Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ. Που θα βρει κάποιος τις SoulSilver/HeartGold? Ναι το ξέρω άργησα λίγο αλλά τι να κάνουμε. Δεν βρήκα σε κανένα ελληνικό κατάστημα, προφανώς βέβαια. 

Δημοσ.

Υπάρχει ε? Πάλι καλά :P Ευχαριστώ, πήρα κια ρώτησα. Σε καλή κατάσταση είναι. Από το τίποτα, καλό κι αυτό.

Δημοσ.

παιζει να βιωνω το κονσολκλαμπ σαν νονους/θειους μου
αγαπαω τοσο πολύ αυτό το μαγαζακι ^_^

σκοτώνονται να με εξυπηρετησουν κάθε φορα που χρειαζομαι κατι

Δημοσ.

Μόλις την παράγγειλα. Πολύ ευγενικός ο κύριος εκεί, μπράβο. Θα το προτιμήσω ξανά :)

Κάπως πρέπει να καλύψουμε το χρόνο  μέχρι τον Νοέμβριο χαχα  :-)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αγόρασα το pokemon bank (5 ευρώ για ένα χρόνο) και μετέφερα όλα τα pokemon από την white (αυθεντική κασέτα) στην pokemon Y (cia μορφή).Απλά δεν γίνετε να μεταφέρεις αντικείμενα...αλλά μόνο τα arceus plates με ενδιαφέρουν μιας και έχω 16 arceus το καθένα με το δικό του plate.

To pokemon bank σου δίνει και τα Regirock • Regice • Registeel.

Πήρα και τα Legendary birds μιας και μου ήρθε mail με κωδικούς (αν και τα έχω και από event και από άλλη κασέτα) και απ' ότι είδα κάθε μήνα έχει ένα μυθικό pokemon δωρεάν είναι για τα 20 χρόνια pokemon, αυτό το μήνα έχει shamin και μετά arceus.Τώρα από 5η γενιά μου λείπουν οι δύο μορφές του Kyurem και το Meloetta που θα το δώσουν το Δεκέμβριο και μετά όλα της 6η γενιάς... μιας και τώρα ξεκίνησα την κασέτα Υ ποια μυθικά μπορείς να πιάσεις?

Δημοσ.

Εγώ ξεκίνησα μόλις τα super double-battles στο battle ressort της AS.. Η ομάδα μου :

Charizard (mega evolution Y) με Solarbeam - Flamethrower - Roost - Dragon Claw

Greninja (Red Hard νομίζω, το οποίο στέλνει πίσω το pokemon που κτυπά τον Greninja με συνδυασμό με το toxic spikes είναι πάρα πολύ χρήσιμο) Toxic Spikes - Scald - Dark Pulse - Grass Knot

Aerodactyl (mega aerodactyl ) Flamethrower - Sky Drop - Rock Slide - Crunch

Haxorus ( quick claw ) dragon claw - dragon dance - Earthquake - poison jab

Δημοσ.

Πάντως ελληνικό φορουμ για τα pokemon video games δεν υπάρχει ε? Μετά το κλείσιμο της Nortec και του εκεί φορουμ, ψάχνω αλλά δε βλέπω κάτι (λίγο το ninty.gr). Ίσως να μην έψαξα καλά βέβαια..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...