Κάβουρας Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Τι παίζεται online; Εγω παίζω ΟU και VGC formats
Timon poumba Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις δικιο αλα ειμαι new σε αυτες τι γενιες και δεν ξερω και πολλα...
Κάβουρας Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ενταξει μονο dittos να βρεις για τα iv. Τα ev's γινονται πλεον εύκολα. Επίσης το Σάββατο έχουμε pokemon tcg Πανελλήνιο.
Κάβουρας Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μπερδεψα τα μπουτια μου . Δεν έχει ποκεμον το Σαββατο Καταν έχει. Αλλα κάνει και tcg ποκεμον το σαββάτο απλώς όχι πανελληνιο. 1
Κάβουρας Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτσε έχουμε θέμα τώρα με την έκδοση 11.1 να δω τι μπορώ να κάνω εφόσον είμαι cfw.
Timon poumba Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Παιδια μηπως ξερει κανενας τι ειναι τα play coins και πως τα χρησιμοποιουμε?
Grim Ripper Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Είπα μετά από πολύ καιρό να ξαναμπώ εδώ και να δω τι λέτε. Το καλό είναι ότι δεν μιλάτε πολύ για Sun/Moon, το κακό είναι ότι δεν μιλάτε για Sun/Moon. @KaRouLi Το legendarypokemon.net είχε forum αλλά επειδή δεν πάταγε κανείς το πόδι του έκλεισε το forum και έγινε μια γενική αλλαγή στο site. Κρίμα γιατί το site υπάρχει χρόνια και γενικά ήταν από τα πρώτα που υπήρχαν στον χώρο των pokemon. Για ένα διάστημα η Pokemon Company "συνεργαζόταν" με sites/forums και το LP ήταν ένα από αυτά. Πλέον forum δεν υπάρχει αλλά έχουν Discord/IRC για όποιον θέλει. https://legendarypkmn.net/el/koinotita/ Υπάρχει νομίζω το pokemon.com.gr αλλά ποτέ δεν ήμουν μέλος εκεί και δεν ξέρω τι παίζει. Ενταξει μονο dittos να βρεις για τα iv. Τα ev's γινονται πλεον εύκολα.Επίσης το Σάββατο έχουμε pokemon tcg Πανελλήνιο. Που έγινε αυτό; (Αθήνα/Θεσσαλονίκη/κτλ) Ρωτάω επειδή το καλοκαίρι είχε γίνει "πανελλήνιο" (unofficial φυσικά, όπως λογικά και αυτό που λες) στην Kaissa Cafe και ήμουν professor/judge.
JohnVani18 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Το demo έχει αρκετά "κρυφά" πραγματάκια. Έχω βρεί 5 άτομα που μου λένε να τους ξαναμιλήσω μέσα στις επόμενες μέρες. 1
Grim Ripper Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Το demo έχει αρκετά "κρυφά" πραγματάκια. Έχω βρεί 5 άτομα που μου λένε να τους ξαναμιλήσω μέσα στις επόμενες μέρες. Έχω βρει κάμποσα άτομα. Συγκεκριμένα τα παιδιά στο project pokemon όπου είχαν βρει τα πάντα μέσα στο OR/AS demo και έχουν φτιάξει τα PkHex και RSE (Rhydon Save Editor).
JohnVani18 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Έχω μιλήσει σε κάθε NPC, 5 άτομα μου είπανε να τους μιλήσω ξανά εντός των επόμενων ημερών. Αύριο ένας τυπάς δίπλα στο PKMN Center. Σε 5 μέρες κοντά στο City Center στη γωνία του δρόμου. Σε 12 μέρες μέσα στο City Center ο παππούς με το Pickachu. Σε 18 μέρες ο μπάτσος στη μαρίνα. Σε 24 μέρες μια κοπέλα μέσα στο κτήριο στη μαρίνα.
Grim Ripper Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Αααααα με αυτή την έννοια το λες. Σόρρυ λάθος μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα