JohnVani18 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Απο public το έκλεισα 12/8 (ανέβασαν την τιμή btw). Τρομπάρουνε άσχημα μου φαίνεται..
NickTG Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δεν το είχα δει αυτό είναι η αλήθεια. Μάλλον επειδή έψαχνα μόνο για τις steelbook editions!
DTsuras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Παιδια αν ειναι να μπορω να παιζω τις κασετες ποκεμον(3DS) στο switch τοτε καλυτερα να κανω skip την αγορα 3ds και να παω κατευθειαν σε switch;;;
Κάβουρας Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ναι με την προυποθεση ότι το σουϊτς θα παίζει ποκεμον και οτι δεν θες τιποτα αλλο απο το 3δς.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Παιδια αν ειναι να μπορω να παιζω τις κασετες ποκεμον(3DS) στο switch τοτε καλυτερα να κανω skip την αγορα 3ds και να παω κατευθειαν σε switch;;;Δεν θα παίρνει κασέτες του 3DS. Άγνωστο αν θα είναι διαθέσιμες αργότερα μέσω Virtual Console.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Here you go. Update.. Όσο περιμένω για την Sun.. 2
optimus_crime Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δίνουν κανένα bonus στο εξωτερικό; Δεν το έχω ψάξει καθόλου.. Εγω εκανα preorder με figurine και steelbook .. Και απο amazon την Official Strategy Guide Collector's Vault (όπως την ονομάζουν .. ) Και το οποίο από ότι είδα είναι πλέον unavailable για preorder. Update.. Όσο περιμένω για την Sun.. Να και η δικιά μου μικρή συλλογή όμως .. Ήταν πιο μεγάλη μιας και βρήκα σε πολύ καλές τιμές την Black / White στα 10 ευρώ την κάθε μια και την Pokemon Y στα 26 ευρω used απο public αλλά πείτε το βλακεία(έτσι το λέω εγώ ) τις έχω πουλήσει .. 1
JohnVani18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δε βρέθηκε μου λέει εμένα.... edit : πήγα να μπώ στο eShop και μου έβγαλε system update.. edit2 : nope.. πάλι τίποτα.. ....
Grim Ripper Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέσω κωδικού είναι, όχι μέσω wifi. Μου έδωσε ένα παιδί σε ένα chat έναν Αμερικάνικο αλλά λόγο του custom firmware μπορώ να τον κάνω redeem σε Ευρωπαϊκή κονσόλα. 1
NickTG Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εγω εκανα preorder με figurine και steelbook .. Από που?
optimus_crime Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Από που? Από Κύπρο φίλε .. Ελλάδα νομίζω το έχει το public .. Βασικά τα preorders από ότι κοίταξα έρχονται με φιγούρα 1
Grim Ripper Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Από Κύπρο φίλε .. Ελλάδα νομίζω το έχει το public .. Βασικά τα preorders από ότι κοίταξα έρχονται με φιγούρα Η CD Media στο fb έγραψε ότι τα δωράκια δεν είναι για τα steelbooks.
optimus_crime Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Η CD Media στο fb έγραψε ότι τα δωράκια δεν είναι για τα steelbooks. Ναι όντως για steelbook+figure bundle δεν ξερω αν υπαρχει καπου Ελλάδα .. Πάντως δεν με απασχολεί τόσο το steelbook .. Έκανα και μια preorder όπως είπα το vault edition και ειμαι κομπλέ
Grim Ripper Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ωραίος. Στο game explorers υποτίθεται θα δίνουν και φιγούρες, random figure λέει αλλά στην fb σελίδα τους έχει τα 2 legendary (έτσι έμαθα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα