Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 843
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια αν ειναι να μπορω να παιζω τις κασετες ποκεμον(3DS) στο switch τοτε καλυτερα να κανω skip την αγορα 3ds και να παω κατευθειαν σε switch;;;

Δημοσ.

Παιδια αν ειναι να μπορω να παιζω τις κασετες ποκεμον(3DS) στο switch τοτε καλυτερα να κανω skip την αγορα 3ds και να παω κατευθειαν σε switch;;;

Δεν θα παίρνει κασέτες του 3DS. Άγνωστο αν θα είναι διαθέσιμες αργότερα μέσω Virtual Console.
Δημοσ.

Δίνουν κανένα bonus στο εξωτερικό; Δεν το έχω ψάξει καθόλου..

Εγω εκανα preorder με figurine και steelbook .. Και απο amazon την Official Strategy Guide Collector's Vault (όπως την ονομάζουν .. ) Και το οποίο από ότι είδα είναι πλέον unavailable για preorder. 

Update.. :P Όσο περιμένω για την Sun.. :)

21cb293.jpg

Να και η δικιά μου μικρή συλλογή όμως ..

Ήταν πιο μεγάλη μιας και βρήκα σε πολύ καλές τιμές την Black / White στα 10 ευρώ την κάθε μια και την Pokemon Y στα 26 ευρω used απο public αλλά πείτε το βλακεία(έτσι το λέω εγώ :P ) τις έχω πουλήσει ..

x1d6pv.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μέσω κωδικού είναι, όχι μέσω wifi.

Μου έδωσε ένα παιδί σε ένα chat έναν Αμερικάνικο αλλά λόγο του custom firmware μπορώ να τον κάνω redeem σε Ευρωπαϊκή κονσόλα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Από Κύπρο φίλε .. Ελλάδα νομίζω το έχει το public .. Βασικά τα preorders από ότι κοίταξα έρχονται με φιγούρα

Η CD Media στο fb έγραψε ότι τα δωράκια δεν είναι για τα steelbooks. :(

Δημοσ.

Η CD Media στο fb έγραψε ότι τα δωράκια δεν είναι για τα steelbooks. :(

Ναι όντως για steelbook+figure bundle δεν ξερω αν υπαρχει καπου Ελλάδα .. Πάντως δεν με απασχολεί τόσο το steelbook .. Έκανα και μια preorder όπως είπα το vault edition και ειμαι κομπλέ

Δημοσ.

Ωραίος.

Στο game explorers υποτίθεται θα δίνουν και φιγούρες, random figure λέει αλλά στην fb σελίδα τους έχει τα 2 legendary (έτσι έμαθα).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...