τις εξής εντολές. netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=όνομα_του_hotspot key=βάλτε_ότι_θέλετε keyUsage=temporary netsh wlan start hostednetwork Για να το σταματήσετε γράψτε netsh wlan stop hostednetwork Έπειτα πηγαίντε στις συνδέσεις δικτύου (εκεί όπου βλέπετε αν έχουν συνδεθεί τα wifi/ethernet/bluetooth) και ανοίξτε τις ιδιότητες της σύνδεσης που έχει ίντερνετ ώστε να την μοιράσετε (share) στο hotspot που δημιουργήσατε. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2016 από Grim Ripper 1
optimus_crime Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Σας το είχα πει πως θα έκανα μια αρχή με βίντεος .. Ελπίζω να σας αρέσει Δεν είναι κάτι το wow ούτε κάτι που θα κατακλήσει το youtube αλλά ομολογώ πως μου άρεσε λίγο η όλη φάση! Θα το συνεχίσω σίγουρα και λέω να ξεκινήσω και βίντεο με wonder trades και battles στο frontier ..
Grim Ripper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασε κανείς να πάρει το genesect με τον τρόπο που είπα;
Dreyar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Το δοκίμασα εγώ αλλά μόλις έβαζα την εντολή nbahomepass.exe base256.txt false 300 30 μου έβγαζε κάτι με κόκκινα γράμματα που δεν θυμάμαι και δεν γινόταν τίποτα. Οπότε το παράτησα Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αλλά δεν έχω πειράξει το 3ds
Grim Ripper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Στο 3ds δεν κάνεις κάτι. Βάλε screenshot αν μπορείς, νομίζω πάντως πρέπει να έχεις το visual c++ redistributable packages. https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784
Dreyar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Eίχα κάνει βλακεία, ξέχασα να εκτελέσω το cmd με δικαιώματα διαχειριστή Τώρα είμαι στο σημείο της αναμονής. 2
JohnVani18 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 LOL κάνε πλάκα.... Κι εγώ χύμα το έτρεχα... Αύριο που γυρνάω Θεσ/νικη θα το ξαναδοκιμάσω. 1
Grim Ripper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ξέχασα να σας πω ότι κάτι ακούγεται για κυκλοφορία των sun/moon στις 19, δεν ξέρουμε αν θα είναι γενικά στην Ευρώπη ή στην Γαλλία μόνο. Ένας φίλος μου το είπε εχθές. By the way it seems that Nintendo might have see sense and are bumping up Europe release date as some French folks got e-mail from Amazon France saying that the Sun and Moon are releasing on the 19th. Though just need to wait and see if this is widespread throughout off Europe or is just France only.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα