Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακολουθώ καιρό το thread και χαίρομαι να βλέπω ενεργά άτομα για να μιλούν για PokemonVG (video game) στην Ελλάδα. Όπως οι περισσότεροι εδώ, έτσι και εγώ παίζω Pokemon από πιτσιρίκι, επειδή όμως μου αρέσει να υπάρχει παρέα και λίγος ανταγωνισμός παίζω κυρίως PokemonTCG σε ενεργή ομάδα στην Αθήνα. Είμαστε γύρω στα 20 μέλη και συνεχώς προσπαθούμε να μεγαλώνουμε σαν community. Έχουμε ήδη Official PokemonTCG τουρνουά και έτσι σκεφτόμαστε να επεκταθούμε σε VG μιας και έχουμε τις επαφές με TPCi (The Pokemon Company International). Τελευταία με το PokemonGO βλέπουμε όλο και περισσότερα νέα άτομα να δείχνουν ενδιαφέρον!

Ο λόγος λοιπόν που γράφω εδώ είναι για να σας παρουσιάσω (εν συντομία) την ιδέα της δημιουργίας ενός ενεργού Community με Official Pokemon VG tournaments (sponsoραρισμένα από TPCi / Pokemon Play!) και να ρωτήσω την γνώμη σας.

Δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να πω σίγουρα πράγματα (δεν θα ανεβάσω και προσδοκίες έτσι), εκτός από τα παρακάτω:

• Αν η ιδέα υλοποιηθεί τα Tourneys είναι σίγουρο πως θα είναι Official όπως είπα παραπάνω και θα αποδίδονται Play! points.
  • Θα γίνονται πιθανόν σε εβδομαδιαία βάση (Σαββατοκύριακα) στην Αθήνα (κοντά στο κέντρο/σταθμό metro).
  • ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ONLINE. Ο καθένας θα πρέπει να φέρει το παιχνίδι και το 3DS του.
  • Θα αφορά παιχνίδια 6ης γενιάς (X/Y/ORAS) και αργότερα με Sun/Moon θα προχωρήσει σε 7η!
  • Ο χώρος που θα διεξάγονται θα είναι Cafe με μεγάλο/άνετο/φωτεινό/ευχάριστο χώρο. 
  • Θα υπάρχει/ουν Pokemon Proffessor/s για να βοηθάει/νε σε ό,τι θέματα προκύπτουν κατά τη διεξαγωγή των tourneys.

Τώρα στα αβέβαια:

• Πιθανόν να υπάρχει κάποιο fee (μέχρι 5€) για συμμετοχή + δώρο + κουπόνι έκπτωσης το οποίο και θα καθορίζει τα τελικά prizes.
  • Τα prizes εξαρτώνται από πόσα άτομα θα μαζευόμαστε (ώστε να μαζεύονται περισσότερα € από τις συμμετοχές) και από το τι θα πει η TPCi. Συνήθως σε παρόμοια events είναι Pokemon TCG booster packs, Promo Pokemon cards/accessories, Event Pokemon για Pokemon VGs κτλ.
  • Tο tournament format και rules δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε καθώς το καθορίζει η TPCi. 
  • Σε περίπτωση που δούμε πως θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, θα μπορούμε να διοργανώνουμε πανελλήνια πρωταθλήματα με μεγάλα prizes (consoles, games κτλ.) 

Πείτε την γνώμη σας! Ρωτήστε και γνώμες φίλων σας που παίζουν το παιχνίδι! Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πριν γίνει οποιαδήποτε προσπάθεια πως δεν θα πάει χαμένος ο κόπος.

Τέλος, όπως είπα, έχουμε ενεργό TCG community και εβδομαδιαία official tournaments, αλλά επειδή δεν είναι επί του συγκεκριμένου post, όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα μπορεί να μου στείλει PM και θα του απαντήσω όποια ερώτηση έχει!

Επεξ/σία από JoannisV
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

3ds pokemon sun/moon διαφορες

Καλησπερα σας! 

Προσφατα πηρα 3ds και ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα, οποτε θελω να ρωτησω αν οι δυο τιτλοι pokemon που προκειται να βγουν ειναι εντελως ιδιοι ή εχουν σημαντικες διαφορες ωστε να αξιζει να εχει καποιος και τα δυο. Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Οι κλασσικές διαφορές των 2 εκδόσεων που υπάρχουν σε κάθε γενιά έχει να κάνει με ορισμένα pokemon που υπάρχουν διαθέσιμα στην μία αλλά όχι στην άλλη και το χαρακτηριστικό θρυλικό(ή θρυλικά ανάλογα πόσα έχει όπως έγινε με τις ORAS). Η ιστορία είναι η ίδια, τα Gyms είναι ίδια, οι περιοχές είναι οι ίδιες. Ελάχιστα πράγματα διαφέρουν.

Δημοσ.

Καλησπερα.. μολις εχω στην κατοχη μου την alpha zapphire απλα εχω ενα θεμα.. την πηρα καπως αργα και εχασα τα event gifts.. αν καποιος μπορει να με βοηθησει ευχαριστω παρα πολυ :)

Δημοσ.

Σήμερα μέχρι και τις 24/9 διαμοιράζεται το Victini! Απλά πατήστε Mystery gift και μετά receive via internet!!

• Like 1
Δημοσ.

Καποιος να μου δωσει αν μπορει καποια pokemon με stats επειδη δεν εχω καποιον φιλο να μου δωσει γι αυτο σας ρωταω αν μπορει καποιος .. Αν μπορει καποιος ty..χρειαζομαι μια εξαδα για κανω battle με αλλα παιδια και μια τριαδα για το super single ...

Δημοσ.

Καποιος να μου δωσει αν μπορει καποια pokemon με stats επειδη δεν εχω καποιον φιλο να μου δωσει γι αυτο σας ρωταω αν μπορει καποιος .. Αν μπορει καποιος ty..χρειαζομαι μια εξαδα για κανω battle με αλλα παιδια και μια τριαδα για το super single ...

Καλά μην περιμένεις και πολλά.. Γιατί στην OR/AS είναι πολύ ζόρικο να πάρεις τα pokemon στα max stats τους.. Και τόσο απλά δεν νομίζω να σου τα δώσει κάποιος.. 

Δημοσ.

Κατσε να μπω αυριο μεθαυριο να δω τι εχω γιατι παει καιρος να δω τι γινεται στο παιχνιδι και θα σε ενημερωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...