optimus_crime Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Σε Κυπριακες Αγοραπωλησειες.. Σιγουρα θα εχει και για Ελλαδα διαφορα groups βρε παιδια
Copythestar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !! παιδια εχει παρει κανενας το shiny charm ?? Σε oras !! Και εαν ναι εχει δει διαφορα ??
Dantε Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 http://www.gsmarena.com/pokemon_go_now_rolling_out_to_android_and_ios_apks_available_screenshots_too-blog-19225.php Εχει και λινκ για κατεβασμα του app
KaRouLi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Να ρωτήσω κι εγώ. Που θα βρει κάποιος τις SoulSilver/HeartGold? Ναι το ξέρω άργησα λίγο αλλά τι να κάνουμε. Δεν βρήκα σε κανένα ελληνικό κατάστημα, προφανώς βέβαια.
vegeta1983 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 @ ΚaRouLi Ριξε μια ματια εδω: http://www.theconsoleclub.gr/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1/pokemon-soulsilver-version-ds-used-detail 1
KaRouLi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Υπάρχει ε? Πάλι καλά Ευχαριστώ, πήρα κια ρώτησα. Σε καλή κατάσταση είναι. Από το τίποτα, καλό κι αυτό.
alxlightning Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 παιζει να βιωνω το κονσολκλαμπ σαν νονους/θειους μουαγαπαω τοσο πολύ αυτό το μαγαζακι σκοτώνονται να με εξυπηρετησουν κάθε φορα που χρειαζομαι κατι
KaRouLi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μόλις την παράγγειλα. Πολύ ευγενικός ο κύριος εκεί, μπράβο. Θα το προτιμήσω ξανά Κάπως πρέπει να καλύψουμε το χρόνο μέχρι τον Νοέμβριο χαχα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αγόρασα το pokemon bank (5 ευρώ για ένα χρόνο) και μετέφερα όλα τα pokemon από την white (αυθεντική κασέτα) στην pokemon Y (cia μορφή).Απλά δεν γίνετε να μεταφέρεις αντικείμενα...αλλά μόνο τα arceus plates με ενδιαφέρουν μιας και έχω 16 arceus το καθένα με το δικό του plate. To pokemon bank σου δίνει και τα Regirock • Regice • Registeel. Πήρα και τα Legendary birds μιας και μου ήρθε mail με κωδικούς (αν και τα έχω και από event και από άλλη κασέτα) και απ' ότι είδα κάθε μήνα έχει ένα μυθικό pokemon δωρεάν είναι για τα 20 χρόνια pokemon, αυτό το μήνα έχει shamin και μετά arceus.Τώρα από 5η γενιά μου λείπουν οι δύο μορφές του Kyurem και το Meloetta που θα το δώσουν το Δεκέμβριο και μετά όλα της 6η γενιάς... μιας και τώρα ξεκίνησα την κασέτα Υ ποια μυθικά μπορείς να πιάσεις?
optimus_crime Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εγώ ξεκίνησα μόλις τα super double-battles στο battle ressort της AS.. Η ομάδα μου : Charizard (mega evolution Y) με Solarbeam - Flamethrower - Roost - Dragon Claw Greninja (Red Hard νομίζω, το οποίο στέλνει πίσω το pokemon που κτυπά τον Greninja με συνδυασμό με το toxic spikes είναι πάρα πολύ χρήσιμο) Toxic Spikes - Scald - Dark Pulse - Grass Knot Aerodactyl (mega aerodactyl ) Flamethrower - Sky Drop - Rock Slide - Crunch Haxorus ( quick claw ) dragon claw - dragon dance - Earthquake - poison jab
d_gkal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 δε παίζει κανεις GO? σε ποιαομαδα να μπω ακόμη λεβελ 4 είμαι
KaRouLi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Πάντως ελληνικό φορουμ για τα pokemon video games δεν υπάρχει ε? Μετά το κλείσιμο της Nortec και του εκεί φορουμ, ψάχνω αλλά δε βλέπω κάτι (λίγο το ninty.gr). Ίσως να μην έψαξα καλά βέβαια.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα