alxlightning Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 κακ ότι θα εχει μονο τα 151 στην αρχη μου φαινεται περιοριστικο αρκετα εβλεπα IGN σημερα πρωι στο snapchat και το λεγαν σαν να είναι καλο. καποτε πρεπει να τελειωσει το τσιρκο με τη νοσταλγια σε όλα, σε λιγο θα νοσταλγουν τη νοσταλγια
kate23 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Να δούμε και την τιμή που θα το έχουν γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Για αρχή τα πρώτα 151 μου φαίνονται μια χαρά, αν υποθέσουμε πως κάποια pokemon θα είναι exclusive σε χώρες/περιοχές και πως θα πρέπει να πας κοντά σε νερό για να βρεις water types κ.ο.κ. Θα θέλει χρόνο γενικώς. Ούτως η άλλως, είναι παιχνίδι που πρέπει να βγεις έξω και να περπατήσεις και να πιάνεις συνεχώς νέα pokemon για να μπορείς να παλεύεις σε gyms, να κάνεις evolve/power up. Παίρνει αρκετή ώρα να περπατήσεις τριγύρω και δεν νομίζω να γεμίσουμε το pokedex όσο σύντομα πιστεύουμε.
alxlightning Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Να δούμε και την τιμή που θα το έχουν γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Για αρχή τα πρώτα 151 μου φαίνονται μια χαρά, αν υποθέσουμε πως κάποια pokemon θα είναι exclusive σε χώρες/περιοχές και πως θα πρέπει να πας κοντά σε νερό για να βρεις water types κ.ο.κ. Θα θέλει χρόνο γενικώς. Ούτως η άλλως, είναι παιχνίδι που πρέπει να βγεις έξω και να περπατήσεις και να πιάνεις συνεχώς νέα pokemon για να μπορείς να παλεύεις σε gyms, να κάνεις evolve/power up. Παίρνει αρκετή ώρα να περπατήσεις τριγύρω και δεν νομίζω να γεμίσουμε το pokedex όσο σύντομα πιστεύουμε. δε νομιζω να είναι διαθέσιμα καν όλα στην Ελλαδα, θα θελει ταξιδι. Ωστόσο ειμαστε αρκετα ευνοημενοι γεωμορφολογικα ώστε να εχουμε αρκετα μεγαλη γκαμα ποκεμον. Με βλεπω ταξιδι Σαντορινη για το ηφαιστιο, στανταρ θα εχει Magmar! Τιμη για το plus είναι 35$, οποτε φανταζομαι ~45 ευρωπουλα, αλλα θα βγει αργοτερα, προς Αυγουστο.
kate23 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 δε νομιζω να είναι διαθέσιμα καν όλα στην Ελλαδα, θα θελει ταξιδι. Ωστόσο ειμαστε αρκετα ευνοημενοι γεωμορφολογικα ώστε να εχουμε αρκετα μεγαλη γκαμα ποκεμον. Με βλεπω ταξιδι Σαντορινη για το ηφαιστιο, στανταρ θα εχει Magmar! Τιμη για το plus είναι 35$, οποτε φανταζομαι ~45 ευρωπουλα, αλλα θα βγει αργοτερα, προς Αυγουστο. Πράγματι πιστεύω πως θα θέλει ταξίδι και αυτό είναι και το πιο ωραίο. Όχι ότι είναι εύκολο να ταξιδεύουμε πια αλλά ακόμα και αργότερα με τα trades θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Και όπως είπες στην Ελλάδα (αν το έχουν πραγματικά με terrains) θα έχουμε μεγάλη ποικιλία "σχετικά" κοντά μας. Χεχε καλή ιδέα! Για Charizard θα πάρω τα όρη και τα βουνά! xD Τα 35usd κανονικά είναι 30euro οπότε ελπίζω τουλάχιστον να το κρατήσουν σταθερά στα 35euro χωρίς μετατροπή και να μην χρεώσουν παραπάνω χωρίς λόγο (όπως συνηθίζουν) :/
VyronPeristeri Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 good news!!! http://gr.ign.com/nintendo/30040/news/neos-dianomeas-gia-ten-nintendo-sten-ellada 1
optimus_crime Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Πολύ ωραίο guide με άπειρο περιεχόμενο! Ωραία προσθήκη.. 1
pitogiro Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Τελικά, με λίγη τύχη μπορείς να πάρεις τα πάντα από το GTS. Έκανα deposit ένα level 1 Scatterbug και ζήτησα ένα Xerneas. Σε λιγότερο από μία ημέρα βρέθηκε κάποιος που το πήρε και μου έδωσε Xerneas με leftovers κιόλας! Μ'αυτά και μ'αυτά συμπλήρωσα το national pokedex.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Πράγματι πιστεύω πως θα θέλει ταξίδι και αυτό είναι και το πιο ωραίο. Όχι ότι είναι εύκολο να ταξιδεύουμε πια αλλά ακόμα και αργότερα με τα trades θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Και όπως είπες στην Ελλάδα (αν το έχουν πραγματικά με terrains) θα έχουμε μεγάλη ποικιλία "σχετικά" κοντά μας. Χεχε καλή ιδέα! Για Charizard θα πάρω τα όρη και τα βουνά! xD Τα 35usd κανονικά είναι 30euro οπότε ελπίζω τουλάχιστον να το κρατήσουν σταθερά στα 35euro χωρίς μετατροπή και να μην χρεώσουν παραπάνω χωρίς λόγο (όπως συνηθίζουν) :/ Λοιπόν για να τελειώνουμε, οι εταιρείες δεν αλλάζουν τις τιμές με βάση τις συναλλαγματικες ισοτιμιες των νομισμάτων, αλλά με βάση τη τιμολογιακή τους πολιτική. Η Αμερική ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την Ευρώπη. Οπότε μην κοιτάς ότι εκεί κάνει 35$, εδώ μπορεί να κάνει και 30€ αλλά και 50€ κοκ.
optimus_crime Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Απο ιντερνετ το πηρες αγορινα ?? https://www.bookdepository.com/
HoMaDo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα και από εμένα!σκέφτομαι να προπαραγγειλω την sun!ξέρετε από ποιο μαγαζί αξίζει και αν δίνουν κανένα pre-order gift? επειδή δεν έχω προπαραγγείλει ξανά πρέπει να δώσω χρηματα απο τώρα ή όταν έρθει η κασέτα? Ευχαριστώ!
optimus_crime Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα και από εμένα!σκέφτομαι να προπαραγγειλω την sun!ξέρετε από ποιο μαγαζί αξίζει και αν δίνουν κανένα pre-order gift? επειδή δεν έχω προπαραγγείλει ξανά πρέπει να δώσω χρηματα απο τώρα ή όταν έρθει η κασέτα? Ευχαριστώ! Εγω προπαραγγειλα απο amazon μονο το βιβλιαρακι το special edition που θα εχει και χρεωθηκα μονο 1.50 , τα υπολοιπα οταν γινει shiipped το αντικειμενο.. Τωρα για το παιχνιδι δεν γνωριζω, αν και λογικα το ιδιο πραγμα θα ειναι .. Και σαν special preorder θα ειναι το παιχνιδι με steelbook αλλα δεν γνωριζουμε ακομη τιμη.. Λογικα 60+ που για μενα ειναι πολυ τσιμπημενο για ενα απλο steelbook..
HoMaDo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εγω προπαραγγειλα απο amazon μονο το βιβλιαρακι το special edition που θα εχει και χρεωθηκα μονο 1.50 , τα υπολοιπα οταν γινει shiipped το αντικειμενο.. Τωρα για το παιχνιδι δεν γνωριζω, αν και λογικα το ιδιο πραγμα θα ειναι .. Και σαν special preorder θα ειναι το παιχνιδι με steelbook αλλα δεν γνωριζουμε ακομη τιμη.. Λογικα 60+ που για μενα ειναι πολυ τσιμπημενο για ενα απλο steelbook.. Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ.θα τσεκάρω και amazon.co.uk
optimus_crime Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Boooom! Και τα 2 μαζι σε χαμηλη τιμη! Και το tetris 2 new sealed.. Να μην σχολιασω την yellow με manuals
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα