Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος.

Στο game explorers υποτίθεται θα δίνουν και φιγούρες, random figure λέει αλλά στην fb σελίδα τους έχει τα 2 legendary (έτσι έμαθα).

Δεν νομίζω όντως, σίγουρα θα έχει τα 2 legendaries .. Πάντως για την vault edition ακόμη να βγει νομίζω επίσημη ανακοίνωση με το περιεχόμενο(βασικά εικόνες με το τι περιέχει..) 

Υ.Γ

Για κάποιο που αγοράζει από amazon είχαν ωραία bundles μαζί με φιγούρες-steelbook-collectors guides κτλπ

• Like 1
  • Απαντ. 843
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως από το console club μάλλον δεν θα πάρω τίποτα από δωράκια.

Μα από ότι βλέπω έχει bundle με steelbook .. Και το απλό στα 39ευρώ (για αυτό δεν έχει φιγούρα λογικά) ..

Δημοσ.

Όχι, τα public στο Ελλάντα δε δίνουν κάτι μαζί με την Steelbook έκδοση.

Απο εκεί το έχω κλείσει απο τον Αύγουστο αν θυμάμαι σωστά.

• Like 2
Δημοσ.

Με δώρο στα steelbook; ο.Ο

Δεν παίζει, η CD Media είχα αναφέρει κάποια μαγαζιά και ήταν τα public ένα από αυτά. (κάπου 1-2 σελίδες πίσω είχα κάνει quote το post από fb)

Edit:

Με προλάβανε. :P

• Like 1
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο μου βγάζει "Promotion has ended", μου το βγάζει και στο δικό μου κωδικό από το newsletter.

Σήμερα πήρα το mail και δεν τον χρησιμοποίησα τον δικό μου σίγουρα, δεν ξέρω τι παίζει. :/

Δημοσ.

Σκεφτομαι να φτιαξω καναλι στο youtube που θα βαζω online μαχες απο την ORAS αλλα και απο battle mansions για την πλακα μου και μονο! .. Οχι τιποτα το wow 

Όποιος θελει καμια ονλινε μαχη ας μου πει fc

Δημοσ.

Οταν λες leak?

Όσοι έχουμε custom firmware μπορούμε να βάζουμε παιχνίδια πειρατικά, η moon βγήκε online οπότε όσοι θελήσουν μπορούν να την βάλουν και να παίξουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...