alxlightning Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχαχα οκ Είναι πολύ πιο εύκολο σε σχέση με άλλα card games. γιουγκιω ξερω και χαρθστον-αν πιανεται χιχιχι
Grim Ripper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Για το hearthstone δεν ξέρω αλλά για το yugioh σίγουρα. Είπα να ρωτήσω μιας και τα τελευταία κάπου 2.5-3 χρόνια έχουμε ξεκινήσει πάλι να παίζουμε (που κ που θα παίξω σε κάποιο τουρνουά) Pokemon tcg. Λίγα άτομα για την ώρα είμαστε. 1
alxlightning Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Για το hearthstone δεν ξέρω αλλά για το yugioh σίγουρα. Είπα να ρωτήσω μιας και τα τελευταία κάπου 2.5-3 χρόνια έχουμε ξεκινήσει πάλι να παίζουμε (που κ που θα παίξω σε κάποιο τουρνουά) Pokemon tcg. Λίγα άτομα για την ώρα είμαστε. θυμαμαι παλια γινοντουσαν τουρνουα απο καισσα, νομιζω στο πρεζιντεντ ειχα παει αλλα κυριως για να μπανισω γκομενακια. απογοητευτηκα αρκετα
Grim Ripper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχαχαχααχα, δεν μου κάνει εντύπωση. Κάισσα Αμαρουσίου και Κάισσα cafe στους Αμπελόκηπους, εκεί απ' όσο ξέρω γίνονται τουρνουά Παρασκευές και Σάββατα αντίστοιχα. 1
alxlightning Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχαχαχααχα, δεν μου κάνει εντύπωση. Κάισσα Αμαρουσίου και Κάισσα cafe στους Αμπελόκηπους, εκεί απ' όσο ξέρω γίνονται τουρνουά Παρασκευές και Σάββατα αντίστοιχα. ας ντυθω εκπαιδευτης ποκεμον κι ας ερθω για μπανιστηρι τοτες χιχιχι **μενω αμπελοκηπους, φουλ κοντα να παρω 3δς μαζι μου??
Grim Ripper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχαχαχαχαχαχα Μπα, δεν παίζει να έχει κανείς μαζί τους. Εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω σήμερα. Πάντως ας είσαι λίγο επιφυλακτικός, μπορεί να μην μαζευτούν αρκετοί οπότε να μην γίνει τουρνουά σημερα.
alxlightning Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχαχαχαχαχαχα Μπα, δεν παίζει να έχει κανείς μαζί τους. Εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω σήμερα. Πάντως ας είσαι λίγο επιφυλακτικός, μπορεί να μην μαζευτούν αρκετοί οπότε να μην γίνει τουρνουά σημερα. δεν προλαβαινω σημερα, σχολαω 6 απο δουλεια κι εχω οδοντιατρο μετα (φοβουμαι γαρ) οποτε δεν παιζει. τι ωρες ειναι αυριο?
Grim Ripper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Θα μάθω και θα σου πω. Νομίζω κάπου στις 3 το μεσημέρι αλλά δεν παίρνω όρκο. Παρασκευές πάντως το τουρνουά ξεκινάει περίπου 6 το απόγευμα. 1
alxlightning Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 εσυ σε ποιο πας? μαρουσι η αμπελοκηπους?
Grim Ripper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μαρούσι. Σήμερα δεν θα πάω, την άλλη εβδομάδα θα πάω.
Grim Ripper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Τελικά εχθές τουρνουά δεν έγινε μιας και δεν μαζεύτηκαν. Τα Σάββατα στηνα Κάισσα cafe το τουρνουά ξεκινάει στις 15.30. 1
alxlightning Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Pokémon Go στις 27 Φεβρουαριου?! Ειναι η μερα του ανιβερσαρι και ανακοινωθηκε και ινγκρες ανομαλυ για εκεινη τη μερα. 1
DTsuras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πήρα ακομη 2 κασέτες pokemon σήμερα. Τώρα εχω: Pokemon X&Y και Pokemon Omega Ruby/Alpha Sapphire. Τα μαζευω σιγα σιγα 2
Grim Ripper Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πήρα ακομη 2 κασέτες pokemon σήμερα. Τώρα εχω: Pokemon X&Y και Pokemon Omega Ruby/Alpha Sapphire. Τα μαζευω σιγα σιγα Και εις ανώτερα.
JohnVani18 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Χαλάλι στο κουράγιο σου που τις μαζεύεις ακόμα όλες με όλες. Απο το NDS και μετά, προσωπικά παίρνω μόνο μία απο κάθε γενιά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα